Sve super, moglo bi se reci i dosta dobar mob, ali 6000kn je ipak malo previse... Da je neka pretplata ajde, ali ovako se ne isplati...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, 6 kkn je previše. Još da nije barem 100 € jeftinija u EU, ne bih se bunio.
u americi je 699 dolara ili preračunato u kune 3600
kolko su bogatiji od nas a skoro duplo jeftinije
A bit će za koji dan već u t-mobile ili vipu sa pretplatama isto kao i 5800 xm. a kao i svaki mob, ako ga budem kupio, kupit ću ga u italiji di budu jeftiniji i za 100-200 € a možda odem kod uncle Sam-a ga kupit! XD
U Italiji dođe 4000KN i vec se moze kupit, jos skines talijanski PDV (mislin da je 20%) i dobijes ga za sicu. Ovi nasi smradovi moraju duplo zaradit nego sta ga nabave. Platis 600kn trajekt do italije i opet se isplati kupit. A vama purgerima i istranima jos bolje, sidnes u auto i mas mobitelcinu za kikiriki.
Ko če to kupiti, platižna moč građana j.. pada, ljudi jedva imaju za kruh i druge osobne potrepštine,
Zašto bi onda kupovali pedersko skupi mobitel za nekog snoba koji košta oko 6000kn.
To je čak više i od prosječne plače u Hrvatskoj, koja iznosi 5277Kn u prosincu prošle godina.
Hrvoje Šalković, Antonija Blaće, Livio Badurina. koji ste vi??
ka fol dovedu "poznate" da reklamiraju mob a pojma nemaš ko su.
inaće mob je odličan ali po običaju mobis govnari deru li ga deru. imaju najskuplje cijene nokia u europi. u hrvatskoj ako netko hoće kupiti nokiu po EU cijeni onda je uzme na crno
Dosta potencijala za koji sumnjam da će biti iskorišten...
oceli samnom neko okladu? da ce za 2 mjeseca (bubam) na bug.hr stranici izaci "novost" sa naslovom tipa "slab kvartal za nokiu" ili tako nesto...
Ja sam mislio kupit mob u Austriji (ne N97, nego neku bolju Nokiju kad izadje), pa me zanima dal garancija vrijedi kod nas i dal ta u Austriji ima hrvatski T9? I ako ne, dal se moze hrvatski T9 ugraditi?
I dal je istina da tamo dolaze kvalitetniji mobiteli nego kod nas?
Garancija se prizna ako imaš originalni račun, garanciju i dokaz da si platio carinu na granici (i možda još neki porez :x). Mob kupljen vani vrlo vjerojatno nema hrvatski T9. A software se može nadograditi, postoje neke muljaže s product codeom koje omogućuju nadogradnju drugačije varijante softwarea od one koja je originalno isporučena s mobitelom t. d. se vjerojatno može ubaciti i T9.
pišu da je to drugi nokijin mobitel sa TS, nije nego peti ako se ne varam.
i isto sigurno je da će se pojaviti u VIP-u, dok za T-mobile neznam.
Ja sam mislio kupit mob u Austriji (ne N97, nego neku bolju Nokiju kad izadje), pa me zanima dal garancija vrijedi kod nas i dal ta u Austriji ima hrvatski T9? I ako ne, dal se moze hrvatski T9 ugraditi?
I dal je istina da tamo dolaze kvalitetniji mobiteli nego kod nas?
promijenom product code možeš staviti hr. meni pa tako i T9 i DA kavalitetniji su u pravilu uređaji dobavljeni iz vana (zapadna europa) npr. Austrija.
ma, perverzija, radje uzmem dobar laptop
ma, perverzija, radje uzmem dobar laptop
nisi ti ni manit.... pametno ili kako da kažem potpisujem?
Hebeno preskupo! Mislim da je to najskuplji mobitel koji je ikada izašao (izuzevši one pozlaćene).
U velikoj većini featura je lošiji od Samsung OmniaHD (koji je dosta bugovit), ali je cijena oko 4300kn.
Oni koji misle kupiti N97, rađe pričekat koji mjesec i uzet na crno za 3 i pol soma.
Ma preskupo.. poznavajući vip, pretpostavljam oko 2000- 3000 na pretplatu..
Preee dobar mobiltel.... 32 GB memorijee ... Kolko kamera ima mpx??? - prepostavljam 8 ili vise .. mozda cak i 12!?Uglavnom odlican mobitel, jedv cekan da dođe u Tele2 pa da ga mogu kupit i isaprobat!! :)
ma koja prosecna plata ko ima toliku platu u ku..c ja imam 1500 kn mesecno
Zasto me ova Nokia neodoljivo Podsjeca na SE X1?
Ima kameru? Snima video? Za ovoliko para treba imati sve. Ovo kosta koliko i laptop (doduse manja je ali..)
Ovaj je drugi TS a ne peti kao što je netko napisao! a kamera je 5 Mpx.
p.s. 400-ti post
Hebeno preskupo! Mislim da je to najskuplji mobitel koji je ikada izašao (izuzevši one pozlaćene).
U velikoj većini featura je lošiji od Samsung OmniaHD (koji je dosta bugovit), ali je cijena oko 4300kn.
Oni koji misle kupiti N97, rađe pričekat koji mjesec i uzet na crno za 3 i pol soma.
I N96 je isto bila 6000
p.s. 400-ti post
ili zovi pivu ili muci
p.s. 400-ti post
A Nokia 6708?-> http://www.gsmarena.com/nokia_6708-1518.php
Eto ja se npr. nje sjećam!
p.s. 400-ti post
peti je, ali drugi ovakvog tipa S60 rel.5
već imaš jedan iznad mog posta znači još moraš malo sam pronaći
U kojem smislu su kvalitetniji mobovi za zap eu nego za nas?
Uglavnom od mjesta proizvodnje, dali Finska ili Mađarska ili Kina, il nešto treče. Sami useri isto vele. A i sto tako sam pročitao i da mobitel iz Finske može biti klase A i B ili tako nekako i da opet postoje razlike među njima, navodno da naš T-mobile uzima ove nižeg razreda.
Ako ima itko da zna koju riječ više, nek napiše.
sve to stoji ali mi malo nema smisla, jedino sta se mogu razlikovati je materijal izrade (sto je glupost), zavrsna obrada (bolja, losija - kao omaklo nam se pa cemo to poslat u Hrvatsku) i softver (sto se lako moze vidjeti)...ali opet to ne mogu biti neke razlike koje se namjerno cine da neka serija mobitela bude nesto losija pa da ju posaljemo negdje drugdje..