EDIT: Odnosi se na Galaxy P1000 koji ima 2.2 Android.
Moja greška.
Hvala mind_challenge
EDIT: Odnosi se na Galaxy P1000 koji ima 2.2 Android.
Moja greška.
Hvala mind_challenge
Galaxy Tab vrti HoneyComb 3.0 zašto će mu 2.3...
Bug fails again
Ha? Stari galaxy tab je izašao dok Honeycomb još nije. Mislim da je imao 2.1. Ovo je službena nadogradnja na 2.3. Drugo je što ti možda misliš na neki custom ROM
Galaxy Tab 10 je izišao s Honeycombom, tek Galaxy Tab 10.1 izlazi nakon iPada 2 s dodanim TouchWizom za tablete.
Galaxy Tab 10 je izišao s Honeycombom, tek Galaxy Tab 10.1 izlazi nakon iPada 2 s dodanim TouchWizom za tablete.
Galaxy tab 10 da, ali se ovdje spominje 7-inčni, to je onaj prvi, i on vrti 2.2.1 (izvor)
Hvala mind tek sam sada vidio.
Mislio sam da se odnosi na Galaxy 10 i 10.1
ali koji 2.3
dali je to 2.3.4 ?
posto je velika razlika (gtalk video)
Ja već neko vrijeme imam Gingerbread na Galaxy Tab-u i mogu vam reći da je razlika ogromna. Uređaj jednostavno radi puno puno bolje.
Otključan telefon, VIP, Cronet?
Zna netko kada nam to i po operaterima dolazi ili nema veze?
H
dali se to odnosi i na vibrant uredajje
Meni je vec puna kapa bila cekanja na Samsung pa sam upgradao Galaxy S sam s sluzbenim releasom 2.3.3 (nije beta) koji je vec vani i Vodafone ga je neko vrijeme distribuirao i tvrde da je ok (i cini se OK). Razlika je *ogromna*! Nema nesto puno novih vidljivih "velikih" featura ali je konacno, al konacno, uklonjen taj nesreti lag, zastajkivanje i kak ga vec netko zeli zvati, koji su prenijeli i iz 2.1 u 2.2. Poruke sad otvara brzo, nema vise zivcirajuceg laga kad se posalje poruka pa sve stane dok ne posalje poruku, i konacno swype radi kako treba glatko i brzo i bez onog izrazito zivcirajuceg help dialoga (tip koji je taj dialog kodirao treba dobiti nogu, ili barem onaj koji je testirao i pustio to van u takvom stanju) koji svako malo iskoci i nije se dao iskljuciti. Sve radi fino i super glatko - konacno. Biti cu skroz nepravedan prema dodatnim stvarima koje su ubacili u 2.3.3 i zanemariti ih ali meni je ovo prvenstveno dugo ocekivani bugfix & performance release, barem kaj se Galaxy S tice, i radi odlicno. Konacno vise Samsung!
Btw, novi interesantni feature meni vrijedan spomena, osim ovog gore, u settingu je Software updates. Nisam probao jos al se nadam da ce Samsung poceti direktno distribuirati update malo cesce direktno a ne preko nesretnog Kiesa kojeg nitko bas ne zeli niti koristi a i radi samo na Windowsima tako ionak. Eh, da i jos jedan feature vrijedan spomena ali koji je Samsung nazalost maknuo je ugradjeni SIP klijent. Nema ga u opcijama. Ne znam zasto su to napravili jer ako su zeljeli sprijeciti (vjerojatno na zahtjev mobilnih operatera) ljude da koriste voip nisu bas puno napravili, i dalje ce se koristiti Csipsimple ili neki drugi klijent koji se tak ionak integriraju u dialer, jedino sve skupa trosi baterije nesto vise. Bezveze.