- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ga mozes nabavit po toj cijeni - odlicno ! To kuciste dolazi s 4 venta i nemoze biti drugacije !
Namjeravam uzeti bitfenix colossus white sa plavim osvjetljenjem, to je big tower http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/colossus/
ili bolje uzeti neki od CM-a
Ako ti se sviđa , slobodno ga uzmes ! Koliko mislis izdvojit za kuciste ?
163€ je kuciste znaci toliko :)
a svidja mi se i bigtower jer, nadam se da je samo prozracno i da nece biti velike temp unutra.
To je negdje oko 1200kn , a za te pare si pogledaj npr. Fractal Design Define XL R2 , ako ti se sviđaju takva kucista ravnih linija ! Naravno , tu je i kvalitetna izrada , zvucna izolacija ... !
Ili CM Storm Trooper , CM Haf -X ( jedno od kucista s najboljim protokom zraka) !
http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/ronin
steta sto bitfenixa nema kod nas...ovo im je novo i meni lijepo kuciste
Može preporuka za kućište do 350kn
Može preporuka za kućište do 350kn
Da ne otvaram novu temu, a ova mi je najsrodnija, zanima me gdje se mogu kupiti stock CM ventilatori za HAF-a 912 Plus.
Nekada ih je bilo po linksu i nekim drugim trgovinama, ali sada ih ne nalazim.
Našao sam na eBayu neke koji odgovaraju originalnim.
I čini mi se da taj prodavač ima dosta dobre opreme.
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=310224508294
Zaboravimo. Ovo je original. Ako koga zanima da mu naručim, recite.
Ovo je super ponuda :-)

Taj od 200mm imaš u Linksu, samo su stavili drugu sliku na web.
Uglavnom, radi se o ovom ventu.
Samo što nije crvenog osvjetljenja kao na stocku, nego dolazi sa plavim osvjetljenjem.
Probaj malo prošvrljat i okolo po shopovima.
Mislim da ga imaš i u drugim shopovima.
Taj od 200mm imaš u Linksu, samo su stavili drugu sliku na web.
Uglavnom, radi se o ovom ventu.
Samo što nije crvenog osvjetljenja kao na stocku, nego dolazi sa plavim osvjetljenjem.
Probaj malo prošvrljat i okolo po shopovima.
Mislim da ga imaš i u drugim shopovima.
Meni nije htio iz Cooler Master USA store naručiti kada sam htio uzeti dijelove za svoj HAF 932, jer ne šalju u Hrvatsku. Tako da probaj ovdje Cooler Master sotre EU.
Pa možda mi ne treba plavi :/
Ili crveni ili bez LED-ica.
Za 135 kuna s eBaya mi se onaj čini super.
Probat ću još eventualno s te CM stranice.
Hvala obojici.

Haf 922 dolazi bez bocnog venta?
Da , bez bocnog venta !
Znaci , dobis : prednji - 200mm
straznji - 120mm
gornji - 200mm
Da , bez bocnog venta !
Znaci , dobis : prednji - 200mm
straznji - 120mm
gornji - 200mm
Sa strane ide samo 200mm ? Ima gdje za uzeti crveni vent 200mm ili manje dimenzije ako ide
Ne , mozes stavit i 2 x 120mm ventove ! Imas Coolermaster-ove crvene ventove od 120mm , 1200rpm ! Imam jednog i zadovoljan sam s njim , tih je ! Inace je bilo i 200mm Megaflow , crveni od Coolermastera , al ih trenutno nema !
marxone, digni pogled malo gore.
Ja sam pričao o tim ventilatorima. Ja ću sebi vjerojatno uzimati, pa ima opcija da se naruče dva komada nešto jeftinije.
Javi se u pp. Ako te zanima.
Ne .
Ne, a i što ćeš stavljati svoje komponente u to kućište kad je to kućište namjenjeno za velike custom vodene sisteme.
Ne, a i što ćeš stavljati svoje komponente u to kućište kad je to kućište namjenjeno za velike custom vodene sisteme.
Nisam znao wow ,pito sam zbog buducnosti i drugog kompa, kuciste je predobro .
Imam ovo kućište i jedan vent ja mislim od 120 mm iza jel mogu još negdje staviti koji vent
http://www.easytech.com.cy/easyconsole.cfm/page/product/product_id/70
unutrašnjost
Znaci stavljat ćeš četiri 4x120mm radijatora, pumpu, matičnu koja podržava dva proca, dva proca, 4x grafe...?
Imam ovo kućište i jedan vent ja mislim od 120 mm iza jel mogu još negdje staviti koji vent
Da li kuciste ima kakve rupe na bocnoj stranici koju otvaras?? Provjeri razmak izmedu rupa ako ih ima na toj bocnoj stranici,ako je razmak izmedu rupa 80 mm onda mozes stavit jedan 80 mm vent na upuh zraka,ista stvar je ako je razmak 120 mm,onda vent od 120 mm (to sve provjeri odmah s ventovima ako ih posjedujes),te koliko vidim ima jos neke rupe na prednjoj strani s unutrasnje strane kucista pa i tu takoder vidi koliki je razmak medu rupama i probaj stavit 120 mm vent na upuh zraka takoder,ako ide, ako ne onda 80 mm vent ali provjeri koliko ce to sve biti bucno jer 80 mm ventovi znaju biti dosta glasni pa ako ti smeta buka ne stavljaj i na bocnu i na prednju stranu nego samo na prednju za upuh zraka...
Znaci stavljat ćeš četiri 4x120mm radijatora, pumpu, matičnu koja podržava dva proca, dva proca, 4x grafe...?
Ti ocito nisi dobro procito ,pito sam jel ima di kod nas to za kupit ,sto cu u kuciste stavit nije niciji problem ,ako neznas odg na pitanje ni neodgovoaraj .
Ti ocito nisi dobro procito ,pito sam jel ima di kod nas to za kupit ,sto cu u kuciste stavit nije niciji problem ,ako neznas odg na pitanje ni neodgovoaraj .
Pročitaj moj prvi post, ako malo bolje pogledaš opis i ostalo proizvoda onda ćeš vidjeti da nemaju dućana u Europi/Aziji/Africi nego samo u SADu.
marxone, digni pogled malo gore.
Ja sam pričao o tim ventilatorima. Ja ću sebi vjerojatno uzimati, pa ima opcija da se naruče dva komada nešto jeftinije.
Javi se u pp. Ako te zanima.
Dog sam s mariollom s foruma da uzmem njegov haf + bocni crveni vent 200mm i 120mm.
Uglavnom hvala.
Je li ovaj Spire Marevick visok ili dubok 46.5 cm. Pitam jer uz dimenziju nije navedeno na što se odnosi.