Potrebno novo napajanje zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.615
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Potrebno novo napajanje

Pozz svima

Imam dosta staro napajanje "Seasonic S12II-520 Bronze 520W" i u zadnje vrijeme se jako grije i bude jako glasno pa bih uzeo neko novo.

U kratko moje računalo je AMD Phenom II X4 955, XFX AMD RADEON RX480 8GB, 1x SSD, 2xHDD

Namjeravam uzeti novi AMD Zen processor kada izađu i ako budu dobri, a u slučaju da ne onda će pasti kakav i5. 

Kupujem u HG Spotu (eventualno Links) i htio bih da je napajanje modularno i tiho. LP

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 23:13 (SvAbO666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Potrebno novo napajanje

A da samo zamijeniš ventilator u napajanju? Ako je glasno znači da je ventilator pred crkavanjem, a ako se ne vrti dovoljno brzo, napajanje se grije.

Seasonic je dobra firma za napajanja, bilo bi šteta sada ulupati novaca u novo ako možeš samo vent zamijeniti.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Re: Potrebno novo napajanje
SvAbO666 kaže...
Kupujem u HG Spotu (eventualno Links) i htio bih da je napajanje modularno i tiho. LP

Imaš temu za takve preporuke, Napajanja za vašu konfiguraciju (P&O).

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
15 godina
neaktivan

o.O nisam se niti sjetio da bih mogao zamijeniti ventilator. Malo ću istražiti o tome... hvala na odgovoru :)

11 godina
neaktivan
Potrebno novo napajanje

I meni je vrlo vjerojatno potrebno novo napajanje, samo da budem siguran da pitam... Imao sam GTX 560 Ti, nedavno sam upgradeao na GTX 960, napajanje je XFX 550W Core Edition, staro 5 god, s 8gb RAM i i5-2500k. Nakon promjene komp se tijekom normalnog rada smrzne bar 1 tjedno, a nakon što se jučer smrznuo više se nije dao upaliti sve dok nisam izvadio grafičku i stavio staru. To bi trebalo ukazivati da trebam novo napajanje? Planiram uzeti ANTEC 650W.

0 0 hvala 0
17 godina
Mislis na vpf 650w 650kn? 2god garancija, ja bih radije isao na fortron raider ili hyper 700m s 5 god garancije.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan
Potrebno novo napajanje

ANTEC EDG650 EC 650W, 3 godine garancije

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 13:44 (SamuraiH).

0 0 hvala 0
14 godina
SamuraiH kaže...

I meni je vrlo vjerojatno potrebno novo napajanje

Da li ti znaš čitati??? Imaš temu za takva pitanja, Napajanja za vašu konfiguraciju (P&O), stavio sam link već jednom.

U predloženoj temi potraži pomoć.

Patrick_cro kaže...
Mislis na vpf 650w 650kn? 2god garancija, ja bih radije isao na fortron raider ili hyper 700m s 5 god garancije.

Čudim ti se kolega, dugo si na forumu i umjesto da kolegu usmjeriš na odgovarajuću temu, ti zajedno s njime spamaš temu.

Bez uvrede ikome, ali ovo je moje mišljenje, sada da sam ja moderator, ova tema bi već odavno bila pod ključem, prijavio

sam zaključavanje, to je isto izgleda bilo zabadava.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 17:49 (Valentin17).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice