UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 186.525
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
16 godina
neaktivan

Slabo slabo, nikad nisam bio ljubitelj Iphone-a, al ovo je fakat užas (što se dizajna tiče), a hardware je ok, niš extra (u rangu sa Samsungom i ekipom)

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina

Kako dobiti dosta thumbs up-ova na bug forumu:

Napisati kako je iphone 5 sranje,

pohvaliti galaxy s3 i lumiu 920,

PROFIT!

:)

37 1 hvala 2
17 godina

Dostigla ih je konukurencija. Sad svaki tabor (iOS, Android, WP8) ima odlican mobitel.

Biti ce zanimljivo kroz naredne mjesece...

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tko prvi kupi iPhone g.ovno mu najveće {#}

www.eplati.com

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!

slazem se

trenutno je ovaj ekran nenadjeb..iv barem ovako po ovim specifikacijama koje su dali na kapaljku

pozz
14 godina

tards -,-

Vidite koliok ste čoravi.
Mislio sam na dan dolaska, 4S koliko je bio kada je došao.
Mislio sam kolko će iP5 koštati kada dođe.

Btw. enjoy! 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ CM10 Lite + DreamKernel 2.7.2 + CWM 6
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Svaki put kad izađe novi iPhone,ostali padaju u zaborav... džaba se ostali proizvođači trudu kad znaju da nemogu napravit nešto toliko popularno kao iphone...

Lol. S3 se prodao u ~10 milijuna primjeraka u prvih mjesec dana, nevjerujem da ce Apple postici nesto vise. 

Vidis i sam da su ocajni sa svojim tuzbama i nekvakvim pokusajima monopola umjesto da naprave pravi,konkurentan mobitel kao ostali normalni proizvodaci. 

16 godina
neaktivan

Neće li apple sad sam sebe tužit što su napravili kopiju svih svojih prethodnih uređaja?

Ajde apple-ovci, budite konačno realni i priznajte da je novi gayfon potpuno smeće.

Moj PC  
9 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
dassa kaže...

Neće li apple sad sam sebe tužit što su napravili kopiju svih svojih prethodnih uređaja?

Ajde apple-ovci, budite konačno realni i priznajte da je novi gayfon potpuno smeće.

A po čemu je to smeće? Smeće možeš nazvat npr. neku kinesku kopiju nekog mobitela, ali mobitel od 4000 kn sigurno nije smeće, baratate tim pojmovima ko mala djeca.

Koda kažeš Ferrari je najbolji, Honda je smeće, samo zato jer nije poput ferrarija. Daj uključi mozak malo.

EDIT: još 1986 godište, već odrasli čovjek, ja mislio da je barem neko dijete pa ajde, al za jednog 26-godišnjaka ovo je ipak malo previše.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 23:36 (Volvox).
13 godina
fade kaže...

Lol. S3 se prodao u ~10 milijuna primjeraka u prvih mjesec dana, nevjerujem da ce Apple postici nesto vise. 

Vidis i sam da su ocajni sa svojim tuzbama i nekvakvim pokusajima monopola umjesto da naprave pravi,konkurentan mobitel kao ostali normalni proizvodaci. 

100 dana.

Otprilike ono sto ce iphone napravit tamo negdje do 1. ili 7. 10.

15 godina

Mislio sam da sam već postao, ali očito nisam, forum overload je izgleda bio.

Uglavnom htio sam reći.

Appleu je zadnjih godina uspjeh bio neupitan i isticanje nad konkurencijom isto tako. Izgleda da je došlo vrijeme kad im je uspjeh uklopiti se u konkurenciju.

Veći wow mi je izazvala Lumia, SGS3 i ne toliko, ali ravnajući se prema Appleu pokazali su više bar sa softverske strane.

E kad pitam ženke u razredu zašto misle da je iPhone najbolji. Odgovor je da ima prednju kameru(mogu duckfaceati lako), iako neznaju da je recimo već S2 imao 2MP front face kameru dok je 4S zapeo na VGA. //ovo se odnosi na 4s, ne na 5

Moja drugarica iz klupe je kupila S2 na moj nagovor, sad je ovih par fufica sa iPhoneom ljubomorno jer je bolja kamera naprid, ima widgete za twitter, facebook, youtube, vrime, školski raspored itd. da ne nabrajam. Uglavnom puno funkcionalniji.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LOL 

4S se za prvi vikend prodaje prodao u 4 milijuna.. 10 milijuna je dostigao u manje od dva tjedna.. 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
15 godina
neaktivan
kad se losiji proizvod bolje prodaje, sto to govori o znanju i inteligenciji tih kupaca.
bez uvrede ljudima koji su ili ce kupiti iphone s razumon,
ali kad vidim kakvi su redikuli vlasnici tih uredaja,
nije vam bas nesto taj ekskluzivni klub...
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
neaktivan
zoka kaže...

PROFIT!

a gdje se ti thumb upovi mogu zamijeniti za kune?

iP5, dizajn ok, ostalo cisti prosjek. 

ipak mislim da ce mi ovo biti najdrazi iPhone do sad jer je zena jucer 4S utopila (to joj je drugi) u more i sad ce vjerovatno htjeti novog ali radila je ovo ljeto pa ce ga kupit od svoje love.

15 godina
Ocekivao puno vise. Galaxy S3 je za njega avion, blago receno. Bit ce opet modni mackica i macora koji ce kupiti ovo sranj* od mobitela. ZALOSNO!
Barcelona FC
16 godina
sudy_freak kaže...

tards -,-

Vidite koliok ste čoravi.
Mislio sam na dan dolaska, 4S koliko je bio kada je došao.
Mislio sam kolko će iP5 koštati kada dođe.

Btw. enjoy! 

kosto je oko 3500 kn u oglasniku kad je doso. 

fade kaže...
DuMe kaže...

Svaki put kad izađe novi iPhone,ostali padaju u zaborav... džaba se ostali proizvođači trudu kad znaju da nemogu napravit nešto toliko popularno kao iphone...

da apple ce trebat tjedan dana za to

15 godina
protjeran

baš me zanima koliko će dionica microsoftu morat prodat ovaj puta nakon ponovljenog faila. svaki put kad se ostali zaštite od njihove krađe uvijek nastane sranje {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

A po čemu je to smeće? Smeće možeš nazvat npr. neku kinesku kopiju nekog mobitela, ali mobitel od 4000 kn sigurno nije smeće, baratate tim pojmovima ko mala djeca.

Koda kažeš Ferrari je najbolji, Honda je smeće, samo zato jer nije poput ferrarija. Daj uključi mozak malo.

EDIT: još 1986 godište, već odrasli čovjek, ja mislio da je barem neko dijete pa ajde, al za jednog 26-godišnjaka ovo je ipak malo previše.

Upade sam u svoju zamku, lol... Dassa kaže da je iPhone smeće, ti onda uspoređuješ Hondu i Ferrarija, što će reći da ti kao iPhone fan ipak priznaješ to da je iPhone "Honda" među Ferrarijima? {#}

www.eplati.com
13 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

LOL 

4S se za prvi vikend prodaje prodao u 4 milijuna.. 10 milijuna je dostigao u manje od dva tjedna.. 

Znam. Dobro su to objasnili ovdje...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 23:58 (fade).
15 godina
neaktivan

{#}  Sudy kupuje mobitele iskljucivo kod operatera, bez pretplate, samo uredaj naravno.. {#}

16 godina
BlueMax kaže...
zoka kaže...

PROFIT!

a gdje se ti thumb upovi mogu zamijeniti za kune?

iP5, dizajn ok, ostalo cisti prosjek. 

ipak mislim da ce mi ovo biti najdrazi iPhone do sad jer je zena jucer 4S utopila (to joj je drugi) u more i sad ce vjerovatno htjeti novog ali radila je ovo ljeto pa ce ga kupit od svoje love.

sta je zena radila da ce ga kupit od zarade? osim ako ce da uzet za kunu i s njim mali kredit u t-comu

13 godina
neaktivan
marko227 kaže...
Volvox kaže...

Upade sam u svoju zamku, lol... Dassa kaže da je iPhone smeće, ti onda uspoređuješ Hondu i Ferrarija, što će reći da ti kao iPhone fan ipak priznaješ to da je iPhone "Honda" među Ferrarijima? {#}

Pa njemu ocito je, jer nema " inovacija" ko sta je samsung imao. Ovo je sarkazam, naravno, nikakvih noviteta sgs3 nije imo.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
13 godina
neaktivan

Meni nokia lumia 920 sa bezicnim punjenjem ubija u pojam sve ovo sto je apple s iphonom 5 prestavio. Jbga ali tako je

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Volvox kaže...
marko227 kaže...
Volvox kaže...

Pa njemu ocito je, jer nema " inovacija" ko sta je samsung imao. Ovo je sarkazam, naravno, nikakvih noviteta sgs3 nije imo.

nitko nije ni rekao da je imao "inovacija". ali je činjenica da će prema ovome večeras pokazanom tek iphone 6 bit na razini sgs3 {#}

ili iphone 5s eventualno {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 0:10 (Loco).
15 godina
Uzima se bijeli ovaj put
Moj PC  
3 4 hvala 0
13 godina
protjeran
Loco kaže...
Volvox kaže...
marko227 kaže...
Volvox kaže...

nitko nije ni rekao da je imao "inovacija". ali je činjenica da će prema ovome večeras pokazanom tek iphone 6 bit na razini sgs3 {#}

ili iphone 5s eventualno {#}

kako ce iP6 bit na razini sgs3 ako iP5 ima boljih stvari od sgs3, ali i obrnuto??

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
15 godina
protjeran
Ezio kaže...
Uzima se bijeli ovaj put

uuuuu, sad će nastat gadno s....e kad je uletio hardcore fanboy... 

idem ispeč kokice {#}

13 godina
neaktivan
Pa meni je vec sad bolji od sgs3. Ima manji ekran, taman po mojoj mjeri, ima ios, vjerojatno je brzi, trebalo bi se usporedit. Sgs3 je dobar mob al jednostavno onakav ekran ko tablet neki nebi mogao podnjet. I neka vas ovih 2 jezgre na ip5 ne brinu, ios je puno optimiziraniji od androida, tako da bi cak mogao i brze radit.
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pod "dosegnuo razinu SGSIII-a" mislis na velicinu ekrana? Jezgre? 

par boljih stvari: Za pocetak bolji materijali i vjerojatno bolja izrada, touch screen s novijom tehnologijom, noviji procesor, ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 0:20 (Agent Rico).
14 godina

Yebemu koliko se naspamalo da se dobiju mase TU i TD, strasno nesto.

Apple je jabuka razdora na BUG-u {#}

iclock2much

5 2 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice