Samsungove galaksije na Gingerbreadu

poruka: 12
|
čitano: 3.408
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsungove galaksije na Gingerbreadu".
15 godina
neaktivan

EDIT: Odnosi se na Galaxy P1000 koji ima 2.2 Android.

Moja greška.

Hvala mind_challenge

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 10:04 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsungove galaksije na Gingerbreadu
pandza94 kaže...

Galaxy Tab vrti HoneyComb 3.0 zašto će mu 2.3...

Bug fails again  {#}

Ha? Stari galaxy tab je izašao dok Honeycomb još nije. Mislim da je imao 2.1. Ovo je službena nadogradnja na 2.3. Drugo je što ti možda misliš na neki custom ROM

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
15 godina
neaktivan

Galaxy Tab 10 je izišao s Honeycombom, tek Galaxy Tab 10.1 izlazi nakon iPada 2 s dodanim TouchWizom za tablete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pandza94 kaže...

Galaxy Tab 10 je izišao s Honeycombom, tek Galaxy Tab 10.1 izlazi nakon iPada 2 s dodanim TouchWizom za tablete.

Galaxy tab 10 da, ali se ovdje spominje 7-inčni, to je onaj prvi, i on vrti 2.2.1 (izvor)

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
16 godina
neaktivan
Meni jos prosli tjedan dosao update na 2.3 :/
15 godina
neaktivan

Hvala mind tek sam sada vidio.

Mislio sam da se odnosi na Galaxy 10 i 10.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ali koji 2.3

dali je to 2.3.4 ?

posto je velika razlika (gtalk video)

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji

0 0 hvala 0
17 godina

Ja već neko vrijeme imam Gingerbread na Galaxy Tab-u i mogu vam reći da je razlika ogromna. Uređaj jednostavno radi puno puno bolje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thezer0 kaže...
Meni jos prosli tjedan dosao update na 2.3 :/

Otključan telefon, VIP, Cronet?

Zna netko kada nam to i po operaterima dolazi ili nema veze?

H

-- HaHa na sve
17 godina
neaktivan
odlicna vijest. lijjepo sto ce i nama vlasnicima minija ponuditi gingerbread.
It s me against the world
14 godina
neaktivan

dali se to odnosi i na vibrant uredajje

17 godina

Meni je vec puna kapa bila cekanja na Samsung pa sam upgradao Galaxy S sam s sluzbenim releasom 2.3.3 (nije beta) koji je vec vani i Vodafone ga je neko vrijeme distribuirao i tvrde da je ok (i cini se OK). Razlika je *ogromna*! Nema nesto puno novih vidljivih "velikih" featura ali je konacno, al konacno, uklonjen taj nesreti lag, zastajkivanje i kak ga vec netko zeli zvati, koji su prenijeli i iz 2.1 u 2.2. Poruke sad otvara brzo, nema vise zivcirajuceg laga kad se posalje poruka pa sve stane dok ne posalje poruku, i konacno swype radi kako treba glatko i brzo i bez onog izrazito zivcirajuceg help dialoga (tip koji je taj dialog kodirao treba dobiti nogu, ili barem onaj koji je testirao i pustio to van u takvom stanju) koji svako malo iskoci i nije se dao iskljuciti. Sve radi fino i super glatko - konacno. Biti cu skroz nepravedan prema dodatnim stvarima koje su ubacili u 2.3.3 i zanemariti ih ali meni je ovo prvenstveno dugo ocekivani bugfix & performance release, barem kaj se Galaxy S tice, i radi odlicno. Konacno vise Samsung!

Btw, novi interesantni feature meni vrijedan spomena, osim ovog gore, u settingu je Software updates. Nisam probao jos al se nadam da ce Samsung poceti direktno distribuirati update malo cesce direktno a ne preko nesretnog Kiesa kojeg nitko bas ne zeli niti koristi a i radi samo na Windowsima tako ionak. Eh, da i jos jedan feature vrijedan spomena ali koji je Samsung nazalost maknuo je ugradjeni SIP klijent. Nema ga u opcijama. Ne znam zasto su to napravili jer ako su zeljeli sprijeciti (vjerojatno na zahtjev mobilnih operatera) ljude da koriste voip nisu bas puno napravili, i dalje ce se koristiti Csipsimple ili neki drugi klijent koji se tak ionak integriraju u dialer, jedino sve skupa trosi baterije nesto vise. Bezveze.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice