LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.030.781
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
pajopu kaže...

Koliko zavrti rootani g2 na antutu benchmark testu??

Taman :)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
12 godina
pajopu kaže...

Koliko zavrti rootani g2 na antutu benchmark testu??

Slabo nesto, od 35000 do 40tak

ja
11 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Danas i sinoc sve skupa.. +5 h screenon i skoro 2 sata poziva. 3g cijelo vrijeme, mislim da wifi nisam ni gasio, nesto malo gpsa i mapsa... whatssssuup, viber poziv 10 min, chrome 90%... baterija je na 8%..

Svjetlina je na 80% cca.

Stockmod 1.06 +  dorimanx kernel

EchoOne jel to najbolja kombinacija za sada od stock romova i kernela ?

Da li mi mozes ti ili netko drugi zdravo seljacki objasniti sto konkretno donosi ovaj mod i ovaj kernel s obzirom na original software na lg g2 ?

Npr. ja sam prije 2 mj preso s iphonea na lg g2 (i ne bi se nikad vraco :) ) i jasno mi je sto se na iphoneu dobiva sa jailbreakom (jer sam ga imo), ali ne kuzim sto se tu tocno dobiva posto je mob sam po sebi ekstra brz, fluidan i vecina funkcija je otkljucana ?

p.s. pokusao sam iskljuciti Fast Dormancy u hidden postavkama (jer se tako navodno stedi jos baterije), ali mi na VIP mrezi to bas i ne sljaka... Javi mi se nakon nekog vremena kada hodam/vozim se "restricted access changed" i crkne mi skroz signal i ne mogu ga vratiti ako ne restartam mobitel... I sve mi normalno radi kada ukljucim Fast Dormancy i kada vratim kvacicu na onaj MLT nesto nesto,kako je pisalo vec u nekom tutorialu...

13 godina
neaktivan
Silphy kaže...
EchoOne jel to najbolja kombinacija za sada od stock romova i kernela ?

Da li mi mozes ti ili netko drugi zdravo seljacki objasniti sto konkretno donosi ovaj mod i ovaj kernel s obzirom na original software na lg g2 ?

Npr. ja sam prije 2 mj preso s iphonea na lg g2 (i ne bi se nikad vraco :) ) i jasno mi je sto se na iphoneu dobiva sa jailbreakom (jer sam ga imo), ali ne kuzim sto se tu tocno dobiva posto je mob sam po sebi ekstra brz, fluidan i vecina funkcija je otkljucana ?

p.s. pokusao sam iskljuciti Fast Dormancy u hidden postavkama (jer se tako navodno stedi jos baterije), ali mi na VIP mrezi to bas i ne sljaka... Javi mi se nakon nekog vremena kada hodam/vozim se "restricted access changed" i crkne mi skroz signal i ne mogu ga vratiti ako ne restartam mobitel... I sve mi normalno radi kada ukljucim Fast Dormancy i kada vratim kvacicu na onaj MLT nesto nesto,kako je pisalo vec u nekom tutorialu...

Ono zbog čega ga najviše preferiram jesu male soft tipke (one dole navigacijske) koje su srezane mislim na pola visine, tako da dobiješ više prostora ekrana. Naravno, to se sve da i bez stavljanja ROMa riješit drugim trikovima, ali poanta je da nema bugova i da ima neka sitna poboljšanja ispod haube.

Ono što ti najviše doprinosi bateriji i ponašanju uređaja je zapravo kernel. Dorimanxov kernel mi se pokazao najboljim za fluidnost i bateriju tako da ti njega preporučam.

Znači ukratko, razna sitna poboljšanja ispod haube kako bi imao još bolje iskustvo s uređajem {#}

Što se tiče Fast Dormancya, iskreno ga nisam gasio niti išta prčkao jer je baterija odlična i nisam imao potrebe. Ali... I meni se taj restricted access changed pojavljuje (majku li mu) i žalio sam se VIPu za njega, no nemaju još rješenja. Ako imaš 10 min vremena, odi i nazovi ih i žali se da se stalno pojavljuje. Naći će oni rješenje, samo treba bit uporan hh.

Inače sam zbog toga, nakon tonu isprobavanja svega, zamjenio i sim karticu (mob sam i tako i tako mjenjao stalno), i ništa nije pomoglo, i dalje se zna pojaviti.

S Fast Dormancyem nisam probao, al baš ću probat nešto prčkat kad se prvi put opet pojavi pa ću ti javit rezultat.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kad sam kupio mob test je izvrtio 35400 a sad od kad je promijenjena maticna zavrti do 3400 dali je to uredu??

0 1 hvala 0
12 godina
ne brini, ok je. Na threadu od dorimanxa imas opisano kako vidjezi tu neku klasu tj listu frekvencija + za svaku frekvenciju voltazu. neki procovi na istoj frekvenciji traze manju a neki vecu voltazu. itd. a stock kernel ti daje inace vise scorea(antutu) jer prepoznaje ime aplikacije i boosta jezgre. a i na vipu ne trebaa dirati dormancy, koliko vidim negdje pise da podrzava a negdje da ne. ja sam ugasio(nije bilo ni on ni off). Stockmod je odlican, samo je ociscen + one modifikacije sto navodi na xda threadu. G2 rom ni ne treba previse modifikacije, dobar je. Skini xlosed i g2 tweakbox, upalis hidden settings. onda u hime screen u hidden ides, nadjes opciju feature_easy_ui, kvacicu stavis. jos malo brzi gui
ja
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ok probat cu kako se ono ulazi u hiden menu?

Sad kad je promjenjena maticna vise nema loga od vodafone kod paljenja i vipovih aplikacija.i imai je promjenjen

0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Sorry, mislio sam na hidden settings menu, ne onaj preko dialera.

znaci ovo

prije toga trebas xposed imati instalirano, kao i taj g2 tweakbox

Moze i preko launcherpro, negdje ima uputa i o tome.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo, kupio sam danas LG G2 i mobitel me je inpresionirao. Medjutim, prva aplikacija koju sam instalirao je Facebook i nikako se nisam mogao ulogovati. Ukucam email i password, i onda mi izadje "Connection lost" i ispod "Tap to retry". Koliko god puta tapnuo, nista se ne dogadja. Moram naglasiti da se to dogadja i na dvije razlicite WiFi konekcije, te na mojoj mobilnoj konekciji. Ostale aplikacije, koje trebaju internet, uredno rade, kao i web pristup Facebooku. Isto tako, Facebook Messenger uredno radi. Moze li mi neko pomoci? I da, kada sam sinkronizovao Facebook kontakte, slike kontakata su bile jako male rezolucije, sve mutne i lose.

EDIT:

Kako sam dosta puta pokusao ocistiti cache aplikacije i jos nekoliko mogucih solucija, na kraju sam shvatio da zivim u faking Bosni i Hercegovini i da ni Android ne moze biti lokalizovan kako treba. Nakon sto sam promijenio jezik sistema na Engleski, a zatim i na Hrvatski, aplikacija uredno radi. Isto tako, primjetio sam da je na Bosanskom jeziku bilo sramotno mnogo gresaka u spelovanju, kao da je prevod radilo dijete iz osnovne skole.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 17:52 (Phobius).

1 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Eh jbg. Nadajmo se da 4.4.2 bude bolje preveden.

ja

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ljudi

Čitajući zadnjih nekoliko strana ove teme vidim da se dosta pričalo (i postavljali linkovi) u vezi oklopa za G2 pa je i mene sada to privuklo...razmišljam da naručim ovaj: SGP LG G2 Case Slim Armor

http://dx-box.com/sgp-lg-g2-case-slim-armor.html e sada najviše što me odbija kod ovih (i svih ostalih) oklopa je to što ekran nije zaštićen :/

Trenutno koristim futrolu za mob pa mi je tako zaštićen i display, s druge strane jako me privlači ovaj navedeni oklop (a ima ih još dobrih) i bilo bi mi lakše rukovati s mobom bez futrole iz koje stalno moram da vadim mob :/ trenutno sam u dvojbi da li da ostanem s futrolom i mučim se radi očuvanog displaya, ili da kupim ovaj oklop i da se nadam da neću ogrebati ekran...

E sada, ako se ne varam ima opcija i da uz oklop kupim i zaštitnu foliju? Jel može to dvoje ići zajedno? Koliko "pokvari" mobitel ta folija i jel ima neko trajanje nakon čega se nabora or what? :D

0 0 hvala 0
14 godina
mack83 kaže...

Pozdrav ljudi

Čitajući zadnjih nekoliko strana ove teme vidim da se dosta pričalo (i postavljali linkovi) u vezi oklopa za G2 pa je i mene sada to privuklo...razmišljam da naručim ovaj: SGP LG G2 Case Slim Armor

http://dx-box.com/sgp-lg-g2-case-slim-armor.html e sada najviše što me odbija kod ovih (i svih ostalih) oklopa je to što ekran nije zaštićen :/

Trenutno koristim futrolu za mob pa mi je tako zaštićen i display, s druge strane jako me privlači ovaj navedeni oklop (a ima ih još dobrih) i bilo bi mi lakše rukovati s mobom bez futrole iz koje stalno moram da vadim mob :/ trenutno sam u dvojbi da li da ostanem s futrolom i mučim se radi očuvanog displaya, ili da kupim ovaj oklop i da se nadam da neću ogrebati ekran...

E sada, ako se ne varam ima opcija i da uz oklop kupim i zaštitnu foliju? Jel može to dvoje ići zajedno? Koliko "pokvari" mobitel ta folija i jel ima neko trajanje nakon čega se nabora or what? :D

Sacekaj par dana da mi stigne pa da ti javim je li taj Spigen fejk ili nije (razlika izmedu toga i onoga na sluzbenoj stranici je oko 10 $), posto sam ja narucio s te stranice  (prodavac kaze da je original, ali nije bas da vjerujem u to).

Sto se tice displaya i same zastite, stigli su mi Xtreme Guard screen protectory tj. full body pa javim kakvi su cim ih isprobam (mislim da necu stavljati iza vec samo na display, dok na Xperiu Z ipak stavljam full body)

Ako su ok, treba ih odmah naruciti jos s obzirom na popust od 90% (ako jos vrijedi) pa neka stoje za zamjenu.

Neki kazu da su im bolji od ZAGG-a, a meni je do sada ZAGG bio daleko najbolji od bilo kojeg screen protectora pa javim realno o cemu je rijec i jesu li Xtreme Guard bolji ili ne.

Nillkin ima ok case-ove koji imaju ujedno i zastitu za display (meni su osobno najljepsi, a po onome sto kaze ekipa ocito su i super funkcionalni):

http://goo.gl/Ni2DH3

Ovaj navedeni cu i sam naruciti ovih dana (tj. trebam dva komada jer mi treba jedan i za Z).

Inace, kolega je par postova prije stavio link na IMHO odlican case, radi se o proizvodu koji nosi ime Nekeda Saffiano.

Meni osobno te "futrole" nista ne valjaju te su mi nuzno zlo koje koristim dok cekam nesto bolje (stite uredaj samo dok je u njemu, a veliku vecinu vremena mi je smartphone na radnom stolu i iz prve ruke mogu reci da se uredaji bez obzira sto se kao ne micu s radnog stola itekako ostete ako nemaju bar neki protector,  a ako nesto mrzim to je izgreban mob).

Postoji dosta slim case-ova koji ne povecavaju toliko masu uredaju, a daleko su bolja rijesenja od tih futrola.

Ona Nekeda koju sam naveo bi ti mozda bila ok odabir u kombinaciji s nekim screen protectorom (ako ne vjerujes u izdrzljivost Gorilla Glass-a).

Vec smo ovo naveli, ali evo neke smjernice za G2 case-ove:

http://www.digitaltrends.com/mobile/best-lg-g2-cases/

http://www.androidauthority.com/best-lg-g2-cases-339916/

E i jos jedna stvar, danas me u sanducicu docekalo iznenadenje tj napokon se ovi iz LG-a udostojili poslati obecani Quick Window (cijelo vrijeme su pricali o nekim dostavama da bi ga na kraju poslali obicnom postom).

Pa eto, hvala LG-u na case-u (makar sam cekao oko mjesec dana na njega i poslao mali milijun mailova). {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
LG G2 tema

@mack83

Mislim da je taj Spigen koji si postao falši. Ja sam naručio ovaj http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Slim-Armor-Case-Color-selection-for-LG-G2-international-/271297777528?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=570199838246&hash=item3f2a9b8f78. Čekam još da dođe, javim kakav je. Al razlika je 14$ za istu stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

@ win32  & LogicusMPS

Ok čekam da vam dođu oklopi pa da iznesete svoje mišljenje ;)

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

bok. isplati li se dati novi s4 za g2?

1 0 hvala 0
13 godina
antagonist kaže...

Ako je 1/1, po meni vrijedi, još ako je bijeli, kud ćeš boljeg!
ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Je li vi imate problema sa skakanjem brightnesa kad je ispod 50%... odnosno problem je najuočljiviji kad se brightnes postavi na cca 35%

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2464709

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466268

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antagonist kaže...

Koristio oba, čak i neposredno prešao sa G2 na S4 na kratko i ovako ću ti reći: Da G2 ima memorijsku karticu, nebi ga mjenjao iduće 2 godine koliko je dobar ;)

Ukoliko ti memorija ne znači puno i nije ti problem biti prikovan za cca 11GB memorije (16GB model) - uzmi ga jer sve ostalo je vrh vrhova.

14 godina
@ antagonist

Definitivno se isplati, ali sam trebas izvagat znaci li ti to sto imas "samo" 11 GB na G2, ali i to se da rijesiti s USB-om te cloud-om (za neke stvari, naravno).

I da, ciljaj na novi G2 posto ako nije novi onda se vise isplati prodati S4 i s tom lovom uzeti novi G2.

Pitanje za korisnike Nillkina Fresh...grebe li i on display kao i Quick Window?
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
13 godina
odjavljen
win32 kaže...
@ antagonist

Definitivno se isplati, ali sam trebas izvagat znaci li ti to sto imas "samo" 11 GB na G2, ali i to se da rijesiti s USB-om te cloud-om (za neke stvari, naravno).

I da, ciljaj na novi G2 posto ako nije novi onda se vise isplati prodati S4 i s tom lovom uzeti novi G2.

Pa više manje ti je svejedno ako imaš screen protector.

13 godina
neaktivan
win32 kaže...
@ antagonist

Ne koristim nijedno, ali možda ti mogu pomoći.

Baš kao što sam napisao i u mojoj temi, najčešće ona sitna zrnca koja zapnu između "poklopca" i zaslona grebu zaslon.

Uglavnom, nema takvog materijala koji bi to sprječio.

Poboljšanja mogu biti ukoliko je površina poklopca neka antistatična, skliska, mikro ovaka-onaka pa se zrcna pijeska, prašine i sličnih štetočina ne primaju tako lako za njega ili ako je neka ultra meka pa pošto je zaslon čvršći utabaju u njega više nego u zaslon...

Ali uglavnom, ukoliko ti se zrcne nađe, budi siguran da će se izgrebat kad tad..

EDIT: Naravno, ja pretpostavljam da nemaš screen protector. Ukoliko ga imaš, ogrebat će njega, a ne zaslon vjerojatno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 20:45 (EchoOne).
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jučer dobio Savvies screen protectore, što reći, koju posluku porati ? :D

Ne kupujte to, dobije se 6 komada... 4 sam potrošio da bih jednog stavio kako spada jer su premali, te ga u roku 2 min zgrebe nokat :(

Je li netko ima preporuku koji screen protector valja, po mogućnosti s ebaya..... 

I je li tko dobio one XtremeGuard protectore i je li pašu na naše mobitele, budući da nema internacionalne verzije na izbor (D802)?

Inače je li vi imate screen protectore i koje?

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
Imam ti ja te Xtreme Guard i javim kakvi su cim ih isprobam.
Narucivati cu ih svakako jos ako valjaju.
Kod njih gledas samo da nije verzija za Verizon (ili kako se vec zove) posto je njihov uredaj koliko mi se cini malo veci (imam kod kuce XG full body i za ovu nasu verziju i za Verizon (narucio sam za svaki slucaj posto je cijena bila oko 1$ )).
Iskreno nisam ih jos kako treba ni pogledao, ali cim ih stavim javim kakvi su.
Kod stavljanja screen protectora treba samo pratiti sve upute i imati dosta strpljenja te paziti da je povrsina uistinu bez prasine.
13 godina
Ja na Nexusu 5 koristim foliju koja je dosla sa Spigen Ultra Hybrid maskom (Screen Protector Steinheil [Ultra Crystal]) i prezadovoljan sam. Jako sam ju dobro mogao zaljepit bez ikakvih mjehurica i sada nakon 2 mjeseca i dalje nema ogrebotina dok su mi one kineske nakon 2 dana izunistavane i pune ogrebotina.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
12 godina
neaktivan
win32 kaže...
Imam ti ja te Xtreme Guard i javim kakvi su cim ih isprobam.
Narucivati cu ih svakako jos ako valjaju.
Kod njih gledas samo da nije verzija za Verizon (ili kako se vec zove) posto je njihov uredaj koliko mi se cini malo veci (imam kod kuce XG full body i za ovu nasu verziju i za Verizon (narucio sam za svaki slucaj posto je cijena bila oko 1$ )).
Iskreno nisam ih jos kako treba ni pogledao, ali cim ih stavim javim kakvi su.
Kod stavljanja screen protectora treba samo pratiti sve upute i imati dosta strpljenja te paziti da je povrsina uistinu bez prasine.

Hvala na odgovoru! :)

Je li se sjećaš koliko se dugo čeka dostava protectora?

15 godina

Zavisi. Ja sam naručio preko eBaya.

Screenprotectori:

Vrijeme narudžbe - 3.2.2014.

Očekivano vrijeme dostave - 17.2. - 3.3.2014.

Spigen SGP Slim Armor:

Vrijeme narudžbe - 1.2.2014.

Očekivano vrijeme dostave - 13.2. - 20.2.2014.

Još čekam. Trebalo bi stići ovih dana.

Sve u svemu, čeka se cca. dva tjedna.

15 godina
LG G2 tema
Evo i meni sutra stiže promotivni QuickWindow Cover.

Odnosno, prijatelj će ga pridignut u ZG-u pa će mi ga donijet pošto stiže u Split za koji dan. Nakon mjesec dana navlačenja sa njima ipak ću ga dobit, i to u crnoj boji kakav sam tražio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LogicusMPS kaže...
Evo i meni sutra stiže promotivni QuickWindow Cover.

Odnosno, prijatelj će ga pridignut u ZG-u pa će mi ga donijet pošto stiže u Split za koji dan. Nakon mjesec dana navlačenja sa njima ipak ću ga dobit, i to u crnoj boji kakav sam tražio.

Meni su prije nekih 2 tjedna napisali da je promocija zavrsila :(

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
15 godina

Probaj ih upilat na mail promocije@lge.com. Nevjerujem da je prošla. Ukoliko si kupio novi mob, imaš račun koji to potvrđuje, imaš pravo na free QW. Samo ih upri na mail :)

EDIT - Stigao crni SGP Slim Armor Case

Evo par slika paketa na kraju posta.

Pa da napišem koju riječ.

Ovako, ovaj crni model, malo je osjetljiviji na otiske prstiju. Ne toliko koliko sam uređaj, ali se vidi. Ukoliko koga smeta, može pokušat s bijelim, plavim, crvenim ili metal bojom. Meni je crni najsexy bio. Volim crnu, crn mobitel i eto sad je komplet :)

Izvrsno leži u ruci, lijepi se za ruku, neopisivo sigurniji osjećaj nego kada držite sam uređaj.

Kvaliteta izrade je vrhunska. Priliježe doslovno ko po kroju, ne klapa nigdje ništa, ne mrda se. Ko da je ugrađen tvornički. Mob se lako vadi iz njega, a i stavlja.

U paketu sam dobio screen protector što možete vidjeti na slikama. Kada ga instaliram, editirat ću post dojmovima uz sam screen protector.

Još jedna stvar. Cover je stigao jako brzo. Za točno 9 i pol dana. U postu prije sam naveo 'estimated delivery date' koji je (13.2.-20.2.2014.). Dakle, stigao je 2 dana prije početnog roka!

Sve u svemu, odlična stvar. Da napomenem, ovo je original model (25$ + 1.5$ shipping, imate link na početku posta). Nadam se da će i kolega win32 ukratko opisati model od 10$ kada mu stigne, kojeg proizvođač navodi kao original, pa da vidimo da li nas lažu ili ne :)

Ukoliko imate ikakvih pitanja, slobodno ispalite.

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 17:39 (LogicusMPS).
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Postovanje dragi forumasi,

Pohvalio bi se novim uredjajem od pre neki dan :) Telefon je prava zver,samo me jedna stvar iritira,a to je snimanje video moda u low light uslovima

Iscitao sam 15 stranica,i vidim od forumasa da za taj problem ima resenje na xda,pa bi molio ljude drage volje koji imaju malo viska slobodnog vremena da naprave tutorijal kako se ubacuje taj fix,pocev od bekapa,do zavrsne faze.

Nadam se da bi to mnogo kako meni,tako i ostalim forumasima koristilo,a i tema bi ozivela jednim vrlo korisnim tutroijalom.

Unapred zahvalan

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice