Tražim procjenu za ispravni CPU AMD Phenom ll X4 960T.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
400-450kn
400kn

Ja sam jednog prije godinu dana proda za 400kn i to jedva. Ne daj ga ispod 400kn

ne bih se puno bunio da dobijem 400 za njega.
Na njuskalu za njega dobijes 400kn bez pol beda.
Velike su mu prednosti sto je kompatibilan sa am2+ jer sa tim plocama ima jos mnogo ljudi a pogotovo sto mu je tdp 95w.
Što je s dodatnim jezgrama, da li je koja stabilna? Ako je, imate bolju polaznu točku kod formiranja cijene.
Ali ako je 400 prolazna, mogo bi uskoro na njušku, veoma uskoro. :D
350 kn realno (s tvornickim hladnjakom), po toj cijeni se prodaju vec 2 godine. nes su ovi na njusci poceli divljat sa cijenama al to su nebuloze. 600-700kn je kostao nov prije 4 godine a vidim biseri traze po 450-500, neki i po 600kn lol
Imam račun, tako da nemoj pričati nešto što nije istina.
Imam račun, tako da nemoj pričati nešto što nije istina.
Ako si kupovao kod susjedovog malog Mate koji ima ducan krompjuktera u Mrdusi Donjoj, onda si ga platio i 1000kn. No takve "trgovine" se ne racunaju kao referenca.
Oces sken racuna za Phenom II X4 965 BOX Black Edition iz Protisa na 730kn iz 2011.?
Al to sve ionako nije vazno (kolko je kostao prije 5 godina), stvar je u tome da genijalci po Njuskalu nabijaju cijene od 500-600kn a to je bolesno.
Btw, CPU je kupljen u ADM u 12. misecu 2011. godine.
Ne znam kakvih problema imaš, no nebitno.
To što si ti naletio na popust ne znači da su svi.
Btw, CPU je kupljen u ADM u 12. misecu 2011. godine.
Ne znam kakvih problema imaš, no nebitno.
To što si ti naletio na popust ne znači da su svi.
Dobro, sta si se uzbudio tolko? Ponavljam ti, nije uopce bitno kolko je kostao prije 5 godina vec govorimo o trenutnom stanju polovnih. Likovi prodaju polovne i 5 godina stare procesore po 500-600kn i po meni je to nenormalno. Po tebi vrijedi 500-600kn?! Pa po tim parama il sitno visim (samo idiot ne bi dao 100-200kn vise) svako malo imas i5-2400, i5-2500K, FX-6300 i sl. procesore koji pojedu te stare Phenome X4 za dorucak.