Napajanja za vašu konfiguraciju (P&O)
- poruka: 21.940
- |
- čitano: 3.639.425
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
TT 850w GF3 u svakom pogledu
Hvala jos jednom nesto cu izabrati
Pozz.Trebam savjet za napajanje obavezno modularno.Pogonit ce Ryzen 5800x3D i grafičku 7900XTX Sappirku plus ostale komponente naravno.U kompu je sada Sama armor 750w ali to ide klincima u komp.Pa svaki savjet je dobro dosao.Budet do nekih 200e.LP
Ako već možeš izdvojiti toliki novac za napajanje uzmi si FSP HYDRO G PRO ATX 3.0 1000W, 80+ GOLD 120mj jamstva, čisto da imaš u slučaju da u budućnosti budeš iašo na neke još rastrošnije grafe tipa RTX4090.
Pozz.Trebam savjet za napajanje obavezno modularno.Pogonit ce Ryzen 5800x3D i grafičku 7900XTX Sappirku plus ostale komponente naravno.U kompu je sada Sama armor 750w ali to ide klincima u komp.Pa svaki savjet je dobro dosao.Budet do nekih 200e.LP
Ako već možeš izdvojiti toliki novac za napajanje uzmi si FSP HYDRO G PRO ATX 3.0 1000W, 80+ GOLD 120mj jamstva, čisto da imaš u slučaju da u budućnosti budeš iašo na neke još rastrošnije grafe tipa RTX4090.
Po meni napajanje je medu najbitnijim stvarima u kompu-zadnje napajanje koje sam kupio je Sama armor 750w a to se nekad preporucivalo tu na forumu.I Sama jos uvjek radi ali sam ja totalno van kaj je danas dobro i zato i je budet od 200e a kaj se nvidije tice presao sam na crvenu stranu
Pa dobro imat ce i AMD novih grafa, bolje uzet jače ATX 3.0 napajanje da ne bude poslje prilikom nadogradnje knapuša pa da se opet mora mjenjati, uostalom što više lufta to manje grijanja i buke dolazi iz napajanja.
Ma slazem se uvjek treba imat lufta za buduce nadogradnje a otisao sam u crveni tabor jer evo vec druga 3080 je na reklamaciji maticna takoder msi b550 Tomahawk jednostavno je mrtva sumnjam na napajanje iako seasonic 850w bi trebalo biti i vise nego dovoljno ali kupljeno je polovno pa rekoh da kupim novo pa sam miran-ma da ne zamaram i spamam temu imam nekih problema sa novijim komponentama a starije rade a kao sto rekoh sumnjam na napajanje
Pozdrav,
Dali ce trebati mijenjati napajanje za novi komp? Stari komo ima Corsair cx650, pa ako se moze to iskoristiti, bilo bi dobro.
Hvala!
Novi comp: Procesor: i5 14400f
Graficka: Gigabyte rtx 3060 Ti
Maticna: Asrock B760M- HDV M.2
Ram: G.Skill S5 2x16GB
Kuciste: Zelman i3 Neo
drzi to taj cx bez problema
Pozz ljudi, trazim preporuku novog napajanja do 100e
Mora biti modularno.
A konfa je r5 5600 i rx580 ali ide uskoro neka jaca pa bi se ogradio napajanjem za iducih 6,7god. Hvala