lol..
jel se sve te aplikacije plaćaju ili ima i besplatnih?
iPhone(3G) nema ništa što bi me natjeralo da se odreknem trenutnog "glupog" mobitela i još ga platim previše love..
lol..
jel se sve te aplikacije plaćaju ili ima i besplatnih?
iPhone(3G) nema ništa što bi me natjeralo da se odreknem trenutnog "glupog" mobitela i još ga platim previše love..
Svi oni koji spominju da se iPhone prodaje zahvaljujući marketingu neka mi kažu koliko su Appleovih oglasa vidjeli u Hrvatskoj i Europi a koliko NOKIAinih i SE-ovih?
IPhone se do sad prodavao u 5 zemalja svijeta al se svejedno može naći u svim zemljama, mislim da je ipak riječ o revolucionarnom uređaju, kategoriji za sebe, kojeg svi konkurenti žele kopirati.
Daj ljudi prestanite vise s tim! Svima je jasno da postoje dvije grupe ljudi, jedni koji vole i drugi koji ne vole iPhone! Ja pripadam ovoj prvoj grupi i svi proturazlozi koje ljudi iz druge grupe iznose su meni smijesni, neosnovani na cinjenicama i jednostavno ih ne shvacam kao prave razloge zbog kojih je iPhone los (kao recimo to da ima pre malo pravih hardverskih tipki)! Isto tako misle i ljudi iz druge grupe prema mojim razlozima! Te dvije grupe se nikada nece pomiriti i zato nemojte pokusavati uvjeriti jedni druge da je iPhone dobar/los!
p.s. stvarno mi je zao ove druge grupe sto nikada nece imati iPhone
kolko sam cuo od iphona gps se gubi u voznji.
rekla kazala
"Voljeti iPhone" - ja smatram ljude koji vole iPhone psihičkim bolesnicima...
Ja ne znam zašto se prepirete koji je uređaj bolji, koji pametniji ( što pametniji uređaj to više zatupljuje kupca i potrošača), neki se uređaji kupuju emocijama, mislim ako te privuče izgled i jednostavnost kupiš ga, nema tu neke filozofije, a to da su kupci glupi jer kupuju neke uređaje koji se njima sviđaju- ne stoji, a uostalom kupuju za svoj novac. Nije važan uređaj, važno je znati prodati, a vidi da se iPhone prodaje ko halva, kopira ga konkurencija.
Ja ne znam zašto se prepirete koji je uređaj bolji, koji pametniji ( što pametniji uređaj to više zatupljuje kupca i potrošača), neki se uređaji kupuju emocijama, mislim ako te privuče izgled i jednostavnost kupiš ga, nema tu neke filozofije, a to da su kupci glupi jer kupuju neke uređaje koji se njima sviđaju- ne stoji, a uostalom kupuju za svoj novac. Nije važan uređaj, važno je znati prodati, a vidi da se iPhone prodaje ko halva, kopira ga konkurencija.
Ok, ako kupuješ vibratore vođen emocijama nek ti bude, ali nisam na njih mislio...
Kaj je to iphone, nepoznati svijet...
Nije Samsung, nije Nokia, nije, Motorola, nije Sony-Erricson, nije niti LG, pa kaj onda je....uglavnom mobitel nije.
Čemu tolke rasprave o čudu koje nije mobitel...???
Još nek izađe, ili već je "Googlephone" pa bude "Yahoophone" pa "Microphone" i na kraju "Gorenjephone"
Ne znam kam to vodi?
Moj sljedeći bit će 100% Samsung G800-mobitel, ne komp.
EDIT:@lebo, moj sljedeći mobitel sam navel samo usput jer me živciraju nemobiteli koji hoću postati mobiteli, znam da iphone ima veliku prodaju, sve je to ironija...
To ti je nešto što se odlično prodaje, zar mora biti neki od navedenih proizvođača da bi bio mobitel, pa nokia se bavila preradom drva, to vodi boljoj ponudi na tržištu, niko te ne tjera da kupiš neki uređaj. Kakve veze ima koji je tvoj sljedeći mobitel sa temom ...:)
Mene jedino vuče to što je baziran na BSD-u, razmišljao sao kupiti OpenMoko ali pošto je iPhone jeftiniji, jači i bolje dizajniran jednostavno je odluka pala na iPhone. Ima mana ali mi se više sviđa pristup interfaceu nego na sivim mogućim Windows Mobile sp-ovima, BlackBerry-ima..