LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.472
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G3 - rasprava
eXecutioner kaže...

Ajde jos jedna nebuloza koja se sad dogada, dakle samo preko LG PC Suitea mogu upgrejdati, ali kad idem na upgrejd ponudi mi opciju sa backupom i bez backupa prije instalacije novog firmwarea. Sve ok, ali onda restarta mob, pa se ceka nekih 10min da bi na kraju rekao da ne moze napraviti backup, neka probam poslije. Probao ja danas 2-3 sata vec, ali nista. Bojim se samo na upgrejd, bez da backup napravim.

Napravi upgrade, nista mu nece bit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina

Punim svaki drugi dan, ne igram igre.

13 godina
LG G3 - rasprava

20H radi znatno bolje nego f, da. Ali eto kraj sebe imam xperiu z2 koja radi bolje od g3 na 20h. Da se razumijemo drazi mi je g3, i sve mi je bolje nego na z2. Od funkcionalnosti ,ir blaster,kamera,ekran-body ratio,sve, ali jebemu ocu da radi na loliju bolje nego z2 na kitkatu a nikako

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 20:31 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
eXecutioner kaže...

Ajde jos jedna nebuloza koja se sad dogada, dakle samo preko LG PC Suitea mogu upgrejdati, ali kad idem na upgrejd ponudi mi opciju sa backupom i bez backupa prije instalacije novog firmwarea. Sve ok, ali onda restarta mob, pa se ceka nekih 10min da bi na kraju rekao da ne moze napraviti backup, neka probam poslije. Probao ja danas 2-3 sata vec, ali nista. Bojim se samo na upgrejd, bez da backup napravim.

Napravi upgrade, nista mu nece bit.

I onda factory reset? jao, sve cu izgubiti... :(

13 godina
LG G3 - rasprava

Zasto bi radio FS.... uopce nema potrebe za tim.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ico2005 kaže...

Da se sad ne vraćam 144 stranice unatrag, preporuka za neki solidan ali ne preskup bežični punjač...

Itian A6

Neces falit.

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 21:29 (Moby-Split).
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Zasto bi radio FS.... uopce nema potrebe za tim.

pa pricali ljudi da je nakon nadogradnje softvera to pozeljno. a i da ne bi bilo ko sad ponekad: "settings stopped working"

16 godina
LG G3 - rasprava

evo znao sam da cu imat problema sa servisom.... prije 3 tjedna zena spoji mob na komp da prebaci pjesama.... i mobitel se samo ugasio i ni a ni b...nece nista ni hard reset nit se ista desi kad spojim na punjac...mrtav totalno.... i normalno uz puno psovki sav ljut jer je jedva 3 mj star odnesem ga u vip za garanciju naravno....

zena u vipu odma me prepoznala ona mi ga je i prodala i zaprimi sve uredno...u papiru onom pise pod opis kvara "nije ga moguce ukljuciti", a pod napomenom nestoji nista... i danas vec proslo 3 tjedna koliko mi je rekla da traje uglavnom odem da provjerim status i jos vise popizdim sta nadem na stranici za provjeru servisa.... prvo kriv opis kvara... detaljan opis kvara ispravan... ali pod napomenu napisano "izgreban. nemoze se ukljuciti radi procjene mehanickog kvara"... pop...zdio sam jer je mob od prvog dana u spigenovom oklopu i ni trunke ogrebotine nema.....sutra idem u vip na obracun....i vec vidim da cu se natezat ko idiot oko toga....

a evo i slika da vidite koji su idioti na djelu tamo....

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
jocommb kaže...

evo znao sam da cu imat problema sa servisom.... prije 3 tjedna zena spoji mob na komp da prebaci pjesama.... i mobitel se samo ugasio i ni a ni b...nece nista ni hard reset nit se ista desi kad spojim na punjac...mrtav totalno.... i normalno uz puno psovki sav ljut jer je jedva 3 mj star odnesem ga u vip za garanciju naravno....

zena u vipu odma me prepoznala ona mi ga je i prodala i zaprimi sve uredno...u papiru onom pise pod opis kvara "nije ga moguce ukljuciti", a pod napomenom nestoji nista... i danas vec proslo 3 tjedna koliko mi je rekla da traje uglavnom odem da provjerim status i jos vise popizdim sta nadem na stranici za provjeru servisa.... prvo kriv opis kvara... detaljan opis kvara ispravan... ali pod napomenu napisano "izgreban. nemoze se ukljuciti radi procjene mehanickog kvara"... pop...zdio sam jer je mob od prvog dana u spigenovom oklopu i ni trunke ogrebotine nema.....sutra idem u vip na obracun....i vec vidim da cu se natezat ko idiot oko toga....

a evo i slika da vidite koji su idioti na djelu tamo....

Napisi sta je bilo , bas me zanima ?

13 godina
neaktivan
Neznam u koji servis ga je VIP poslo al najvjerojatnije u MESC. Ja s MESC-om imam losa iskustva od kad mi je galaxy s2 bio kod njih u servisu. I vise nikad kod njih.
I nikad vise ne nosim mobitel u servis da ga prvo odnesem u T-centar ili u VIP, neko nazovem overseas i narucim dostavu na trosak servisa i ako je samsung salje uz detaljan opis skoro stranica A4 papira pisana velicinom fonta 12 u Europatrade, a ako je LG u Agram servis. I svaki puta sam dobio financisko odobrenje da biran novi mobitel ili uzmem isti takav novi.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Dobar dan... Imam lg g3 na vipu i jos sam na 20 f... Pa me zanima jel dobio tko ota update a da ima g3 iz vipa

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Tj jel dobio 20 h

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

treba root za to ili mozes ovak stavit odmah?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
evo upravo idem iz vipa u ponedjekjak je istek ona njihova 3 tjedna tako da i zena u vipu vidi isto sto i ja.... najvise me zivcira kako kreteni mogu opisat izgrebano i meh ostecenje.... vidim li i jednu crticu necu gga preuzet jer ga takvog nisam predao njima... i agram je serviser mislim....
VenAtoR#2231
16 godina
Root i recovery.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
16 godina
Stavio sam 4 posta iznad :D

Probao na custom romu za N5, ali tvrde da svi stock Lollipop ROMovi rade najbolje jer nije izmjenjen ramdisk i tako par sitnica
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Prije nego što stavite Xposed na G3 pročitajte pažljivo (xda forum LG G3) upozorena da poslije ne bi bilo "nismo znali" ili "kako popravit mob"

Koliko čitam Lg Smart Cover app ruši Xposed...

0 0 hvala 1
17 godina
LG G3 - rasprava

ne koristim cover...bdw finaly

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 22:02 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da, Smart Cover se ruši i ne možeš ništa konstantno izbacuje grešku, Rom HD 9.2

vtc

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam instagram freak i stalno tamo visim al se dosta kreša na loliju a factroy reset sam radio ,jel jos nekome ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Ja sam instagram freak i stalno tamo visim al se dosta kreša na loliju a factroy reset sam radio ,jel jos nekome ili?

Istina i ja sam primjetio istu stvar

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

da li su G3 iz Vipa slobodni uređaji ili kodirani samo za Vip?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grangers kaže...

da li su G3 iz Vipa slobodni uređaji ili kodirani samo za Vip?

Kodirani

13 godina
LG G3 - rasprava

50Kn je unlock

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A ne nudi OTA nadogradnje kad je u pitanju prelazak sa KitKat na Lollipop ?? Ja sam trenutno na V10l, ali kad idem provjeriti nadogradnje kaže da je najnoviji nadogradnja za trenutni OS instalirana ??

Samsung Galaxy Note II :)
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Netko iz splita da bi narucio kaljeno staklo da podjelimo trošak?

Inbox ako je netko zainteresiran

sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Danas se malo poigrah sa kamerama na z2 i g3 koje trenutno imam. Imam par slikica i cropova, oba na auto modu. Pogodite koji je koji :)

EDIT, šteta vidim da jako smanji kvalitetu Bug.... Ali g3 ima nemjerljivo više detalja i manje noisea i bolje boje itd itd 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 15:29 (maks0806).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

sad za vikend na nekom tulumu koristio sam kameru na g3 konačno u malo zahtjevnijim uvjetima... polumračna atmosfera, puno ljudi i puno pokreta. ostao sam blago razočaran koliko vremena je potrebno da se fotka "okine" tj da fokus odradi svoje, i naravno ako svi pozeri nisu u potpuno mirujućem položaju taj dio slike ostane mutan.

fotke koje je u istoj situaciji radila moja supruga na s3 izgledaju solidno ali nije bilo nikakvih problema s fokusom. stisneš, bljesak i eto fotke. jedino onaj tko se slučajno našao u kadru, u prolazu, bi bio mutnjikav.

kvaliteta uspješne fotke na g3 je naravno dosta bolja, ali ih je bilo puno uspješnijih na s3.

u jednom trenutku na g3 bljeskalica se upalila i valjda nije mogao uloviti pravi fokus, nemam pojma, bljeskalica se nije htjela ugasiti niti se slika okinula, morao sam resetirati telefon.

dok međutim, kvalitetom snimljenog videa na g3, u istim uvjetima, ostao sam hebeno zapanjen. sve je oštro, u fokusu, svijetlo, bez puno motion blura pa i kod naglih pokreta mobitela za vrijeme snimanja.

fotke neću stavljati ovdje, nisu primjerene  o napisanom vjerujte mi na riječ.

i7 power!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice