Želim vam svima sretan i blagoslovljen Božić, da vam se ispune sve želje, da vam ruka bude mirna dok nisanite onog supka, i da vam nikad ne ponestane mane!!!
Svima koji slave ali i onima koji ne slave, koji imaju ali još više onima koji nemaju, zdravim ljudima ali još više bolesnima....bugovcima i onima koji će to tek postati,,,,
,,,,,,SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ!
Sretan Božić svima, želim vam puno sreće, para i ljubavi, uživajte :)
MERI KRIZMAS.......................evribadi
Sretan Božić svim forumašima!
I ne pretjerujte s jelom ;)
Sretan Božić svim forumašima!
I ne pretjerujte s jelom ;)
Sretan Božić svima.....a kiki zakasnio si ja se prežderavam i ločem od jučer ujutro hahah
Sretan i blagoslovljen Božić svima.
Sretan Božić!!
Svim forumasima, nek Vam je sretan i blagoslovljen Božić! :)
Sretan Božić dragi kolege forumaši !
Sretan Božić svima!!!

sretan bozić svima
Svima želim sretan i blagoslovljen Božić!
I dok se ima jako malo i doslovno preživljava, ovaj je blagdan uvijek poseban...
Svaka minuta sretna vam bila, svaka vam se želja ispunila.
Za blagdane neka vas sreća prati, ljepše želje ne mogu vam dati.
Sve najljepše od srca vam želim.
Sretan i blagoslovljen Božić.
Sretan Božić svim forumašima i njihovim obiteljima!
Od srca svima sve najbolje
Sretan i blagoslovnjen bozic zelim svima onima koji ga slave,kako i bozic tako i nadolazecu 2013-tu,svima puno uspjeha u novoj godini,dao bog da se svi zaposlite i imate novaca,i da vam dijeca fakultete pozavršavala :D <3
sretan bozic :)
Svima koji mi nisu čestitali Božić želim da im izgori bor, da im se Djed Mraz posere u dimnjak i da njegovi sobovi siluju vašeg psa. Isto tako obavještavam voljene prijatelje koji su mi pisali čestitke za 2012. godinu da mi se želje nisu ostvarile i molim da mi se za 2013. god uplate cash!!
P.S Sretan Božić svim forumašima! :)
E neka si im rekao,sad su dobili svoje.
Čestit i blagoslovljen Božić svim Hrvatima ma gdje bili!
Sretan vam Božić svima, želim da se najedete kao omanje tele i da znate da ste dobre osobe dobrih namjera. Uglavnom, samo tuci po pečenoj kobasari (ako je ostalo), a ako nije, a šta ćemo nego mlince i puricu i ožeži (naravno, tu je neizostavna Coca-Cola).
Sve najbolje!
Sretan i blagoslovljen Božić :)
sretan i Blagoslovljen Božič zelism svima vama forumaškoj obitelji i vasoj obitelji osobno i hvala vam puno sta ste mi pomogli sa vasim savjetima i nadam se da sam ja vam isto takodjer pomogao sa nekim savjetima u vezi racunalima te zelim vam sretnu Novu 2013 .godinu :))
Sretan Božić svim forumašima!!!!
Na stolu praščić u ruci nožić, želim vam svima SRETAN BOŽIĆ