Svašta...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izdao ju je sam "autor" citata.
Po grafičkom "engineu"
Ne zna se sta je gore. Il to sto ovaj kreten je izdao ovu aplikaciju il Bug sto je objavio.
to što objavljujete je vaša stvar ali zato bi bilo dobro da se od takvih američkih sranja ogradite nekom noticom i napomenom da je to takvo isražavanje neprimjereno
a evo i zašto takve uzvike govore mali ameri sa 4-5g a uz upotrebu mobitela kojeg upere u nekoga a nakon par godina isto to ali uz upereni revolver
uglavnom bilo je dosta tih američkih sranja koje bi mogli pokupiti naši klinci i još jednom napominjem Vaše je pravo to objaviti ali naglasiti da je to jednostavno neprimjereno
s poštovanjem -razočarani roditelj
to što objavljujete je vaša stvar ali zato bi bilo dobro da se od takvih američkih sranja ogradite nekom noticom i napomenom da je to takvo isražavanje neprimjereno
a evo i zašto takve uzvike govore mali ameri sa 4-5g a uz upotrebu mobitela kojeg upere u nekoga a nakon par godina isto to ali uz upereni revolver
uglavnom bilo je dosta tih američkih sranja koje bi mogli pokupiti naši klinci i još jednom napominjem Vaše je pravo to objaviti ali naglasiti da je to jednostavno neprimjereno
s poštovanjem -razočarani roditelj
kad su vam djeca glupa-razocarano dijete
na svu sreću moja djeca su odrastala u vrijeme kad su se još cijenile prave vrijednosti i sad su odrasli ljudi koji ne puše ove proljeve niže inteligencije
a da je sad govor svakojakih iscidaka na cijeni vidi se iz sve češćih napisa o nasilju u školama
mali zabubo maloj kišobran u glavu,dvojica klinaca iz 3r cipelarili vršnjaka i maltretiraju cijelu školu(okolica rijeke) a takvih stvari je sve više prema tome da se netko na takav način obrati meni ili mojoj
obitelji mala bi mu hrvatska bila.
Ne zna se sta je gore. Il to sto ovaj kreten je izdao ovu aplikaciju il Bug sto je objavio.
ofce tebaju vijesti! ofcama je sve vazno, pogle 5 TDova si dobio :D to ti je slika RH drustva, uglavnom kozohebi i beskorisni ljudi :D
A jadan, ne kuzi da si je vec sad zacementiro glumacku karijeru i da se dalje nebu maknu od Pinkman yo bitch. Mislim da kad covjek izadje van jedino sta ga svi pitaju je ajd reci: yo bitch, mozda je zato i napravio aplikaciju.