[Procjena] Par komponenata

poruka: 4
|
čitano: 622
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Mi moze neko okvirno reci za svaku od ovih komponenti koliko mogu dobiti? i u kompletu do kolko kunica bi to islo?

1. Maticna ploca- EVGA 680i SLI, v.2 (C00), stara 2 mjeseca, bez garancije

2.CPU- Intel s775, DualCore E5200 star godinu i pol, nema garanciju

3. Memorija- Kingmax DDR2, 2x2Gb @800Mhz, staro godinu i pol, nema garanciju

4. Graficka kartica- XFX HD4850, 512Mb Gddr3, 256 bit, godinu i pol staro, nema garanciju

5. Napajanje- 450W Sharkoon, (neda mi se tocno trazit koji model) isto staro godinu i pol bez garancije

Znaci, sve radi u mojem kompu bez problema, CPU malo clockan tak reda radi da provjerim jel ima kakve razlike.

Po komponentama ak moze neko napisat kolko bi to doslo, i ovak ukupna realna cijena u kompletu

Hvala! :)

13 godina
neaktivan

Buduci da se nikome neda, ja sam stavil za svaku komponentu neku cijenu kak mislim da bi mogel dobiti, pa bar ako neko moze to prokomentirati dal je ok?

Maticna- oko 500kn

CPU s stock coolerom- 150kn

Memorija- 2x2Gb kingmax @800Mhz- 150-200lm

Napajanje- besplatno :D

Graficka kartica- 300kn

to onak iz moje perspektive bi moglo biti i ok. al da cujem raju kaj veli

Edit: znam da bi mogli biti komentari poput: "za te novce kupis sve novo i puno bolje od s775, bez grafe". Al to je samo moje misljenje kad niko nece nist procjeniti

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 12:57 (tomek92).
15 godina
Re: [Procjena] Par komponenata
tomek92 kaže...

Mi moze neko okvirno reci za svaku od ovih komponenti koliko mogu dobiti? i u kompletu do kolko kunica bi to islo?

4. Graficka kartica- XFX HD4850, 512Mb Gddr3, 256 bit, godinu i pol staro, nema garanciju

5. Napajanje- 450W Sharkoon, (neda mi se tocno trazit koji model) isto staro godinu i pol bez garancije

Znaci, sve radi u mojem kompu bez problema, CPU malo clockan tak reda radi da provjerim jel ima kakve razlike.

Po komponentama ak moze neko napisat kolko bi to doslo, i ovak ukupna realna cijena u kompletu

ploča 250

procesor 230 kn

memorija 250 kn

grafička 250 kn

napajanje 150 kn

za komplet spustiš 50 kn

13 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Par komponenata
alengrosevic kaže...
tomek92 kaže...

ploča 250

procesor 230 kn

memorija 250 kn

grafička 250 kn

napajanje 150 kn

za komplet spustiš 50 kn

E hvala ti!! tak i bum :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: