Ma LC je odličan i dosta toga nudi za cijenu i kvaliteta izrade je na mjestu barem po mom mišljenju pošto sam slagao konfu s njim. Mana je to što je LC jel :D i ima i dosta jake konkurente točnije malo skupljeg ARC MIDI-a (samo je on malo decentnijeg izgleda) jer kad zbrojiš i poštarinu LC te ispadne skoro 600 kn.
Ako se kojim čudom dočepaš viška love bez razmišljanja uzimaj od kolege SS Ravena.
A vidim da je dobar da,zalmane bas sad gledam sve detaljno i nikako da me kod jednog privuce bas sve,kod svakodg od njih me privlaci nesto ali nesto me i smeta i onda mi se na kraju ni ne ide na njih...
Sto se tice portia i ostalih web shopova kod njih ide samo narudzba preko neta ili se moze otic do njih kupit??? ako se ne moze otic direkt kod njih kupit onda nista od toga jer nisam u kuci ili stanu pa mi je narucivanje ajmo tako reci onemoguceno...
E tog ss ravena sam vidio i stvarno mi se svida ali 750 kn nemamo aposlutno nigdje,pa cak niti za posudit,a pitao sma klegu za 600 kn na sta on nije pristao,j.ga moje je da pitam a njegovo je da odluci tako da nazalost od toga nece biti nista vjerujem...