Pobjeda njemačkog izdavača nad adblockerima

poruka: 32
|
čitano: 4.722
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pobjeda njemačkog izdavača nad adblockerima".
13 godina
neaktivan
Pobjeda njemačkog izdavača nad adblockerima

Axel Springer nije uspio u glavnoj namjeri (a to pokusava vec par godina) da zabrani distribuciju Adblock Plusa. Sa druge strane imali su djelomicni uspjeh tuzbe (Eyeo ih mora stavit na Bijelu listu).

Eyeo se sa druge strane takodjer vidi pobjednikom, jer je je sud odbacio zabranu distribucije ABP-a. U svakom slucaju igra nije zavrstena, Eyeo ce se zaliti visoj instanci.

Ja vec goidnama imam instaliranu neku inacicu adblockera, a pod zadnje, one web stranice koje su uvele anti-antiblock tehnologiju, vise i ne posjecujem.

Doista nemam nista protiv oglasa, ali ne volim agresivne animacije pokraj teksta ili kad mi se preko cijelog ekrana otvori oglas na kojemu moram traziti kako se zatvara.

Jos jedan od razloga je  neukusno pretrpani prostor, tako da od silnih reklama, sto internih (na druge sadrzaje unutar portala) sto externih (placenih oglasa) izgubim volju konzumirati sadrzaj zbog kojeg sam na stranici... Adblock rjesava sve te probleme od jednom.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Pobjeda njemačkog izdavača nad adblockerima
warix kaže...

Hocete besplatne stvari na internetu a ne bi reklame? To ne ide tako.

meni nije teško platiti nešto ako je kvalitetno ali teroriziranje reklamama je sasvim nešto drugo. ne zaboravite da nismo svi veliki stručnjaci. većina korisnika na internetu ni ne zna što je adblocker i što je najgore ni ne zna što klikće. masu OS-a sam morao čistiti kod ljudi koji su upravo takvi. ne znaju što znači nešto i oni klikaju na sve i svašta i onda se dogode s*anja

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice