Altcoins - vijesti, špekulacije, rasprava izdvojena tema

poruka: 691
|
čitano: 247.396
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long, pirat, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Altcoins - Pitanja i odgovori
14 godina
Re: Altcoins - vijesti, špekulacije, rasprava

Sigurno ti nije postiglo cijenu za koju zelis kupiti nekad se desi kad cijena raste da prije nego otvoris i onda ostane order dok cijena nepadne

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
odjavljen
D3lBoy kaže...

To mene brine, svi se kunu u ripple sad, a može tako flopat da to nije normalno, može sve znam, ali ovo ima visok potencijal. Mislim da ce bit pump do 10ak $ a onda kaos

Ma to je valuta za banke, ja mislim da će se dizat doneke cifre ali ne do $10. Nakon toga će u opticaj uć i preostali coini te bi onda vrijednost trebala ostati stabilna. Njima paše da je valuta stabilna nego da se vrti kako god vjetar puhne. 

15 godina
CroVandal kaže...

Sigurno ti nije postiglo cijenu za koju zelis kupiti nekad se desi kad cijena raste da prije nego otvoris i onda ostane order dok cijena nepadne

Hvala na odgovoru. To sam i pretpostavio, pa sam otkaza i uzeo ponovo. Sad je prošlo, ali po malo skupljoj cijeni

7 godina
protjeran
Altcoins - vijesti, špekulacije, rasprava

ja vam mogu za sitnu naknadu ovdje postati što sam prodao i onda kuću prodajte i kupujte to što sam prodao, zarada vam je garantirana 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jedno pitanjce....nije mi jos zavrsena verifikacija na Binance...da li bez obzira na to mogu kupiti eth i pohraniti ga i kupovati s njim!?

0 0 hvala 0
7 godina
protjeran

Možeš, ja sam tako napravio dok sam čekao verifikaciju i nikakvih problema nije bilo.

15 godina
medoplavi kaže...

Jedno pitanjce....nije mi jos zavrsena verifikacija na Binance...da li bez obzira na to mogu kupiti eth i pohraniti ga i kupovati s njim!?

Ono šta je kolega rekao. Ja isto čekam još verifikaciju (sla sam sliku vozačke), samo ti je dok te ne verificiraju limit 2 BTC (ka to je malo )

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.1.2018 11:05 (TiMi79).
6 godina

Binance od jučer odbija mogućnost registracije.

dali mogu odraditi kupovinu ETC pa konverziju u XRP na Krakenu?

thnx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M119 kaže...

Binance od jučer odbija mogućnost registracije.

dali mogu odraditi kupovinu ETC pa konverziju u XRP na Krakenu?

thnx

Mozes,ja sam na Krakenu iz bitcoina zamjenio u XRP.

14 godina
protjeran
Kupio za još 300 kn ETH, ima da stoji sad bar par mjeseci pa ćemo vidjeti :)
HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-N7-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-Nokia 6120-Nokia 5310-N5-iP4S-iP5S
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

jel drži tko xvg ,vidim da bi mogao ici gore

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hodlam ja xvg neko vrijeme. Nemam pojma oce ista biti od svega toga, ali planiram držati još neko vrijeme. Iako bi vjerojatno bilo pametnije izaći( sa cca 50% profitom) i uložiti u nešto perspektivnije, ali znam da će porasti ako ja prodam.

0 0 hvala 0
12 godina

Bitstamp verifikacija, muka Isusova bokte...

Kaže kolega sa posla da ih je čekao blizu dva mjeseca, ja evo čekam desetak dana.

Imam neki osjećaj da će biti "proš'o voz" scenarij dok to napokon ne obrade.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.1.2018 17:19 (pr0n_addict).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

.. U koji altcoin da ulozim ? Imam oko 100 dolara u BTC ali ulzio bih u neki na krace staze.Imam i 100 dolara u ripple, razmisljam da i ovih 100 dolara ulozim u njega ... Sta vi misite ?

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Scarface, zamolit cu te da ne postavljas ista pitanja u dvije grupe. To je krsenje pravila foruma, a i pitanje krsi smjernice koje sam zadao otvaranjem topica. Odgovorio sam ti na poruku, no zamolio bih te da se suzdrzis od toga.

5 0 hvala 0
7 godina
protjeran

Imam nekoliko coina sa stalnim rastom ali su već otišli visoko pa neću preporučiti jer je rizik za ulaziti tek sada.

Međutim ono što mi je već neko vrijeme itekako jasno, jest da ovo tržište i ludi rast guraju potpuni noobovi, koji uopće ne gledaju broj coina u opticaju već samo cijenu.

Pogledajte samo PAC. Bez komentara.

Nažalost nemam novca za uložiti trenutno, ali prvi sljedeći novac će ići isključivo na coine van top 300 s cijenom 0.000xxxxitd

Naravno prije toga treba provjeriti da se ne radi o apsolutnom shitcoinu.

0 0 hvala 0
16 godina
Scarfaceee kaže...

.. U koji altcoin da ulozim ? Imam oko 100 dolara u BTC ali ulzio bih u neki na krace staze.Imam i 100 dolara u ripple, razmisljam da i ovih 100 dolara ulozim u njega ... Sta vi misite ?

Ima jako puno coin-a, ne pratim već dugo ripple već pratim/ulažem u iduće: XEL, GAME, DRGN, TRX, ETHOS, SPHTX, te možda uskoro uložim u VEN

Osobno, gledam uložiti u coine koji nisu na većim exchangima i koji su manje poznati, a na kraće staze tradeam samo kad je bitcoin nestabilan (kao npr sad).

SPHTX bi trebao skočiti za koji tjedan, DRGN bi trebao biti odličan na duže ali i kraće staze, od njega najviše i očekujem, TRX je malo upitan, ekipa se zagrijala jako za njega, ako se ne varam u mjesec dana (od kad je btcoin bio 20k$ do sad) je povećao vrijednost više od 70 puta.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
16 godina
Scarfaceee kaže...

Biraj izmedu EOS, STEEM, FUN, SIACOIN, POE, ONION/ECC.

Sortirani po afirmitetu.

Ili cekaj 1.2 za Jibrel.

15 godina
Mitch kaže..

ne u siu i steem prepumpani su ..btw mitch šta kažeš na FLIXX,ETN,LSK,ETC

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.1.2018 23:18 (loky4i4).
16 godina
loky4i4 kaže...
Mitch kaže..

ne u siu i steem prepumpani su ..btw mitch šta kažeš na FLIXX,ETN,LSK,ETC

Haha ja bas kazem da su ti koje si naveo debelo prepumpani.

Steem ima najvise transakcija od svih coinova zbog Steemita, a Siacoin moze samo rasti zbog akvizicije klijentele za cloud, a i prodaje blockchain storage service tehnologije. Takoder ima i hard fork za 2 tjedna.

I Siacoin i Steem nisu overvalued dok ne dodu na $10 bil mkt cap.

Svaki coin koji sam naveo je HODL.

14 godina

XLM je isto dobar za uložiti na duge staze, koliko čitam po internetu, trebala bi se otvoriti mjenjačnica na kojoj će moći kupovati altcoinovi direktno sa fiat novcem, bez čekanja na potvrdu transakcija i bez visokog fee-a jer će se sve odrađivati preko stellara koji ima izuzetno nizak fee i transakcija se provodi gotovo momentalno
Ako ta mjenjačnica zaživi, a trebala bi uskoro, stellar bi mogao doslovno buknuti, a već je dosta i skočio u zadnje vrijeme samo zbog pojedinih informacija, sad se malo stabilizirao, maksimalna vrijednost mu je bila 0.93 u jednom trenutku, a do prije 2 tjedna nije vrijedio ni 0.2-0.3

Ja vjerujem da će on sigurno ići koracima XRP-a(iz kojeg je i nastao), a možda ga i prešiša ako FairX zaživi tako da istražite još malo, pratite mu kretanje na marketu i uletite dok je još na niskoj cijeni, jer ako se obistine informacije koje kruže stellar će bit lansiran na mjesec, kako mu i sam logo kaže

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
odjavljen

Ethos će sve to razbiti kad izađe mjenjačnica i novčanik s fiat gateway-em. Bit će dostupan u svim državama (Coinbase je u samo 30ak koliko znam)

4 0 hvala 1
15 godina
Mitch kaže...

etc debelo prepumpan ? https://www.tradingview.com/chart/ETCBTC/XQ5nO9lf-ETC-Breakout-imminent/

15 godina

Što kažete na ovu ICO ponudu?
https://swissborg.com/en/index.html

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
footballer kaže...

Ethos će sve to razbiti kad izađe mjenjačnica i novčanik s fiat gateway-em. Bit će dostupan u svim državama (Coinbase je u samo 30ak koliko znam)

Dali se zna kada sluzbeno izlazi Ethos?

Repent the end is near!
14 godina
odjavljen

Nisam čuo ništa službeno osim toga da je plan izbaciti univerzalni novčanik u prvom kvartalu ove godine. 

https://www.reddit.com/r/altcoin/comments/7lrw13/ethos_user_interface_design_outstanding_and/

Ovdje je leakan UI za mobitel. 

Inače, već sam spomenuo Ethos u ovom topicu, kad je bio na 40-60 centi, te se zvao Bitquence. Ukoliko ste uložili i držali do sad, čestitam, jer je trenutno na $11. Treba napomenuti da je ova cijena tu i bez proizvoda. Tko zna što će biti kada izađe sve. Službena stranica je Ethos.io. Nažalost, ne postoji roadmap, no to je u jednu ruku i dobra stvar pošto Shingo želi imati otvorene opcije i ne želi roadmapom godinama unaprijed planirati. 

Također, imaju Telegram kanal (Ethos) u kojem su i Stephen i Shingo te mogu odgovoriti na dosta pitanja, mada nisu aktivni non stop, pošto i Ethosu treba posvetiti vremena. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 13:46 (footballer).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Što mislite o EXRN-u za neki kratki pump - sell

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kopsi1304 kaže...

Što mislite o EXRN-u za neki kratki pump - sell

NE ... 1146 coin trenutno malo pod pumpom , vjerojatno će uskoro biti dumpan i to jako 

16 godina
loky4i4 kaže...
Mitch kaže...

etc debelo prepumpan ? https://www.tradingview.com/chart/ETCBTC/XQ5nO9lf-ETC-Breakout-imminent/

Haha pa ta logika je bazirana cisto na Elliott wave countingu...nista drugo.

Gledat forkove i partnerstva, a ne predikcije po grafovima..

Inace bi uletio u SBD sa 5000$ samo tako. Iako i vjerujem da ce SBD sa 8$ na 24$ do kraja mj.

15 godina
Mitch kaže...

Haha pa ta logika je bazirana cisto na Elliott wave countingu...nista drugo.

i ta logika dovoljno često prolazi, da mogu gledati na to, tako sada čekam XVG ako prođe super ,ako ne prođe gubitak je minimalan 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Altcoins - Pitanja i odgovori
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice