:)

Radije sa držim svog androida, fak symbian
cut ce se kad to dode na android
samo ce navirati vijesti o pokradenim podacima i bankovnim racunima
cut ce se kad to dode na android
samo ce navirati vijesti o pokradenim podacima i bankovnim racunima
Mobilno plaćanje preko NFC-a postoji na Android-u već duže vrijeme,a data share će biti dostupan od ICS-a.
Radije sa držim svog androida, fak symbian
Ovo ti je milo za drago...."Fak Android"
Drž se ti svog androida kao pijan plota, tko ti kriv.
Ja i svi oni koji se tako osjećaju ćemo svijet mobitela gledat iz šireg kuta.
Živio symbian .
nitko nije primjetio da je na reklami nokia lumia 800 koja nema NFC? :P
Da...
I zato će ga Nokia sama pokopat...
a možda je to n9 koja ima nfc
a možda je to n9 koja ima nfc
potpuno sam zaboravio na n9. Pokusao sam vidjet dali upada kamera key ili win keys u kadar ali su to takticki sakrili. Dual marketing nokia.
nokia zna zasto
meni i dan danas nije jasno zasto su prihvatili wp7 i ne nastavili sa symbianom, a mogli su i svake druge godine izbacivati high end mobitel sa meego/maemo OS.om
Takoooooooooooooo jeeeeee!!! Symbia bio i ostao alfa i omega u svijetu mobilenih OS-ova
meni i dan danas nije jasno zasto su prihvatili wp7 i ne nastavili sa symbianom, a mogli su i svake druge godine izbacivati high end mobitel sa meego/maemo OS.om
Jednostavan razlog - ime "Symbian" su upropastili sa nekoliko katastrofalno losih telefona i ljudi su poceli izbjegavat sve vezano za taj (i po meni fenomenalan) OS. Trebalo im je nesto sto ce ljudi prepoznat kao "novo".
To je kao Windows Vista. Unisteno je to ime losom prvom verzijom i nikog nije nakon toga bilo briga sto je Vista sa SP1 dobar sustav. Vista je kao i Symbian u ljudskim glavama ostala sinonim za lose - makat zaista nije tako.
Zasto ne Meego - nemam pojma. Ali ako su prepoznali WP7 kao OS koji je bolji i isplativiji od Meego-a, tko smo mi da im ne vjerujemo ;)
Izgleda da im prodaja WP7 modela i nije najbolje startala...
Izgleda da im prodaja WP7 modela i nije najbolje startala...
ko kaze?
nokia ili neki anonimus zeljan svojih 5minut
ko kaze?
nokia ili neki anonimus zeljan svojih 5minut
Nokia do sad nije demantirala takve stvari niti je obavjestila novinare o svome uspjehu i konkretnim brojkama prodaje.
U svakom slucaju, pravu istinu cemo doznat kroz koji mjesec
jos najbolje da se bavi s demantiranjen nekog anonimusa
nokia je rekla da u uk prodaja ide odlicno
a i u francuskoj nije losa
http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-800-tops-sales-charts-france
a phone house nije tamo neki ducan