LG G6- Rasprava

poruka: 907
|
čitano: 220.089
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
Re: LG G6- Rasprava
bruncek kaže...
Ne mogu uredit zadnju poruku...
Kako sada funkcioniraju ove nove bat? Da li moram je ispraznit do kraja pa je punit cijelu noc?
Evo trebo bi sad napravit update softvera al kaze da mi je slaba bat i da ga spoji na struju pa ne znam kaj da radim.. Makar koliko se ja kuzim u to ta fora s batkama vise nije aktualna, to se sad moze gazit kak hoces.

Ako se dobro sječam da, gazi kako hoćeš, ali ciklus punjenja broji tek od 30-80%.

SkorvY
7 godina
Stigao je prije dva sata i moj G6. Prvi dojam je extra. Sad poslije večere kreće igranje

1 0 hvala 0
13 godina
LG G6- Rasprava

Još ćete i mene namamiti da ga kupim. A žao mi je umiroviti stari g3, kad radi ko i prvog dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bakaluar kaže...

Još ćete i mene namamiti da ga kupim. A žao mi je umiroviti stari g3, kad radi ko i prvog dana...

Uvjeren sam da ćeš poslušati jednog iOvna, koji obožava Apple gadgete, ali osobno, skromnog subjektivnog dojma, otkada mi se prijatelj druži sa LG gadgetima, imam samo vrhunsko viđenje o njima!

Iako su postojali izvjesni problemi, jedan je prijatelj imao LG G2 pa sada ima LG G4, a drugi ima LG G3, ali bitno je naglasiti jedno "ONI NISU HEAWY POWER USERI"!!!!

Od onog što sam "vidio" na G2, G3 i G4, kako ga možeš personalizirati samo, mogu samo maštati i utvarati si kako će ti biti kada nadam se pikneš jedan G6, gdje mogu iskreno kazati da mu G5 ne da nije do koljena, ali do struka sigurno nije!

Ako mogu kazati koji android gadgeti su bolji od G6, to će biti V30 i SGN8, ali do njih još podosta će vremena proći i puno vode će proteći ispod mostova, stoga, trena ne treni već pravu pilu uzmi! 

ATJ Lučko
15 godina
LG G6- Rasprava

Eto nakon prospavane noći vidjeh koliko G6 troši u standby modu, bez uključenog neta, WiFi-ja, samo imam uključen AOD.

Uglavnom u 8h spavanja je mob na takvim postavkama "pocuclao" 4% baterije što i nije toliko strašno pošto imam AOD uključen, vjerovatno bez AOD-a bi max 2% ili 3% što je svakako prihvatljivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Eto nakon prospavane noći vidjeh koliko G6 troši u standby modu, bez uključenog neta, WiFi-ja, samo imam uključen AOD.

Uglavnom u 8h spavanja je mob na takvim postavkama "pocuclao" 4% baterije što i nije toliko strašno pošto imam AOD uključen, vjerovatno bez AOD-a bi max 2% ili 3% što je svakako prihvatljivo.

Prvo kolega čestitke na mobitelu...

Očekujem neku dužu recenziju s tvoje strane nakon nekog vremena.

Na prvu : slike su ti odlične...

8 godina
neaktivan
skorvy kaže...
bruncek kaže...
Kako sada funkcioniraju ove nove bat? Da li moram je ispraznit do kraja pa je punit cijelu noc?
Evo trebo bi sad napravit update softvera al kaze da mi je slaba bat i da ga spoji na struju pa ne znam kaj da radim.. Makar koliko se ja kuzim u to ta fora s batkama vise nije aktualna, to se sad moze gazit kak hoces.

Ako se dobro sječam da, gazi kako hoćeš, ali ciklus punjenja broji tek od 30-80%.

@skorvy, hoces li bolje pojasniti to '30-80%' u vezi ciklusa, sto si napisao?

Hteo si da kazes, da se izmedju navedenog razmaka NE broji cikl punjenja ili? Formuliraj to jasnije i preciznije, jer te bar ja ne razumem najbolje. 

Ovo do 80% moze biti u redu ali ne znam, zasto spominjas i 30%. 

Cak, u biti, ti si napisao bas tako, ko da se izmedju 30-80% belezi cikal. Zbunio si me, zato te molim za objasnjenje ili nekog drugog, koji to bolje razume nego ja, jer nije to moj jezik. Nadam se, da ti/vi dovoljno razumete mene, trudim se. :) 

Hvala. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.5.2017 13:13 (Sosed).
13 godina
neaktivan
Ma bateriju mozes punit kad god hoces...nema pravila i nista se nece s baterijom dogodit.
Moj prijedlog - ne zamaraj se s baterijom.
8 godina
odjavljen
skorvy kaže...
bruncek kaže...

Nije tačno. Cikluse broji procentualno. Ako dopunis sa 80% na 100% broji ti 0,2 ciklusa....

Ne zamaraj se sa time i koristi telefon kako tebi paše....

12 godina
LG G6- Rasprava

Ekipo ja sam veliki LG fanatik imam cijelu G seriju. G2,G3,G4,G5 i sad bi uzeo G6 recite mi vi koji ga imate kako ste zadovoljni sa baterijom i kamerom?

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
keki kaže...

Ekipo ja sam veliki LG fanatik imam cijelu G seriju. G2,G3,G4,G5 i sad bi uzeo G6 recite mi vi koji ga imate kako ste zadovoljni sa baterijom i kamerom?

Po meni kamera je perverzija, a baterija meni nakon prvog punjenja znači čitaj da još nije pravo ni formirana, mi je izdržala 1 dan i 10 sati sa SOT-om od 4h i 20min i tada mi je baterija bila na 5% bez ikakvih uključenih štednji, sa AOD-om uključenim i konstantno na 4G podacima osim u noći kada je 4G bio isključen na 8 sati.

Sve u svemu jako sam zadovoljan i mob je po meni daleko najbolji LG do sada, moja preporuka.

EDIT: Evo da nadopunim za brzo punjenje, ono je hebeno brzo punjenje, evo sada za sat vremena punjenja on je došao sa 5% na 80%.  To ja zovem brzo punjenje.

EDIT 2: Znači mob se kompletno napunio od 5% do 100% za 1h i 30min.

Svaki dan sam sve zadovoljniji sa kupnjom

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.5.2017 18:10 (MasterOfDisaster).
11 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Mob je stvarno zver,nema sta!

Samo mi ove sluske zgledaju dosta losije od starih na G3. Zvuk nisam jos probao nego ovako na dodir..

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jel razmisljao ko o kakvoj maski za mob? Uzeo bi jel me frka da ga ne strgam a i ne bi jer onda nece bit tak lijep..:-)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tek sto sam pomislio na masku odma sam dobio 2 male crtice na rubu moba. :-) Nije strasno, vidi se tek kada se zagledas u to ali boli me srce.. Sjecam se da i prosli mob, G3, mi je nakon 10 dana pao iz dzepa na rub na beton i zbubo se posteno.
Kao sto sam i ocekivao metalni rub je jako osjetljiv. Znam na HTC-u od frenda da je rub bio cijeli zguljen. Tu ce naravno na crnom to biti najvidljivije.
Takoder sam primjetio na zadnjoj strani, na tri pozicije imam vidljive "fleke".. Ne znam kako da to objasnim, kao da su bile neke naljepnice pa su ostale "zapecene" nakon skidanja. Kod G6 loga, kod kamere i tamo gdje je stvarno i bila najljepnice. Isto se vidi iz nekog kuta kada svjetlo cudno padne inace ne... Jel ko primjetio tako nesto ili je to greska na poledini moba?

0 0 hvala 0
15 godina
bruncek kaže...
Tek sto sam pomislio na masku odma sam dobio 2 male crtice na rubu moba. :-) Nije strasno, vidi se tek kada se zagledas u to ali boli me srce.. Sjecam se da i prosli mob, G3, mi je nakon 10 dana pao iz dzepa na rub na beton i zbubo se posteno.
Kao sto sam i ocekivao metalni rub je jako osjetljiv. Znam na HTC-u od frenda da je rub bio cijeli zguljen. Tu ce naravno na crnom to biti najvidljivije.
Takoder sam primjetio na zadnjoj strani, na tri pozicije imam vidljive "fleke".. Ne znam kako da to objasnim, kao da su bile neke naljepnice pa su ostale "zapecene" nakon skidanja. Kod G6 loga, kod kamere i tamo gdje je stvarno i bila najljepnice. Isto se vidi iz nekog kuta kada svjetlo cudno padne inace ne... Jel ko primjetio tako nesto ili je to greska na poledini moba?

Na mom Platinum modelu nema tih problema 

9 godina
bruncek kaže...

imao sam to na tim staklenim mobitelima, rjesavao sam tako da prstom malo jace stisnem i istrljam to mjesto dok se taj "sloj" ne skine.. cak mi je ta metoda bolje pomagala nego trljanje krpicama za staklo i sl.

11 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Jel bi mi to uopce priznali ko reklamaciju?

Budem ga malo istrljo al velim vidi se pod nekim cudnim kutom tak da trenutno se cini da vise tog ni nema..

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
bruncek kaže...

Jel bi mi to uopce priznali ko reklamaciju?

Budem ga malo istrljo al velim vidi se pod nekim cudnim kutom tak da trenutno se cini da vise tog ni nema..

Ti si to oštetio ti bi to i platio, nikakva reklamacija.

What do you desire? LM
11 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Nisam ja to oštetio ništa, to je bilo odma kada sam ga otvorio. al velim ne vidi se više, istrljo sam. Samo me zanimalo da li bi to uopće prihvatili kao reklamaciju.

Ja sam samo na rubu malo crticu napravio...

1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
bruncek kaže...

Nisam ja to oštetio ništa, to je bilo odma kada sam ga otvorio. al velim ne vidi se više, istrljo sam. Samo me zanimalo da li bi to uopće prihvatili kao reklamaciju.

Ja sam samo na rubu malo crticu napravio...

Prljav uređaj bi ti išao reklamirati.

What do you desire? LM
11 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Nije izgledalo prljavo, izgledalo je kao zapečeni kvadrati...

1 0 hvala 0
9 godina
LG G6- Rasprava

Stigao G6!

Problem je što je moj G4 micro sim a G6 je nano sim

Koliko im  treba u VIP/TCOM/TELE2 da mi izdaju novu nano sim?

Da ne moram rezati svoj micro sim.

Mora li se ta nova kartica "posebno" aktivirati?

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
aleng3 kaže...

Stigao G6!

Samo odi i zamjeni. Besplatno je.

Treba čini mi se ali samo jednim pozivom, a stara ostaje neaktivna.

SkorvY
9 godina
skorvy kaže...
aleng3 kaže...

Stigao G6!

Samo odi i zamjeni. Besplatno je.

Treba čini mi se ali samo jednim pozivom, a stara ostaje neaktivna.

To je gotovo odmah ili se ceka 3 radna dana kao kod prebacivanja broja u drugu mrezu?

11 godina
odjavljen
aleng3 kaže...

To je gotovo odmah ili se ceka 3 radna dana kao kod prebacivanja broja u drugu mrezu?

Dobiješ odmah tamo. I daju ti upute za aktivaciju.

up: mislim da ti kroz pola sata novi sim postane aktivan

SkorvY
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.5.2017 17:06 (skorvy).
7 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

pozdrav ljudi. 

može li mi tko pomoći, naime imam dilemu. kupiti Samasung S7 edge ili LG G6? ako tko ima kakve argumente ZA i PROTIV

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

LG G6, jer je noviji in nije 'edge. Evo, bar to su moji argumenti, makar ih imam i vise ali dovoljno je. 

0 0 hvala 0
15 godina
EL-Friedrich kaže...

pozdrav ljudi. 

može li mi tko pomoći, naime imam dilemu. kupiti Samasung S7 edge ili LG G6? ako tko ima kakve argumente ZA i PROTIV

Vrlo jednostavno, ako se pališ na zakrivljene ekrane onda nemaš razloga ni pitati jer je S7 Edge tvoj izbor, inače S7 Edge bi trebao imati jaču bateriju, ali ne puno i to je to, po meni sve drugo je na strani LG G6.

Evo ti LINK za usporedbu.

12 godina
aleng3 kaže...

Stigao G6!

Ma to ti je odma gotovo.

Dobiješ novu sim karticu i aktivna je za 2 minute doslvno.

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
10 godina
LG G6- Rasprava

evo da se i ja pohvalim..G5 završio na servisu.. pa nisu popravili kak spada i eto bio opet na servisu i odobrena mi zamjena i ponosni vlasnik crne G6 i mogu reć da je mob san snova 
od izgleda..dizajna..feel u ruci..stvarno pravi flagship mob :D
kad prođe par dana snjim bumo mali osvrt nabacili 

origin id: guzda2 / steam id: guzda22 /
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice