Popravljaju se u zadnje vrijeme.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U 2010 godini sramota je uopće govoriti a kamoli ponuditi uslugu interneta po potrošenom prometu, i onda još kao uključe 2 GB prometa LOL-china . EU i svi drugi potiču da se koristi internet a mi nudimo čak 2 GB
prometa !!!
Sramota je imati takvo nešto u ponudi i to još za poslovne korisnike !!! hahah ROTFLMAO
Ovo nude poslovnim korisnicima???
IOLE ozbiljniji poslovni subjekti ce zakupiti opticke vodove i odabrati jednu od sinkronih usluga... koje nisu vise toliko skupe... (za poslovno, za privatne je preskupo...)
Koji je njima?! Pa za tu cijenu u Iskonu dobijem flat na 5Mbps i dodatnu tel. liniju, dok velike firme ionako imaju puno veće prohtjeve od ovih smijurija...
IOLE ozbiljniji poslovni subjekti ce zakupiti opticke vodove i odabrati jednu od sinkronih usluga... koje nisu vise toliko skupe... (za poslovno, za privatne je preskupo...)
Misliš simetričnu uslugu, s jednakom brzinom uploada i downloada.
Sinkrono je nešto sasvim drugo...
da simetrice... hvala na ispravku :)
malo sam umoran danas pa ocito utjece.. :)
Budite realno sretni da uopce imamo kakvu takvu ponudu,novih,naprednih mobilnih mreza.Ja sam isto nezadovoljan,kao peto godisnji korisnik VIPneta ali je HR trziste jako malo,zarade su proporcionalno broju korisnika po kvadratnom metru male a svako ulaganje u nove tehnologije i opremu daleko skuplje za svakog operatera nago na drugim trzistima.Iza toga tu su razni nameti HR drzave i izostanak bilo kakve subvencije drzave za razvoj slabo naseljenih krajeva.Potrosnja opada draga gospodo,30000 blokiranih firmi,pa vise niko ne radi u ovoj drzavi sa pozitivnim saldom.Sve u svemu najebali smo!!
da simetrice... hvala na ispravku :)
malo sam umoran danas pa ocito utjece.. :)
E nije ni simetrično :-) Full-duplex!
Ja imam vip internet (vip homebox) i imam samo 5 gb prometa i sad me zanima ocu li se ja moc pribacit na taj flat???
Ja imam vip internet (vip homebox) i imam samo 5 gb prometa i sad me zanima ocu li se ja moc pribacit na taj flat???
čitaj kaj piše. fixna linija