Obzirom sam na YT-u vidio kako su izašle verzije 4, vjerojatno i 5 Beta verzije iOS-a 11.1, koji se postavlja kao riješene problema koji su se ukazali, pitam onako glasno, može li se očekivati iOS11.1 prije 31 listopada ove godine, neko konkretno razmišljanje ?!?!
hm teško, ali bilo bi poželjno da izbace 11.1 što prije jer ovo je sprdačina
i kalkulator su sjebali, amazing
neznam koji im je vrag više, sto ne zaposle ljude koji znaju radit svoj posao da ispeglaju taj iOS kak spada...
nebitno koji iUređaj imas, imat ces problema na iOS 11, sramota za kompaniju koja toliko para zgrće i tako skupe proizvode ima.
btw da, 11.1 beta 5 je aktualna, nezna se kad ce GM, mozda 03.11. kad iPhone X krece u prodaju u US, tj. iduci petak
https://www.phonearena.com/news/Things-arent-adding-up-as-the-iOS-11-calculator-is-giving-the-wrong-answers_id99282
i kalkulator su sjebali, amazing
Kako kalkulator uspiju sjebati??
Pali su niže nego prijašnje verzije androida sa ovim iOS-om.
.
katastrofa, mrzim taj ios11.
uvijek mi neki vrag neda mira i nakraju uvijek updejtam. ajde mac-ove drzim na el capitanu , tu nema sanse da predem na sierru.
uvijek mi neki vrag neda mira i nakraju uvijek updejtam. ajde mac-ove drzim na el capitanu , tu nema sanse da predem na sierru.
Zaš ne na Sierru?
kako staviti betu?
ios 11.1 beta5 : http://www.ipodhacks142.com/download/iphone_7plus_11-1_15b93_restore-ipsw/
znaci mob u dfu mode, shift+restore, i izaberite ipsw
Zaš ne na Sierru?
ajmo prvi razlog- makli remaining battery time, dosta?
Uvijek kad bi me ljudi pitali zasto uzimam iphone moj odgovor bi bio operativni sustav. Mozda ima telefona i sa boljom kamerom ili baterijom ali ios je taj koji je po mom davao prednost. Sada to vise nije tako. Kolicina bugova je ohromna. Zadnji bug je da kad slusam glazbu dok je mobitel zakljucan i na plejeru na lockscreenu ne pokazuje tocno koja je minuta pjesme tj stoji na pocetku dok pjesma ide. Da ne spominjem mali milion puta kada stavlja slova preko slova u osu. Uz naravno stvari koje sam ranije naveo
Ovo je miljama ispred androida ...
stavio sam ios 11.0.3 na iphone 5s od kćeri i za sada je OK, music app se otvara i radi (čudo jedno)
ja si uzimam ovaj tjedan android (navjerojatnije s7, cijena mu je trenutno iznimno pristupacna a oneplus mi je preveliki telefon). u planu mi je koristit tjedan dva pa se odlucit dal mijenjat ili ne.
razlog- bugovi na ios 11 koji su mi upropastili skroz iskustvo koristenja iphone se. dnevno ga barem jednom restartam.
popis bugova koji su se meni javljali:
-crashanje music app koji se ajmo rec cak i jednostavno rijesava promjenom regije pa se opet moze vratit nazad, otad mi se vise nije javilo
-nema animacije uzimanja screenshota pa neznas jel napravio screenshot il ne (restart rjesava)
-kod uzimanja screenshota i koristenja markup tools , znaci oni markeri i olovke, zaokruzim nesto na screenshotu i to odma posaljem na viber i skuzim da je poslao praznu bijelu sliku sa samo tim markerom
-u aplikaciji za trcanje odkad sam updejtao na ios 11, svakih km se mjuza utisa ali nema glasa koji ti govori pace, kilometrazu i vrijeme
-baterija koja je bila iznad prosjecna je sada samo prosjecna
vjerojatno ima jos pokoji kojeg se nemogu sjetit
jedino sto ne mogu rec da se usporilo sucelje. nakon onih inicijalnih sat vremena dok se sve ne poslozi nakon updejtanja cak bi rekao da je i brzi nego na 10, iako i dalje ima drop frejmova sto je suludo s obzirom na A9 chip.
meni se isto nekak cini da bi mogla danas u 19h past 11.1
Stigao 11.1. Nema vise 3d tac laga i mob se cini dosta brzi
koristim ios 11.2 beta 1 i mogu rec da puno bolje radi od 11.1(GM), dosta toga su "fixali"..
nek fixaju oni sebe a ja prelazim na android
meni je tragicno da na verziji 11.1 bude ikoji bug...
Ne znam sta bi rekao na ovo. Tuga cemer i jad
Šta tu ne valja?
Nema gornjeg bara
Baterija se brzo troši, mada na iphone 5s nije takav slučaj
Baterija se brzo troši, mada na iphone 5s nije takav slučaj
samo da javim nakon koristenja samsunga s7 nesto manje od dana ni tu mi se ne cini bas super situacija, pricekat cu jos tjedan dana druzenja prije nego se opet mozda vratim na iphone.
ja nekuzim kaj sam ja tako izbirljiv korisnik il kaj
samo da javim nakon koristenja samsunga s7 nesto manje od dana ni tu mi se ne cini bas super situacija, pricekat cu jos tjedan dana druzenja prije nego se opet mozda vratim na iphone.
Bolje se navikni na android, jer neće iphone još dugo s ovakvim gluparijama kakve rade :-)
Bolje se navikni na android, jer neće iphone još dugo s ovakvim gluparijama kakve rade :-)
ma ne bojim se ja da ce iphone propast hahaha, ali volio bi da se obje platforme malo "prime posla"..
i btw meni fakat nije jasno da jedan S7 ima tako losu selfie kameru, nije da cu je ja koristit nes previse al te kamere na tom S7 bi trebale bit kao glavni fičr a ono puno losija nego ova moja jadna 1.2mpx na iphoneu