Danas sam gledao par modela mobiela između ostalog i g3....
na prvu sam vidio da nije fludian i reko wtf.. pa ovo cudo ima bolestan hw i 3 gb rama, zar je moguce da u listanju obicnih aplkacija on laga? Navodno je ovo boljka lg-a te se tu i tamo mora napraviti hard reset? Sa druge strane z3 leti mislim da su usporedivi vise manje...
Gdje si gledao taj mobitel i koji FW je na njemu ?? Ja sam radio usporedno na G3 i na N3 koji su oba bili natrpani aplikacijama i korišteni onak neko vrijeme i nije bilo razlike, oba su radila super bez lagga. S druge strane bilo je dosta riječi da su ovi stariji FW imali dosta problema sa laggom, pa je možda i do toga...
Eto, stiglo i drugo kaljeno staklo od Nillkin-a, ovaj put za samo 6 i nešto dolara(trenutna cijena je ispod 6$) pa ako nekog zanima, evo trgovine:
http://www.aliexpress.com/item/Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-LG-G3-D850-Free-shipping-wholesale/1910974063.html
S tim da sam ja uzeo Nillkin Amazing H, dok je Amazing H+ skuplji nekih 4-5 dolara, sad jel ima neke bitne razlike stvarno ne znam...
A kad već spominjem Nillkin, evo jedan zanimljiv video(H+) :
Jel problem staviti taj Nilkin ?? Ili je jednostavno...