Veliki rast Androida

poruka: 37
|
čitano: 4.422
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Veliki rast Androida".
17 godina
neaktivan
RE: Veliki rast Androida
logic kaže...

Sam si rekao ne moze zbog paypala. Zasto je to mana adroida onda?

EDIT: Bio sam u pravu. Ti si pogresno izbrojao. 6 ih je ;)

Jbg vremenom se skupi. Neke dobio u racun neke kupio i tako malo po malo.

Zato jer nemozes zaraditi novce kao developer iz Hrvatske na njemu. Po meni je to velika mana samoga Marketa (ne Androida kao OS-a, to mi je super OS). Ne mislim pod time da ces zaraditi na aplikaciji 100 000$ godisnje, nego dovoljno da ti dode kao deparac ili dodatan posao ili hobi uz koji jos imas korist.

Jedan po jedan i to je 6 Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan

Da ali to je mana paypala i hrvatske kao zemlje. Market sa tim nema nikakve veze. To sam ti htio reci. A diskova nikad dosta. Torenti i sl ;)

:)
15 godina
neaktivan
ansha kaže...
Frustrirana sirotinjo i bogu si teska. Logic, daj broj racuna i uplatit cu ti cifru koju dogovorimo kako bi ti prestao postat u vezi applea.

Tipičan apple vjernik, i zrak bi plačao u koliko je to "dobro za čovječanstvo", kad se samo sjetim izjave od steve jobsa, da su nekako uspjeli da daju besplatno upgrade na iOS4 umro sam od smijeha, ko da je za to potrebna nuklearna postrojba, ono imaš OS i sve napravljen, koliko te košta dati upgrade?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Veliki rast Androida

developeri iOs aplikacija imaju puno lakšu zadaću. Imaju jedan hardware, sve parametre, i onda nije jako teško.

Android developeri imaju čudo hardwarea, screen rezolucija, i drugih sranja na koja moraju obratiti pozornost.

Recimo, jedna aplikacija radi kod mene, a ne radi kod prijatelja. On ima HTC a ja T-Mobile Pulse.

BTW, ja sam totalno nepristran (Win,Linux,MacOS, PPC, Android, iOS....volim ono što dobro radi)

Za android samo mogu reći da će svoju snagu pokazati za godinu ili dvije.

No, nemojmo zaboraviti niti Microsoft, koji neće samo tako lako ispustiti svoj udio tržišnog kolača.

Pocket platforma nove generacije (nazovimo je Win7) ima problema, ali riješit će je oni, a kao i uvijek,

pristaše ove kompanije masovno će nabavljati uređaje sa ovim OS-om.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Idu appleovim stopama i stavljaju ogranicenja i gdje treba i ne treba.

17 godina
neaktivan
ansha kaže... Frustrirana sirotinjo i bogu si teska. Logic, daj broj racuna i uplatit cu ti cifru koju dogovorimo kako bi ti prestao postat u vezi applea. Čini se da sve više cijeniš (žališ) utučenu lovu koju si dao za neki Apple proizvod. Možda si ga moš prijuštit - ali nemoš kupit nečiju šutnju ili slobodu govora.
here I am
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 18:48 (BUGojno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pusti ga. Iskopleksiran je sa mnom. Kaze da sam sirotinja i kad mu ja odgovorim da imam opreme skuplje tri puta nego njegova onda mi kaze kako se ku..m. Dijete. Nemoj se zamarati sa njime. Sa njim niko i ne prica i uglavnom ga ignorisu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice