[Procjena] Msi gtx660 oc tf3 - sli

poruka: 8
|
čitano: 1.958
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

pozdrav,

trebal bi procjenu za gore nevedene grafe, najbolje bi bilo da odu u paru, kolko bi tak za par mogao tražit, stare su 3-4 mj. račun gara 3 godine, kutija sve neoštečeno. (nisu ni silovane preveč jer ni nemam vremena za igranje, otprilike 3-4 sata tjedno rade na stock klokovima u full loadu)

hvala!

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 12:08 (mrakky).
16 godina

par 2300kn

pojedinačno možeš tražiti 1300kn pa dati za 1200kn ko ja na kraju :)

17 godina
Re: [Procjena] Msi gtx660 oc tf3 - sli
Asta kaže...

par 2300kn

pojedinačno možeš tražiti 1300kn pa dati za 1200kn ko ja na kraju :)

tak sam nekak i mislil za obije bar 2400-2500, bum videl kaj njuška veli :)

mrakky
12 godina
neaktivan

1200kn je realna cijena za jednu i bolje ih je prodavati odvojeno - lakse to sve ide.

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
17 godina
mrakky kaže...

pozdrav,

trebal bi procjenu za gore nevedene grafe, najbolje bi bilo da odu u paru, kolko bi tak za par mogao tražit, stare su 3-4 mj. račun gara 3 godine, kutija sve neoštečeno. (nisu ni silovane preveč jer ni nemam vremena za igranje, otprilike 3-4 sata tjedno rade na stock klokovima u full loadu)

hvala!

odustao sam od prodaje, previše bi novca izgubio i još bi podosta morao dodat ako bi htio kupit msi 770, što mi je i bila namjera, al ipak ne, za ono kaj igram su mi ove dve taman, a i situacija sa sli-om i skaliranjem se drastično popravila tako da nemam apsolutno nikakvih problema.

mrakky
13 godina
neaktivan

sad zamisli koju hrpu love prosipas kad kupis hi end.. pa izadje nova generacija.. ja sam samo jednom kupio i nikad vise.. uzeo gtx 285 kad je bila aktualna.. pa je prodo za kikiriki doslovno.. 

xfact
17 godina
=xfact= kaže...

sad zamisli koju hrpu love prosipas kad kupis hi end.. pa izadje nova generacija.. ja sam samo jednom kupio i nikad vise.. uzeo gtx 285 kad je bila aktualna.. pa je prodo za kikiriki doslovno.. 

pa tak je gotovo sa svakom "robom" izađe neka nova verzija nečega, starija gubi na vrijednosti, na to kao kupac moraš bit spreman, jest da tehničkoj robi jako brzo pada vrijednost, al to je tak.

mrakky
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Sada se to više ne događa kako je to prije znalo bit, svaka serija bi bila duplo jača od one stare, a stavili bi je po istoj cijeni ko i staru seriju, pa ova stara serija vrijedi pišljiva boba, al sad ni AMD ni nvidija ne rade duplo jače, a svaki put kad izađe nova generacija bude još skuplja od prethodnije pa stara serija još uvijek drži cijenu

FX 8120, XFX 6870 Double D, Asrock 990FX Extreme3, 2x4GB Corsair Vengeance, OCZ ZT 550W Modular, Razer Naga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice