Novo kuciste koje?

poruka: 47
|
čitano: 6.374
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

kupujem novo kuciste i volio bi da izgleda vatreno ;) zezam se, volio bi da je privlacno na oko tojest da je na neki nacin posebno... gledo sam HAF932 al ga nigdje ne mogu nac nek bude do 1500-1600 i usput da nije bas pre pre veliko...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Novo kuciste koje?
damian123 kaže...

kupujem novo kuciste i volio bi da izgleda vatreno ;) zezam se, volio bi da je privlacno na oko tojest da je na neki nacin posebno... gledo sam HAF932 al ga nigdje ne mogu nac nek bude do 1500-1600 i usput da nije bas pre pre veliko...

ako oces da je privlacno,a usto i kvalitetno uzmi HAF 922..Belji se

errando discimus
17 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

Za tu cijenu ja bih uzeo Antec Twelve Hundred kada nema HAF-a 932.

Razer_Copperhead

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
damian123 kaže...

http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=50766&kateg=0608

16 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

dal bi mi u taj haff 922 stale npr 5870 ili Cf 5850 il neka od GT300?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
damian123 kaže...

naravno

everybody lies
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
damian123 kaže...

naravnoa

a onda on dolazi za bozic... tojest zicam starce ;)

15 godina
neaktivan
damian123 kaže...
Core2Duo2 kaže...
damian123 kaže...

naravnoa

a onda on dolazi za bozic... tojest zicam starce ;)

klik..

to ti je kućite za 10/10 lipo provjetreno,izgled....neš pogriješitNamigiva

errando discimus
16 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

Ja ti od jeftinijih isto preporučujem HAF 922, ali ako baš hoćeš nešto od 1500 kn onda idi na Antec Twelve Hundred.

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 21:50 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Novo kuciste koje?

Ajme koje se pare bacaju u vjetar na kućište...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ajme koje se pare bacaju u vjetar na kućište...

slažem se

glavno je da sve stane u kučište i da ima mjesta za veliki vent i da može mnogo zraka ući

15 godina
odjavljen
Novo kuciste koje?

Nije bacanje para, da vidiš kakva je razlika u temperaturama i cable managementu kad pređeš sa zatvorene jeftine kante bez prostora, u koju mozes montirat mozda 2 ventilatora na nesto lijepo i prozracno. A tek kad vidis preko ljeta kad je vani +40°C, a tvoj kompjuter se ne grije kao mini pećnica, odmah ti je lakše :P

Sad da se dotaknem teme, ja glasam za HAF 922 :)

edit: ispravih broj, u zurbi sam napisao post pa nisam ni provjerio sve :D

Let The Metal Flow - Chuck Schuldiner, The Father Of Death Metal (1967 - 2001) R.I.P.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 15:39 (D.N.R.).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...

Nije bacanje para, da vidiš kakva je razlika u temperaturama i cable managementu kad pređeš sa zatvorene jeftine kante bez prostora, u koju mozes montirat mozda 2 ventilatora na nesto lijepo i prozracno. A tek kad vidis preko ljeta kad je vani +40°C, a tvoj kompjuter se ne grije kao mini pećnica, odmah ti je lakše :P

Sad da se dotaknem teme, ja glasam za HAF 992 :)

koji je to Haf?

15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
D.N.R. kaže...

koji je to Haf?

valjda je mislio na haf 922 Belji se

errando discimus
17 godina
D.N.R. kaže...

Da, sve je to OK, ali meni je ludost dati 1600 Kn za kućište.

Moja granica je do nekih 800-900 Kn, ostalo je pretjerivanje...

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
15 godina
protjeran
boxer kaže...
D.N.R. kaže...

Da, sve je to OK, ali meni je ludost dati 1600 Kn za kućište.

Moja granica je do nekih 800-900 Kn, ostalo je pretjerivanje...

cm690->600kn i to je to...

16 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

ubiti uzet cu haff 922 a ove ostale 800kn cu si za nes drugo ili cu pricekat da dođu 6-jezgrani amd CPU ili za neku novu grafu... ;)

a i usput vidio sam da ste govorili bacanje para, al ovo koje sad imam je hmm da ne kazem bolje... ima za jedan ventilator, svo je metalno i zatvoreno... itd

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 15:36 (damian123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
damian123 kaže...

ubiti uzet cu haff 922 a ove ostale 800kn cu si za nes drugo ili cu pricekat da dođu 6-jezgrani amd CPU ili za neku novu grafu... ;)

a i usput vidio sam da ste govorili bacanje para, al ovo koje sad imam je hmm da ne kazem bolje... ima za jedan ventilator, svo je metalno i zatvoreno... itd

uzmi bušilicu pa izbuši par rupa

17 godina
D.N.R. kaže...

BACANJE PARA I TO KOJIH!

Ja sam sebi napravio otvoreno kućište i zaboli me kit* za cable managment,temeperature, prostor, duljinu kartice i bilošta. Imam sve za cca 150-200kn.

Nećete sada valjda pasti tako nisko da mi kažete da mi se nakuplja prašina hahaha, puhnem i nema je više.

Nebih dao više od 150-300kn za kućište da kupujem, a vi tu neke za 800, 1000 + KN.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 22:36 (Hyperion).
17 godina
Hyperion kaže...
D.N.R. kaže...

BACANJE PARA I TO KOJIH!

Ja sam sebi napravio otvoreno kućište i zaboli me kit* za cable managment,temeperature, prostor, duljinu kartice i bilošta. Imam sve za cca 150-200kn.

Nećete sada valjda pasti tako nisko da mi kažete da mi se nakuplja prašina hahaha, puhnem i nema je više.

Nebih dao više od 150-300kn za kućište da kupujem, a vi tu neke za 800, 1000 + KN.

Kako za koga, ima nas svakakvih.

Nekome je kupovina grafičke kartice bacanje para.

Netko ima i osjećaj za estetikom, pa mu je potrebno malo ljepše i funkcionalnije kućište za koje je spreman dati preko 300 Kn.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
neaktivan

Evo Technomax ima HAF 992  Kućište Cooler Master HAF 922M MPC:  959 kn  http://www.technomax.hr/Default.aspx?tabid=227&ctl=Details&mid=1254&ItemID=610
a od27.11. od 6.12 je na informatiku 10% popusta pa eto prilike. A BTW ima ga i Links i Feniks

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net "Are you trying to TK me or you're just noob"_ TS2:eurots1.clanservers.com:8820
16 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

ima ga u linksa, 869 kn

baš sam ga danas gledao, ima ga u Zadru, izložen je...

dosta moćno izgleda, čini mi se da će to biti moje prvo kućište nakon 6 godina....

osobno ne preferiram trošenje novaca na kućište i periferiju;ali ono što kupujem želim da je kvalitetno(što se hardvera tiče, za periferiju mi je svejedno) i zato mislim potrositi vise novaca na kuciste, s tim da ga, naravno ne planiram mijenjati onda u jednom dužem razdoblju....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Novo kuciste koje?

Ja sam kupio haf 932 prije mjesec dana , na kojeg sam prešeo sa najobičnije zatvorene kante , sve temperature su pale za 25C osim matične koja je za nekih 10C , proc za koji sam kupio mugena je bio u idle 25C a u full load 35C , hardovi su bili prije na 50C sad su 25C-30C.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Novo kuciste koje?

To sam i ja prije mislio da mi kanta treba samo da sve stane unutra i da radi,a za prašinu bi počistio svakih mjesec-dva i sve pet.Sve je bilo super dok mi zbog toga nije rikla grafička koju sam platio 2300kn(srećom dobio u garanciji ovu koju sad imam,prije sam imao 8800gts)i onda shvatio da će mi zbog kućišta i ta nova grafa riknut od pregrijavanja(u crysisu išla preko 94 stupnjeva)pa sam uzeo haf932 i rješio probleme. Da nekažem kako sam stim rješio problem kućišta na vrlo duuugo vrijeme jer ono je veliku da utrpam što god oću,spremno na svakakve akrobacije od gomile ventova do vodenog hlađenja, što god da me pukne s vremenom, tako je to dugoročna investicija, puno duža nego kupnja nove grafe koja danas dođe 2000kn a za 2 godine dođe  manje 1000kn. Haf932 je već više od godinu dana na tržištu ako se ne varam, i još uvijek drži istu cijenu od 1300kn(plus-minus 100kn ovisi do dućana). To očito nešto govori da to valjaNamigiva(isto ovo vrijedi i za nešto skupliji antec1200)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

Nije vazan izgled nego ono sto je unutra eheheheh mozes ti imati nezz koje kucite ako nemas ono unutra....Belji se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pero1111 kaže...

Nije vazan izgled nego ono sto je unutra eheheheh mozes ti imati nezz koje kucite ako nemas ono unutra....Belji se

tu si u pravu al vecinom sva ljepa kucista su dobra iznutra!

16 godina
odjavljen
Novo kuciste koje?

Jednostavno uzmeš kantu,uložiš 100-200 kn u mod i to ti je to! Istinabog,nema previše prostora ali zbog par ventova više bolja je cirkulacija zraka i temperature su manje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I po meni! ZA nekih 800-900 kuna dobijes alu kućište u koje lagano uglaviš 4870x2 u krossu, bez napajanja, naravno!

17 godina
neaktivan
Novo kuciste koje?

znam da pretjerujem :D

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052697&id_artikl=052.697.001

vidio sam ga uzivo, i jednostavno je...........

neopisiv

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
damian123 kaže...

evo ja bi ti preporučija ovaj dobro izgleda pomeni ljepšiod hafa a i teži vidija san uživo i jednog i drugog u linksa a za ostatak novca uzmeš kakav vent u boji fan controler neonke i još ti ostane za cugu

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+NZXT+M59+Pure+Black%2C+MIDI%2C+plexi%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052690&id_artikl=052.690.011

I Jadantisi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice