Odlična prodaja iPhonea 3G

poruka: 147
|
čitano: 14.454
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odlična prodaja iPhonea 3G".
17 godina
RE: Odlična prodaja iPhonea 3G

lol..

jel se sve te aplikacije plaćaju ili ima i besplatnih?

iPhone(3G) nema ništa što bi me natjeralo da se odreknem trenutnog "glupog" mobitela i još ga platim previše love..

17 godina
neaktivan

Svi oni koji spominju da se iPhone prodaje zahvaljujući marketingu neka mi kažu koliko su Appleovih oglasa vidjeli u Hrvatskoj i Europi a koliko NOKIAinih i SE-ovih?

IPhone se do sad prodavao u 5 zemalja svijeta al se svejedno može naći u svim zemljama, mislim da je ipak riječ o revolucionarnom uređaju, kategoriji za sebe, kojeg svi konkurenti žele kopirati.

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
knight kaže...
Assassin kaže...

Daj ljudi prestanite vise s tim! Svima je jasno da postoje dvije grupe ljudi, jedni koji vole i drugi koji ne vole iPhone! Ja pripadam ovoj prvoj grupi i svi proturazlozi koje ljudi iz druge grupe iznose su meni smijesni, neosnovani na cinjenicama i jednostavno ih ne shvacam kao prave razloge zbog kojih je iPhone los (kao recimo to da ima pre malo pravih hardverskih tipki)! Isto tako misle i ljudi iz druge grupe prema mojim razlozima! Te dvije grupe se nikada nece pomiriti i zato nemojte pokusavati uvjeriti jedni druge da je iPhone dobar/los!

p.s. stvarno mi je zao ove druge grupe sto nikada nece imati iPhone

Ovo me podsjeca na ono
- "Slijedite tikvu!"
- "Ne slijedite papucu!".

Iz "Brajanovog zivota".

Ili ovo:
After the recent Apple conference, Mac fans were elated. One person was quoted as saying "I've had a Macintosh now for a total of 35 days, and I'm really excited to be part of the Mac community." Part of the Mac community? It's a computer, not a social movement, asshole! I feel like Apple is not just selling computers, they're selling a way of life, and I'm not ready to be that heavily invested in a product.

Nije stvar u tome voli li neko iPhone ili ne, nego u tome sta iPhone moze, a sta ne. Mozda je bolje da ovako postavim pitanje.
Sta iPhone ima, sto vec nema na drugim aparatima? I ne prihvatam subjektivne odgovore: "Njega je lijepo i ugodno koristiti, ja volim iPhone, "I'm really excited to be part of the iPhone community.". A vec je nabrojana gomila vrlo vaznih stvari koje iPhone po defaultu ne moze/nema, od kojih neke se nikako ne mogu nadoknaditi, a za druge se moraju instalirati dodatne aplikacije, raditi hackovi i sl.

HAHAHAHAHA!! Ovo sa tikvom i papucom ti je predobra fora!! (inace moj najdrazi film, pogledo sam ga neki 10-15 puta od pocetka do kraja i jos nekih 20 puta neke dijelove!

A evo i odgovora na tvoje pitanje:
1. internet koji je skoro jednako jednostavno koristit kao i internet na pc-u, a i dosta je brz!

2. jednostavnost koristenja

3. Google maps + GPS -> ne moras kao za druge (vecinu) GPS sustava skidati mape koje hoces koristiti, a i google mape su stvarno detaljne te imaju sve ulice i za sve zna jesu li jednosmjerne, itd...

4. neda mi se vise nabrajati

Aplikacije - recimo da usporedjujemo pc i mobitel po tome sto je bolje (recimo kad bi mogao birati sta da dobijes besplatno!). Izabrao bi naravno pc i onda bi ti netko "pametan" rekao: "Joj sto ti je to glupo, pa na to moras puno toga instalirat!". Isto tako iPhone! Svatko od mobitela ima neke druge zahtjeve i koristi ga u razlicite svrhe! A i mnoge aplikacije su besplatne, te ako znas programirati u bilo kojem jeziku, brzo ces nauciti i praviti aplikacije za iPhone (samo ako imas Mac, windows verzija jos nije izasla, ali su rekli da hoce, uskoro) koje onda mozes koristiti potpuno besplatno, ili ih cak mozes ponuditi na prodaju pa nesto i zaraditi!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

kolko sam cuo od iphona gps se gubi u voznji.

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan

rekla kazala

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
benko kaže...

Ja sam to isto cuo za N95 (rekli su u BUGu), a za iPhone to jednostavno nije istina! Za N95 ne znam, ali valjda ne bi lagali u BUGu!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
kolika je najveća moguća brzina downloada 3G ? i hoće li se internetnaplačivati ili čemo sse morat spajat na susjedov wlan :)
Viva la vida
17 godina
Assassin kaže...
benko kaže...

Ja sam to isto cuo za N95 (rekli su u BUGu), a za iPhone to jednostavno nije istina! Za N95 ne znam, ali valjda ne bi lagali u BUGu!
 Za N95 sam siguran da se gubi jer ga ima jedan moj prijatelj.ali nisam baš ziher i za iphone jer ipak je to isto mobitel koji je tanji od N95 pa je malo vjerovatno da će sve radit perfektno ne zbog njegove tankoće nego zbog toga što se nemože tako velika stvar stavit u tako tanki mobitel.Jednostavno mi nije realno ali u vezi tog problema može biti samo zato što nema dovoljno jaki odašiljać što "pravi" GPS-ovi imaju i funkcioniraju bolje.
Viva la vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Assassin kaže...
benko kaže...

Za N95 sam siguran da se gubi jer ga ima jedan moj prijatelj.ali nisam baš ziher i za iphone jer ipak je to isto mobitel koji je tanji od N95 pa je malo vjerovatno da će sve radit perfektno ne zbog njegove tankoće nego zbog toga što se nemože tako velika stvar stavit u tako tanki mobitel.Jednostavno mi nije realno ali u vezi tog problema može biti samo zato što nema dovoljno jaki odašiljać što "pravi" GPS-ovi imaju i funkcioniraju bolje.
 Da ti je prije 3-4 godine netko pricao o iPhoneu, ti bi mu rekao da je lud i da takvo sto moze postojati samo u zvijezdanim stazama! Isto tako i GPS!Smijeh
17 godina
Za telefoniranje imam telefon a za sve ostalo notebook. Prodaja je uspješna jer na svijetu ima jako jako jako jako puno budala koje puše ono kaj Apple prodaje i zbog ničeg drugog. Ljudi su ovce.
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
benko kaže...

LOL Koji si ti lik!!!!
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Za telefoniranje imam telefon a za sve ostalo notebook. Prodaja je uspješna jer na svijetu ima jako jako jako jako puno budala koje puše ono kaj Apple prodaje i zbog ničeg drugog. Ljudi su ovce.
 Ajde molim te objasni sada zasto ti vrijedjas ljude koji su kupili ili misle kupiti iPhone?! Jesi li ljubomoran? Sa takvim porukama samo pokazujes koliko si neciviliziran! Nemas nikakvih razloga zasto ne volis iPhone, ali ti bas volis pljuvat po ljudima koji su, kad bi se tebe slusalo, ovce! Ovakvom porukom vrijedjas i mene osobno, a vjerujem i mnoge druge, a to ti bas nije pametno! A i ako 4 puta napises jako, nista ne postizes, osim toga da pokazes kako razmislja jedan dio ljudi kojih je hvala bogu "jako jako jako jako" malo! Mislim da bi tebe trebalo malo smirit sa jednim zutim ili crvenim papiricem zvanim karton!Viče
17 godina
neaktivan

"Voljeti iPhone" - ja smatram ljude koji vole iPhone psihičkim bolesnicima...

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 15:05 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kad jesu. Previše pametujete i puno previše novaca trošite na gluposti. Da objasnim svoj način razmišljanja trajalo bi predugo i na kraju krajeva se večina ne bi složila sa mnom tak da je u kratko moje mišljenje da su kupci jako jako jako jako glupi možda čak i jako jako jako jako jako glupi.
17 godina
Baš ne razumijem zašto nokia ili druge firme neće ništa poduzeti u vezi toga još ako je toiko jeftin mislim da će ih iphone pokosit za kilometar u prodaji i proizvodnji.

zar nikog od današnjih proizvođaća mobitela nije briga što imaju bolje slabije dosta slabije ponude od iphone ali i skuplje. No vidjet čemo sve kada bude bila prikazana cijena iphona ako je onakava kakvu su rekli
svaki cigo na ulici će ga imat.
Viva la vida
17 godina

Ja ne znam zašto se prepirete koji je uređaj bolji, koji pametniji ( što pametniji uređaj to više zatupljuje kupca i potrošača), neki se uređaji kupuju emocijama, mislim ako te privuče izgled i jednostavnost kupiš ga, nema tu neke filozofije, a to da su kupci glupi jer kupuju neke uređaje koji se njima sviđaju- ne stoji, a uostalom kupuju za svoj novac. Nije važan uređaj, važno je znati prodati, a vidi da se iPhone prodaje ko halva, kopira ga konkurencija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lebo1 kaže...

Ja ne znam zašto se prepirete koji je uređaj bolji, koji pametniji ( što pametniji uređaj to više zatupljuje kupca i potrošača), neki se uređaji kupuju emocijama, mislim ako te privuče izgled i jednostavnost kupiš ga, nema tu neke filozofije, a to da su kupci glupi jer kupuju neke uređaje koji se njima sviđaju- ne stoji, a uostalom kupuju za svoj novac. Nije važan uređaj, važno je znati prodati, a vidi da se iPhone prodaje ko halva, kopira ga konkurencija.

Vibratori?
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 15:51 (naxeem).
17 godina

Ok, ako kupuješ vibratore vođen emocijama nek ti bude, ali nisam na njih mislio...Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
O čem vi pričate kakve veze emocije kod kupjne vibratora ima s ženskim natezanjem kožice. Ista je stvar s nama to radimo samo da bi se olakšali :)
Viva la vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Baš ne razumijem zašto nokia ili druge firme neće ništa poduzeti u vezi toga još ako je toiko jeftin mislim da će ih iphone pokosit za kilometar u prodaji i proizvodnji.

zar nikog od današnjih proizvođaća mobitela nije briga što imaju bolje slabije dosta slabije ponude od iphone ali i skuplje. No vidjet čemo sve kada bude bila prikazana cijena iphona ako je onakava kakvu su rekli
 kao iphone nije skup, 1000kn +250kn 24 mjeseca!!!!! zbroji to pa da vidis kolko zapravo kosta. a sam uredaj (bez ugovora) je 3500kn. tebi to jeftino?
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
benko kaže...
unknown kaže...

kao iphone nije skup, 1000kn +250kn 24 mjeseca!!!!! zbroji to pa da vidis kolko zapravo kosta. a sam uredaj (bez ugovora) je 3500kn. tebi to jeftino?
 Pa 3500 kuna i nije toliko puno! Mislim, pogledaj ostale puno losije mobitele sa slicnim cijenama!
17 godina
Ja imam jednostavan recept :)

Kada hocu slikati - koristim svoj EOS
Kada hocu snimati film - koristim dig. kameru
Kada hocu slusati mjuzu - koristim mp3 player
Kada hocu telefonirati - koristim svoj mobitel (nokia 6500 slide)

Zasto da koristim jedan uredjaj koji ima sve te mogucnosti ali su osjetno losije kvalitete nego od "specijaliziranih" uredjaja? :-)

Ali razumijem ljubitelje iphonea. OK, isto tako se meni moze prigovoriti zasto sam dao 15k kn za EOS 30D + 2 objektiva + stativ + flash, kada se uopce ne bavim profesionalno fotografijom. Ucinio sam to - jer mogu :-D
17 godina
dado kaže...

Zasto da koristim jedan uredjaj koji ima sve te mogucnosti ali su osjetno losije kvalitete nego od "specijaliziranih" uredjaja? :-)

Ali razumijem ljubitelje iphonea. OK, isto tako se meni moze prigovoriti zasto sam dao 15k kn za EOS 30D + 2 objektiva + stativ + flash, kada se uopce ne bavim profesionalno fotografijom. Ucinio sam to - jer mogu :-D
Ipak ima neko ko nije glup ;D
u the man
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
dado kaže...

Ipak ima neko ko nije glup ;D
u the man
 Ajde molim te prestani vrijedjati! Ja nisam primjetio da je tebe itko uvrijedio! To samo pokazuje da smo mi normalni i civilizirani. To sto ti ne volis jesti recimo kruh, ne znaci da svi oni koji ga vole su budale!
17 godina
benko kaže...
unknown kaže...

ma daj mi link otkud si to skinuo da nije možda  www.javolimizmišljat.com neke stranice? jer to da je takva cijena to bi stvarno bilo pohlepno ja neznam  šta ću nakon svog tog hypa da ga kupim kupit ć u p**** materinu ma kog treba tamo zatuć da dobijem popust!!!
Viva la vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
benko kaže...
unknown kaže...

ma daj mi link otkud si to skinuo da nije možda  www.javolimizmišljat.com neke stranice? jer to da je takva cijena to bi stvarno bilo pohlepno ja neznam  šta ću nakon svog tog hypa da ga kupim kupit ć u p**** materinu ma kog treba tamo zatuć da dobijem popust!!!
 Pa istinita je ta cijena!
17 godina

Kaj je to iphone, nepoznati svijet...

Nije Samsung, nije Nokia, nije, Motorola, nije Sony-Erricson, nije niti LG, pa kaj onda je....uglavnom mobitel nije.

Čemu tolke rasprave o čudu koje nije mobitel...???

Još nek izađe, ili već je "Googlephone" pa bude "Yahoophone" pa "Microphone" i na kraju "Gorenjephone"Neodlučan

Ne znam kam to vodi?

Moj sljedeći bit će 100% Samsung G800-mobitel, ne komp.

EDIT:@lebo, moj sljedeći mobitel sam navel samo usput jer me živciraju nemobiteli koji hoću postati mobiteli, znam da iphone ima veliku prodaju, sve je to ironija...

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 10:58 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To ti je nešto što se odlično prodaje, zar mora biti neki od navedenih proizvođača da bi bio mobitel, pa nokia se bavila preradom drva, to vodi boljoj ponudi na tržištu, niko te ne tjera da kupiš neki uređaj. Kakve veze ima koji je tvoj sljedeći mobitel sa temom ...:)

17 godina
iphone je smart phone i proda ih se recimo 4 milijuna na godinu dok nokija proda sve ukupno recimo pola miljarde uređaja (ukupno smart phone i malo manje smart) tak da ne brinite njima svima ide jako dobro.
17 godina
protjeran

Mene jedino vuče to što je baziran na BSD-u, razmišljao sao kupiti OpenMoko ali pošto je iPhone jeftiniji, jači i bolje dizajniran jednostavno je odluka pala na iPhone. Ima mana ali mi se više sviđa pristup interfaceu nego na sivim mogućim Windows Mobile sp-ovima, BlackBerry-ima..

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice