Pad prihoda i dobiti u T-Hrvatskom Telekomu

poruka: 31
|
čitano: 6.896
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pad prihoda i dobiti u T-Hrvatskom Telekomu".
17 godina

I taj ostvareni prihod, tj. kada se dobije profit ode uglavnom u Njemačku...

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sad ce njima poast dobit kad dode iphone4 koji je 300 dolara u americi dok je to unas neđe 7-8 tisuca kuna

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Logično,gube udio tržišta.Jer drugi provideri nude praktične triple-play pakete,veće brzine pristupa internetu,veće količine prometa a sve za manju cijenu od Tcoma koji - ne radi ništa,i gube klijente...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne bih se složio sa zadnja dva komentara.

iPhone 4 32 GB dođe 300 dolara, ali uz ugovor na 2 godine, dok slobodan uređaj u apple storeu dođe 699 dolara, a ti gore uspoređuješ cijenu u Americi s ugovorom na 2 godine, s cijenom slobodnog uređaja u hrvatskoj... iako i dalje t-com jako dobro zaradi na njima.

dok ovaj drugi komentar isto nema veze s člankom, jer u članku piše da su se prihodi t-mobile-a najviše smanjili, a ne fiksnih linija i to najviše zbog dodatnog poreza od 6% na pokretnu telefoniju, ali da drugi operateri nude isto ili više za manje novce i to je istina...

1 0 hvala 1
17 godina
Da da, uhvatila ih panika. Nazvali su prije par dana i pitaju da li namjeravamo prelaziti kod drugih, kazem im ja: da kod Bneta, a ona nudi za 1 kn Panasonic bezicni telefon, ako potpisem na 2 godine, pa sam joj lijepo rekao: hvala, ne treba :-)

10 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Optima je zakon.

Ivan
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
protjeran

T-com na jesen ide na 8/512 Mbit/s start paket.

ne bi oni to htjeli, no slobodno tržište je zeznuta stvar.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pad prihoda i dobiti u T-Hrvatskom Telekomu
ja sam cekam da napokon BTnet do prostorija moje firme polegne sve kablove... a na da koristim ovo netpro sranje...

:) bye bye t-com...
In Control
17 godina
Bugofil kaže...

Dao Bog da si upravu...

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska BT zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
Bugofil kaže...

Dao Bog da si upravu...

Ima T-com ozbiljan problem

1.Pakete ne mogu vise poduplavat sa postojecom infrastrukturom(osnovni ce poduplati sa 4/256 na 8/512 ali sto sa ovima na 10/512 i 20/756? )ja mislim da ce cijene 10 Mb/s i 20 Mb/s drasticno srezati jer drugog rijesenja nema.

2.FTTH je stao zbog blokade iz drzavne agencije a i da im daju zeleno svjetlo danas optiku do nasih domova rijetki budu vidjeli(10% od postojecih 500k korisnika ce dobiti u prvih godinu dana).

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 17:59 (dasHHa).
15 godina
neaktivan
beska kaže...

Optima je zakon.

Optima ima gubitak od 38 milijuna kuna ove godine, a sve zajedno su skoro milijardu kuna duzni.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 13:18 (no tengo dinero).
17 godina
QFlash kaže...

Logično,gube udio tržišta.Jer drugi provideri nude praktične triple-play pakete,veće brzine pristupa internetu,veće količine prometa a sve za manju cijenu od Tcoma koji - ne radi ništa,i gube klijente...

Da samo tu T-com ne gubi puno jer se drugi operateri broje u sitnim postocima i jako malom dostupnošću.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
17 godina
Blue_Fatal1ty kaže...

Da samo tu T-com ne gubi puno jer se drugi operateri broje u sitnim postocima i jako malom dostupnošću.

tako je, sreca njihova sto ostali nemaju vecu pokrivenost. ja samo cekam tko ce mi prvi ponudit fiber, ne zanima me ime davatelja usluge.

teško vrijeme za matore
17 godina
Bugofil kaže...

Samo nek idu mogu i na 15 samo kakva nam je infrastruktura, to ce bit šepavo ko pijano magare tu brzinu od 8 nece imat puno ljudi.Nevinašce Ja sad otišel s T-Šrot na Iskon i ne vracam se vise nikad, iako je isti vlasnik vlasnik i prakticki isti paket ali puno manje love mjesecno tj 80 kn u plusu svaki mjesec kud ces više.Cool

16 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...
beska kaže...

Optima je zakon.

Optima ima gubitak od 38 milijuna kuna ove godine, a sve zajedno su skoro milijardu kuna duzni.

I opet da nema njih i još nekih alternativnih ip-a sigurno bi plaćao internet više, a brzina i ukupna usluga bi ti bila manja - stoga konkurencija je zakon, pogotovo za nas potrošače.

17 godina
protjeran
dasHHa kaže...

Ima T-com ozbiljan problem

1.Pakete ne mogu vise poduplavat sa postojecom infrastrukturom(osnovni ce poduplati sa 4/256 na 8/512 ali sto sa ovima na 10/512 i 20/756? )ja mislim da ce cijene 10 Mb/s i 20 Mb/s drasticno srezati jer drugog rijesenja nema.

2.FTH je stao zbog blokade iz drzavne agencije a i da im daju zeleno svjetlo danas optiku do nasih domova rijetki budu vidjeli(10% od postojecih 500k korisnika ce dobiti u prvih godinu dana).

ja imam 2 max tv-a i flat na 4/256.

kad su mi mjerili max brzinu parice zbog drugog max-tv prijamnika tehničar (kojeg osobno poznajem pa se nadam da je iskren, a i sam sam poslije vidio da je istina) mi je rekao da mi mogu isporučit stabilnih 18 Mbit-a.

zadnjih mjeseci stalno gledam i uvijek mi se vrti od 17.5 do 18.5 Mbita.

pošto jedan (imam dva op.a) max prijamnik proguta oko 5.5 mbit, ja vjerojatno neću moći iskoristiti punih 8 Mbit-a zbog infrastrukture, već će mi max ići do kojih 6.5/7 Mbit (ja opet zadovoljan).

nije mi samo jasno kako uopće mogu i nuditi 10 ili 20 Mbit ako čovjeku nude i max-tv, pa čak i 2 ??!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 15:00 (Bugofil).
15 godina
neaktivan

Oni su skuplji od drugih providera jer ne smiju spustat cijene...Cijene im moraju bit vece od ostalih kako bi ljudi prelazili na druge, posto T-com ima monopol tu kod nas...Smanjit ce oni cijene kad vise ne budu imali monopol...Za mene su definitivno najbolji...Nikad problema s njima, veza nikad ne puca, dobra podrska i infrastruktura...Jedino sto su najskuplji...

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

jedva cekam da odem iz t-com

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bugofil kaže...

Odakle ti ta informacija.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
17 godina
protjeran
Bugofil kaže...
cut.... tehničar (kojeg osobno poznajem pa se nadam da je iskren, a i sam sam poslije vidio da je istina) m....cut

vedrann kaže...

Odakle ti ta informacija.

odgovor je tu negdje.

ako laže kolega tehničar, lažem i ja.

17 godina
chiko na djelu kaže...

Oni su skuplji od drugih providera jer ne smiju spustat cijene...Cijene im moraju bit vece od ostalih kako bi ljudi prelazili na druge, posto T-com ima monopol tu kod nas...Smanjit ce oni cijene kad vise ne budu imali monopol...Za mene su definitivno najbolji...Nikad problema s njima, veza nikad ne puca, dobra podrska i infrastruktura...Jedino sto su najskuplji...

Kako imaju monopol kad možeš izabrati drugog provajdera, nemoj pisati gluposti...

17 godina
neaktivan
lebo1 kaže...
chiko na djelu kaže...

Kako imaju monopol kad možeš izabrati drugog provajdera, nemoj pisati gluposti...

Pokrivenost drugih operatera je malo bolja od mizerne. Ja osobno sam čekao godinama samo da optima dođe u moj kvart, a di su ljudi šta žive u okolici grada a žele adsl.

Otvorio sam šampanjac kad sam potpuno odkantao smrdljivo T-govno iz kuće. Sada imam optima telefon/adsl, te svi imamo tele2 mobilni broj.

Najsmišnije mi je kada mi u nekom trgovačkom centru doleti neka pičoka ili mulac pa ide prodat T-govno, ošinem ih pogledom tako da odma podviju repicu :)

16 godina

lopovi

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The_Goc kaže...
no tengo dinero kaže...
beska kaže...

Optima je zakon.

I opet da nema njih i još nekih alternativnih ip-a sigurno bi plaćao internet više, a brzina i ukupna usluga bi ti bila manja - stoga konkurencija je zakon, pogotovo za nas potrošače.

Ja sam mislio na prihode, pa o tome je valjda i riječ ovdje.Konkurencija je dobro došla, a Optima bi mogla dokapitalizacijom doći do sredstava potrebnih za veći proboj na tržištu.

15 godina
protjeran

Ja mogu samo rec da od optime nema bolje.Imate mogucnos biranja sporije brzine.U t-com placas download brzinu 500kb 180kn a u optime 130kn a također imas pravo iskoristavnja optima blast sta poveca brzinu u duplo tako da optimu sigurno svima preporucam.

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

malo si off topic.

imaš temu za hvalit Optimu, pa idi tamo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Bugofil kaže...

nije mi samo jasno kako uopće mogu i nuditi 10 ili 20 Mbit ako čovjeku nude i max-tv, pa čak i 2 ??!!

Meni uspiju isporuciti full 10Mbita uz MaxTV. Download je stvarno brz, skakuce oko 1,2-1,3 MB/s ako je dobar link.

No, ako su podaci iz routera tocni o max brzini veze 20Mbita ne bi islo

Router speed Router speed
Speedtest.net Speedtest.net
17 godina
neaktivan

I ne zaboravite da imaju monopol u okolici zagreba ;)

U okolici zagreba približno živi ljudi kao i u samom zagrebu ....

Zaboravite na druge ISP-ove u (npr.Zdenčini i Štrpetu) i još 50-takvih mjesta ...............hahaahahahh

Only f...t-scum....THEY MAKE MONEY..........from us....

HE..
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 0:51 (mad_zyx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dobro da su izgubili love... Neka, neka... Nikome ne zelim nesrecu, ali ovi nisu za drugo nego da izgube korisnike i samim time novce.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

0 0 hvala 0
15 godina

ja samo čekam taj dan kad će doći povoljan bežični internet da t-comu napokon rečem zbogom za sva vremena

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice