[Procjena] Razer Mamba

poruka: 4
|
čitano: 322
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
[Procjena] Razer Mamba

Pozdrav ekipa. Imam Razer Mambu, staru 4 godine. Korištena svakodnevno uz nikakav gaming, doslovno ne igram ništa već 6 godina. Razmišljam trejdati s vremenom Mambu za Performance MX jer mi treba bluetooth i jedan miš za više uređaja... Koliko mogu dobiti za Mambu? Original pakiranje, cijela kutija, svi papiri, baza za wireless... Stanje miša 10/10, bilo kada ga se može doći isprobati i testirati, pregledati... 

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
14 godina
[Procjena] Razer Mamba

250-300kn,bilo ih je za 300-350kn na njušci prije cca 8-9 mjeseci i ima sada jedna 3G mamba za 250kn.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
17 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Razer Mamba
Ja bih rekao da može oko 500kn dobit. Po slikama izgleda ko nova, ocito autor nije pretjerivao kad je rekao da se uopce nije igrao jer svi misevi se pocnu "gulit" s vremenom razerovi pogotovo. A i pitanje u kakvom je stanju bila ta mamba na njuskalu.
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
[Procjena] Razer Mamba

Hmm... Za 300 ju ne bih dao, a 500 je na granici poštenja s moje strane da tražim toliko novaca za miš star 4 godine. Možda bi ga netko drugi cijenio i više od 500kn da je njegov i u ovakvom besprijekornom stanju, ali ja ne mogu tražiti više od 500kn jer bi me pekla savjest :-)

U svakom slučaju hvala na mišljenju!

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice