Kripto pipa slavina / Crypto faucet

poruka: 4
|
čitano: 2.906
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan

Pozdrav svima

Jedan relativno friški kripto član ovdije, koji je u biti uskočio nedavnim porastom isplativosti rudarenja, pa čisto da se malo iskoristi grafa na kojoj se nažalost ne stignu vrtit igre.

Uglavnom:

Ima li neko kakvih iskustava sa kripto slavinama, čini mi se kao dobar početak za ulazak u kripto ako nemaš baš nikakve resurse za ozbiljno majnanje.

Trenutno koristim dvije pipe koje mi se čine super, jer ako ništa malo su me ufurali u kripto novčanike i sl.

PipeFlare

Svaka 24h poklikaš claim i šalju direkt na novčanik koji postaviš

Horizen faucet

Identično kao i pipeflare s time da koriste zaseban novčanik

Jasno mi je da nije za obogatit se jer je riječ o svega 0.01$ po danu, ali ništa ne košta, a ako coini skoče u cijeni danas sutra regaš auto, il makar mlatneš ćevape

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2020 1:27 (Miro).

1 1 hvala 0
12 godina

A ne znam, meni su nekako fauceti gubljenje vremena. Mozda je fora na pocetku ali brzo dosadi. Zadnji put sam ih koristio 2013/2014, ali tada se ipak mogla skupiti solidna cifra, danas je bas sitnis. Mislim da cak i ima nacina da se to automatizira preko bota pa da nemoras bas rucno to raditi.

Ako vec gledas neki nacin za zaraditi nesto BTCa, preporucujem ti da bacis oko na bitcointalk.org forum. Tamo doslovno mozes zaraditi BTCa cisto kroz postanje putem signature kampnja. Zarade se krecu od tipa 0.005 BTC tjedno za neki bas pocetni level, do onih najjacih kampanja gdje ekipa na tjednoj bazi pokupi i do 0.0375 BTC, sto je trenutno cca $450.

Ima dosta i domaće ekipe tamo pa slobodno navrati. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2020 22:23 (geronimo4661).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Najbolji faucet koji stvarno isplacuje i koji nije gubljenje vremena je ovaj,na svakih sat se dobiji 15 satosija ,isplata je na 30 000 staosija 

https://www.kriptovalute.net/zaradi-bitcoin-bez-ulaganja/

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Re: Kripto pipa slavina / Crypto faucet

Ja sam pokusao na pipeflare, po defaultu mi nudi exodus,no kad ga claimam i unesem adresu,nis se ne dogodi...pise da su sredstva prebacena..no nisu..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice