Windows 7 Proffesional Cro; greške s brojačima zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.608
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 Proffesional Cro; greške s brojačima

Na instalaciji Windows 7 OS, dobijemo greške s brojačima, i niti jedan program nije upotrebljiv, niti se može pokrenuti. Ovo piše u logu:

The performance counter name string value in the registry is not formatted correctly. The malformed string is 1848. The first DWORD in the Data section contains the index value to the malformed string while the second and third DWORDs in the Data section contain the last valid index values.

5 računala su neupotrebljiva, ne mogu ništa pokrenuti. Svježe instalirani winsi. Probao sam i s lodctr /R, ali ništa.

Pomoć, hitno je... 5 ljudi nemože ništa raditi.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 Proffesional Cro; greške s brojačima

Dragi Microsoft kupče, drago nam je što zovete službu za korisnike...

...

...

Tehnička podrška

...

...

..............................najbolje bi bilo formatirati disk............ukloniti 5 dana staru instalaciju Win7 hrv.................................postaviti Win7 eng......................i tako na svim računalima koje ste subotom i nedjeljom formatirali i instalirali a sad ne rade, i ničemu ne služe........................uvijek nam je zadovoljstvo kad nas nazovete, zovite opet, imamo univerzalno rješenje.

Hvala lijepo!

Lock!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice