Slabija prodaja Officea 2010

poruka: 37
|
čitano: 5.455
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Slabija prodaja Officea 2010".
17 godina

On ima neki cudan problem sa nekakvim counterima. Ni meni nije bas najjasnije. Office 2010 imam u firmi i na laptopu. Doma imam 2007. Svi vrte Win 7 pro. Nikakvih ali bas nikakvih problema nisam imao. Mozda je njemu problem jer su lokalizirani na HR. Smooth a da nazoves support? ipak je tu u pitanju veci broj licenci.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Slabija prodaja Officea 2010
tnakir kaže...
zbuzanic kaže...

Koliko dugo testiraš alternative?

Što napraviš kad se skrši Outlook baza? Zoveš MS support? Obrišeš klijentu sve mailove i kreiraš novu bazu ili možda kojim slučajem koristiš IMAP pa si "siguran". Ili možda kupiš neki program za recovery pst baza?

Zna se shebat outlook radi nekakvih pluginova, ali ocito ti nisi upoznat sa outlookom kad ne poznajes sve switcheve pri pokretanju i slicno. Dakle outlook je perfectly safe (a 2010 hebeno brz). Sto se tice PST fajla on se repaira preko outooka u slucaju da se nesto dogodilo prilikom upisa i to je to.

To niti priblizno nije to.

Outlook zna skrsiti bazu da niti jedan switch ti nece pomoci.Dozivio nekoliko puta, kod nekoliko klijenata. A da ne spominjem nepostojanje trivijalnog MS utilitija za konverziju .ost fajla u .pst

Uostalom da je to toliko jednostavno  i trivijalno ne bi postojali alati od 300+$ za reparaciju office dokumenata (npr. ovaj )

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
17 godina

Jedino sta meni fali u outlooku je veci broj formata za import/export. Outlook koristim otkad znam za sebe. Znam pst fajlove od par desetaka gigabajta koji rade ko urica (pogotovo nakon indeksiranja). Nikad nisam dozivio problem sa istim!?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne donoesi nikakav napredak znacajni od 2007 i cijena je previsoka.

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

On ima neki cudan problem sa nekakvim counterima. Ni meni nije bas najjasnije. Office 2010 imam u firmi i na laptopu. Doma imam 2007. Svi vrte Win 7 pro. Nikakvih ali bas nikakvih problema nisam imao. Mozda je njemu problem jer su lokalizirani na HR. Smooth a da nazoves support? ipak je tu u pitanju veci broj licenci.

Hm, pogledaj ovu moju temu i što mi je support kazao.

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-7-proffesional-cro-greske-brojacima/59898.aspx

@hudo

Može druže. Naime ono indexiranje, kad ispočetka želi sinkronizirati mape (Outlook), ovaj želi indexirati(win7), Kaspersky sve skenira, sve to skupa optereti proc, a inače ljudi imaju solidne mašine, al svejedno.

Isti račun na istom računalu s istom verzijom Outlooka, ali s XP SP3 OS-om, isti IMAP račun, Kapersky, start-up: 10sek.

Sve isto ali, Win7: 45sek, u najboljem slučaju

p.s. sinkroniziam cijele poruke u oba slučaja

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 17:31 (Smooth Operator).
16 godina
odjavljen

Ne vidim niti jedan razlog zašto bih kupio Office 2010.

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
Outlook zna skrsiti bazu da niti jedan switch ti nece pomoci.Dozivio nekoliko puta, kod nekoliko klijenata. A da ne spominjem nepostojanje trivijalnog MS utilitija za konverziju .ost fajla u .pst

Uostalom da je to toliko jednostavno  i trivijalno ne bi postojali alati od 300+$ za reparaciju office dokumenata (npr. ovaj )

si probal s outlookom :D ?

kod mene normalno radi.....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice