[Procjena] WD green 500gb zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 2.240
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
[Procjena] WD green 500gb

Koliko realno vrijedi ovaj disk ispravan trenutno u pc-u radi. 

15 godina
protjeran

200kn

12 godina

Novi je ugrubo oko 400kn tako da stari vridi oko 200 a ako ima jamstvo i do 250

Sami sebi smo najveci neprijatelji
10 godina
neaktivan

ja sam bio stavio cijenu 140 pa mi se cinilo prevelikom jer se ne prodaje.

da nije mozda premala cijena? 

12 godina

Tesko ga je prodat jer su novi pristupacnih cijena i imaju garanciju i nisu nikad radili dok tvoj koji je koristen moze imat bad sektora i uz to povoljna cijena zna imat kontraefekt.

Ja osobno nikad nebih kupio polovni HDD.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
11 godina
neaktivan
Re: [Procjena] WD green 500gb
Kolacic kaže...

ja sam bio stavio cijenu 140 pa mi se cinilo prevelikom jer se ne prodaje.

da nije mozda premala cijena? 

Ima dosta povoljnih hardova po oglasnicima, a iskreno i jako niska cijena je nekim ljudima alarm da nesto mozda nije ispravno. 

10 godina
neaktivan

ispravan je potpuno

ah ide cijena gore onda,kad prodajem memoriju onda nitko nema nis protiv najnize cijene na njuskalu 

hvala decki LP

13 godina
protjeran
Re: [Procjena] WD green 500gb
Kolacic kaže...

ispravan je potpuno

ah ide cijena gore onda,kad prodajem memoriju onda nitko nema nis protiv najnize cijene na njuskalu 

hvala decki LP

A moze biti i alarm kako je kolega gore rekao a opet moze biti i da ljudi jednostavno ne kupuju posto se takve stvari prije kupuju nove nego polovne (kolega nicky je objasnio samo sto bi ja ipak kupio polovni disk uz detaljnu provjeru)...Recimo bas diskova od 500 gb po njuskalu ima koliko hoces, po 200 kn se definitivno ne prodaju (prevelika cijena), a opet po 100 kn da ga prodajes je premalo realno...Najrealnija cijena je negdje izmedu, 140 kn nije premala cijena za mene jer prateci njuskalo ponudu diskova, od 1 tb diskovi su se prodavali po 200-250 kn, ja sam kupio 2 tb wd purple sa 3 godine WD sluzbenog jamstva za 400 kn sto ispada da disk od 500 gb vrijedi 100-150 kn zavisno o tome kako ga brzo zelis prodat...Ugl.moras imati najpovoljniju cijenu inace ces se nacekat da prodas... Cak ti je mozda pametno si ga ostavit, nabaviti ladicu i koristit kao externi disk kao sto sam ja napravio sa svojim 640 gb wd blue-om jer ga sigurno nebi mogao prodat za vise od 200 kn...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 0:57 (Tomo53nja).
11 godina
neaktivan

Ma ljudi se boje tih polovnih hardova bezveze, do prije par godina nitko nije ni znao sta su bad sectori i kupovali smo polovnjake hardove bez brige.

Kad rikne, rikne, bacis i trazis drugi, sad se trazi 10 testova kao dokaz da sve radi, ja imam eksterni WD 320 GB koji je star sigurno 4-5 godina, i nemam ama bas nijedan problem s njim, tako da mi se cini da ljudi u zadnje vrijeme vole malo i drame raditi oko nicega. 

10 godina
neaktivan

prodan 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice