Izgubljeni pred ekranom

poruka: 7
|
čitano: 3.709
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izgubljeni pred ekranom".
16 godina
protjeran
Izgubljeni pred ekranom

joj... pa svi znamo da su emisije tipa latinica, provjereno, istraga (itd.) i napravljene da bi se poticala mržnja (u ovom slučaju prema gamerima). ja bih još nešto dodao; ako je diskriminacija nekom sa posebnim potrebama govoriti da je 'retardiran', slijepim ljudima govoriti 'sljepac', onda je i diskriminacija govoriti gamerima govoriti da su ovisnici i loši ljudi zato što su našli način za opuštanje (bolje skupljat primjerke wow-a, nego primjerke oružja, granata itd. u podrumu).

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 19:46 (I like chineese).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Izgubljeni pred ekranom

Gorane, uz tebe smo!

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
16 godina
protjeran
momak kaže...

Gorane, uz tebe smo!

također
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 19:07 (I like chineese).
17 godina
neaktivan
Izgubljeni pred ekranom

Ljudi pa to je pisano prije 5 godina.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Joka kaže...

Ljudi pa to je pisano prije 5 godina.

da i?
16 godina
neaktivan

Također sam uz tebe. Gameri su zapravo najbolji ljudi. Nikoga ne diramo, a zabavljamo se da je ludilo. Osobno najviše uživam u Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare(TM). Pogotovo ona snajperska misija:-):-)

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster
16 godina
protjeran
UltimateRazor kaže...

Također sam uz tebe. Gameri su zapravo najbolji ljudi. Nikoga ne diramo, a zabavljamo se da je ludilo. Osobno najviše uživam u Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare(TM). Pogotovo ona snajperska misija:-):-)

imaš pravo - s i nismo stalno nabrijani (evo ti za primjer nogometaše i ostale divlje navijače).
ustvari su ljudi koji se naznaju zabavljat, izmislili da je bit gamer nešto tak loše, jer je njima u životu >>>>> dosadno
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice