Zbilja patim zbog toga...NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
"...no ni ovog puta ne otkriva razloge odgađanja..."
Marketing...
"...osim već poznate izjave kako je proizvodnja bijelog iPhonea mnogo zahtjevnija nego što je to kompanija očekivala..."
Da, boja stvarno otežava proizvodni proces..-.-
Ionako je crni ljepsi :)
da, ali je bijela Apple boja (mislim Macbook boja)
Reinventanje bijele boje ispada puno zahtjevnije nego su mislili. Ne bi me začudilo da u isto vrijeme izađe crni iPhone5 (4GS ili koji god da je sljedeći) i bijeli iPhone4, pa tko želi bijelog, za veće pare dobije gori mob.
Ebes boju koju patentiras kad je nemos proizvest. Onda ju ni netreba patentirat :)

ne mogu dobiti savršenu nijansu bijele boje,koji marketinški trik da bijelom iphoneu dignu cijenu,taj jobs stvarno zna svoj posao
Ako te nije nemoj postat a ako je onda malo konstruktivnije komentare.
Reinventanje bijele boje ispada puno zahtjevnije nego su mislili. Ne bi me začudilo da u isto vrijeme izađe crni iPhone5 (4GS ili koji god da je sljedeći) i bijeli iPhone4, pa tko želi bijelog, za veće pare dobije gori mob.
Hahahah!
Odlicno!
A da ne kazem nevjerojatno ili pak revolucionarno!
Apple je izmislio bijelu boju! I to tri put!
O čemu oni pričaju i oko čega se vijesti objavljuju...Ma koga briga...Crni, bijeli, kremasti, ljubičasto-sivi, može biti u kojoj god boji hoće...
iPhone, kakav god da Apple izmisli, više nije mainstream. Postao je preobičan, a konkurencija predobra.
Ne, to samo govori o tome koliko su nesposobni ljudi koji tamo rade da ne mogu niti boju plastike uskladiti...LOL!!
Ma bit će 4GS, ali ovo S neće značiti speed, nego signal.
Ne bi se cudio da organiziraju konferenciju, sa velikim plakatom na kojem pise: "This changes everything in cellphone colours."
Hahaha perfekcionisti. xD
Ja nekad ne mogu vjerovat kakve ti izjave dajes. xD
Mislim da su oni jedina firma u svijetu koja nije sposobna napraviti bijeli telefon. Neka se odu natrag igrati sa mp3 playerima, a proizvodnju telefona neka ostave velikim dečkima, nije taj posao za djecu. :P
IPAK JE TO AJFON :)
taman kad mi izlazi pretplata. DI SI BIO ŠTA SI RADIO ODI TATICCCI
cijena apsolutno irelevantna prodat cu bubgreg ko petric za xperijju
na sta su se vijesti na bugu svele pa to nije normalno... dajte vise vijesti o kompovima i novim tehnologijama a ne vijesti o appleovom recikliranju postojecih.. s*re mi se vise od njega i ajfona!

Nema bijele boje ? Ajme koja vijest... Ne znam, al BUG-ovci su s ovim Apple-om zacarani ko babe za meksickim i kakvim vec sve ne sapunicama...
Plačem iznutra...
Ja mislim da oni šmrču bijelo...
Ebes boju koju patentiras kad je nemos proizvest. Onda ju ni netreba patentirat :)
A kako bi onda kasnije tužio ostale tvrtke da su bezlično kopirali tvoju magično bijelu boju?
I feel like I'm dying with him...

A hvala je ako te bas boli briga?
Jeste li ped*ri?
TU - ne, TD - da...
LoL, lame..