Slabo slabo, nikad nisam bio ljubitelj Iphone-a, al ovo je fakat užas (što se dizajna tiče), a hardware je ok, niš extra (u rangu sa Samsungom i ekipom)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako dobiti dosta thumbs up-ova na bug forumu:
Napisati kako je iphone 5 sranje,
pohvaliti galaxy s3 i lumiu 920,
PROFIT!
:)
Dostigla ih je konukurencija. Sad svaki tabor (iOS, Android, WP8) ima odlican mobitel.
Biti ce zanimljivo kroz naredne mjesece...
Tko prvi kupi iPhone g.ovno mu najveće
slazem se
trenutno je ovaj ekran nenadjeb..iv barem ovako po ovim specifikacijama koje su dali na kapaljku
tards -,-
Vidite koliok ste čoravi.
Mislio sam na dan dolaska, 4S koliko je bio kada je došao.
Mislio sam kolko će iP5 koštati kada dođe.
Btw. enjoy!
Svaki put kad izađe novi iPhone,ostali padaju u zaborav... džaba se ostali proizvođači trudu kad znaju da nemogu napravit nešto toliko popularno kao iphone...
Lol. S3 se prodao u ~10 milijuna primjeraka u prvih mjesec dana, nevjerujem da ce Apple postici nesto vise.
Vidis i sam da su ocajni sa svojim tuzbama i nekvakvim pokusajima monopola umjesto da naprave pravi,konkurentan mobitel kao ostali normalni proizvodaci.
Neće li apple sad sam sebe tužit što su napravili kopiju svih svojih prethodnih uređaja?
Ajde apple-ovci, budite konačno realni i priznajte da je novi gayfon potpuno smeće.
Neće li apple sad sam sebe tužit što su napravili kopiju svih svojih prethodnih uređaja?
Ajde apple-ovci, budite konačno realni i priznajte da je novi gayfon potpuno smeće.
A po čemu je to smeće? Smeće možeš nazvat npr. neku kinesku kopiju nekog mobitela, ali mobitel od 4000 kn sigurno nije smeće, baratate tim pojmovima ko mala djeca.
Koda kažeš Ferrari je najbolji, Honda je smeće, samo zato jer nije poput ferrarija. Daj uključi mozak malo.
EDIT: još 1986 godište, već odrasli čovjek, ja mislio da je barem neko dijete pa ajde, al za jednog 26-godišnjaka ovo je ipak malo previše.
Lol. S3 se prodao u ~10 milijuna primjeraka u prvih mjesec dana, nevjerujem da ce Apple postici nesto vise.
Vidis i sam da su ocajni sa svojim tuzbama i nekvakvim pokusajima monopola umjesto da naprave pravi,konkurentan mobitel kao ostali normalni proizvodaci.
100 dana.
Otprilike ono sto ce iphone napravit tamo negdje do 1. ili 7. 10.
Mislio sam da sam već postao, ali očito nisam, forum overload je izgleda bio.
Uglavnom htio sam reći.
Appleu je zadnjih godina uspjeh bio neupitan i isticanje nad konkurencijom isto tako. Izgleda da je došlo vrijeme kad im je uspjeh uklopiti se u konkurenciju.
Veći wow mi je izazvala Lumia, SGS3 i ne toliko, ali ravnajući se prema Appleu pokazali su više bar sa softverske strane.
E kad pitam ženke u razredu zašto misle da je iPhone najbolji. Odgovor je da ima prednju kameru(mogu duckfaceati lako), iako neznaju da je recimo već S2 imao 2MP front face kameru dok je 4S zapeo na VGA. //ovo se odnosi na 4s, ne na 5
Moja drugarica iz klupe je kupila S2 na moj nagovor, sad je ovih par fufica sa iPhoneom ljubomorno jer je bolja kamera naprid, ima widgete za twitter, facebook, youtube, vrime, školski raspored itd. da ne nabrajam. Uglavnom puno funkcionalniji.
LOL
4S se za prvi vikend prodaje prodao u 4 milijuna.. 10 milijuna je dostigao u manje od dva tjedna..
bez uvrede ljudima koji su ili ce kupiti iphone s razumon,
ali kad vidim kakvi su redikuli vlasnici tih uredaja,
nije vam bas nesto taj ekskluzivni klub...

PROFIT!
a gdje se ti thumb upovi mogu zamijeniti za kune?
iP5, dizajn ok, ostalo cisti prosjek.
ipak mislim da ce mi ovo biti najdrazi iPhone do sad jer je zena jucer 4S utopila (to joj je drugi) u more i sad ce vjerovatno htjeti novog ali radila je ovo ljeto pa ce ga kupit od svoje love.

tards -,-
Vidite koliok ste čoravi.
Mislio sam na dan dolaska, 4S koliko je bio kada je došao.
Mislio sam kolko će iP5 koštati kada dođe.
Btw. enjoy!
kosto je oko 3500 kn u oglasniku kad je doso.
Svaki put kad izađe novi iPhone,ostali padaju u zaborav... džaba se ostali proizvođači trudu kad znaju da nemogu napravit nešto toliko popularno kao iphone...
da apple ce trebat tjedan dana za to
baš me zanima koliko će dionica microsoftu morat prodat ovaj puta nakon ponovljenog faila. svaki put kad se ostali zaštite od njihove krađe uvijek nastane sranje
A po čemu je to smeće? Smeće možeš nazvat npr. neku kinesku kopiju nekog mobitela, ali mobitel od 4000 kn sigurno nije smeće, baratate tim pojmovima ko mala djeca.
Koda kažeš Ferrari je najbolji, Honda je smeće, samo zato jer nije poput ferrarija. Daj uključi mozak malo.
EDIT: još 1986 godište, već odrasli čovjek, ja mislio da je barem neko dijete pa ajde, al za jednog 26-godišnjaka ovo je ipak malo previše.
Upade sam u svoju zamku, lol... Dassa kaže da je iPhone smeće, ti onda uspoređuješ Hondu i Ferrarija, što će reći da ti kao iPhone fan ipak priznaješ to da je iPhone "Honda" među Ferrarijima?
Sudy kupuje mobitele iskljucivo kod operatera, bez pretplate, samo uredaj naravno..
PROFIT!
a gdje se ti thumb upovi mogu zamijeniti za kune?
iP5, dizajn ok, ostalo cisti prosjek.
ipak mislim da ce mi ovo biti najdrazi iPhone do sad jer je zena jucer 4S utopila (to joj je drugi) u more i sad ce vjerovatno htjeti novog ali radila je ovo ljeto pa ce ga kupit od svoje love.
sta je zena radila da ce ga kupit od zarade? osim ako ce da uzet za kunu i s njim mali kredit u t-comu
Upade sam u svoju zamku, lol... Dassa kaže da je iPhone smeće, ti onda uspoređuješ Hondu i Ferrarija, što će reći da ti kao iPhone fan ipak priznaješ to da je iPhone "Honda" među Ferrarijima?
Pa njemu ocito je, jer nema " inovacija" ko sta je samsung imao. Ovo je sarkazam, naravno, nikakvih noviteta sgs3 nije imo.

Meni nokia lumia 920 sa bezicnim punjenjem ubija u pojam sve ovo sto je apple s iphonom 5 prestavio. Jbga ali tako je
Pa njemu ocito je, jer nema " inovacija" ko sta je samsung imao. Ovo je sarkazam, naravno, nikakvih noviteta sgs3 nije imo.
nitko nije ni rekao da je imao "inovacija". ali je činjenica da će prema ovome večeras pokazanom tek iphone 6 bit na razini sgs3
ili iphone 5s eventualno
nitko nije ni rekao da je imao "inovacija". ali je činjenica da će prema ovome večeras pokazanom tek iphone 6 bit na razini sgs3
ili iphone 5s eventualno
kako ce iP6 bit na razini sgs3 ako iP5 ima boljih stvari od sgs3, ali i obrnuto??
uuuuu, sad će nastat gadno s....e kad je uletio hardcore fanboy...
idem ispeč kokice

Pod "dosegnuo razinu SGSIII-a" mislis na velicinu ekrana? Jezgre?
par boljih stvari: Za pocetak bolji materijali i vjerojatno bolja izrada, touch screen s novijom tehnologijom, noviji procesor, ..
Yebemu koliko se naspamalo da se dobiju mase TU i TD, strasno nesto.
Apple je jabuka razdora na BUG-u