Nokia N97 stigla u Hrvatsku

poruka: 28
|
čitano: 6.180
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia N97 stigla u Hrvatsku".
16 godina
neaktivan

Sve super, moglo bi se reci i dosta dobar mob, ali 6000kn je ipak malo previse... Da je neka pretplata ajde, ali ovako se ne isplati...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, 6 kkn je previše. Još da nije barem 100 € jeftinija u EU, ne bih se bunio. Viče

0 0 hvala 0
17 godina

u americi je 699 dolara ili preračunato u kune 3600

kolko su bogatiji od nas a skoro duplo jeftinije

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada

3 0 hvala 0
17 godina

A bit će za koji dan već u t-mobile ili vipu sa pretplatama isto kao i 5800 xm. a kao i svaki mob, ako ga budem kupio, kupit ću ga u italiji di budu jeftiniji i za 100-200 € Namigiva a možda odem kod uncle Sam-a ga kupit!  XD

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 17:26 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U Italiji dođe 4000KN i vec se moze kupit, jos skines talijanski PDV (mislin da je 20%) i dobijes ga za sicu. Ovi nasi smradovi moraju duplo zaradit nego sta ga nabave. Platis 600kn trajekt do italije i opet se isplati kupit. A vama purgerima i istranima jos bolje, sidnes u auto i mas mobitelcinu za kikiriki.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ko če to kupiti, platižna moč građana j.. pada, ljudi jedva imaju za kruh i druge osobne potrepštine,

Zašto bi onda kupovali pedersko skupi mobitel za nekog snoba koji košta oko 6000kn.

To je čak više i od prosječne plače u Hrvatskoj, koja iznosi 5277Kn u prosincu prošle godina.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hrvoje Šalković, Antonija Blaće, Livio Badurina. koji ste vi??
ka fol dovedu "poznate" da reklamiraju mob a pojma nemaš ko su.
inaće mob je odličan ali po običaju mobis govnari deru li ga deru. imaju najskuplje cijene nokia u europi. u hrvatskoj ako netko hoće kupiti nokiu po EU cijeni onda je uzme na crno

Konzolitis - destroying games since PS 2

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dosta potencijala za koji sumnjam da će biti iskorišten...

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

oceli samnom neko okladu? da ce za 2 mjeseca (bubam) na bug.hr stranici izaci "novost" sa naslovom tipa "slab kvartal za nokiu" ili tako nesto...

roX!

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam mislio kupit mob u Austriji (ne N97, nego neku bolju Nokiju kad izadje), pa me zanima dal garancija vrijedi kod nas i dal ta u Austriji ima hrvatski T9? I ako ne, dal se moze hrvatski T9 ugraditi?

I dal je istina da tamo dolaze kvalitetniji mobiteli nego kod nas?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nokia N97 stigla u Hrvatsku

Garancija se prizna ako imaš originalni račun, garanciju i dokaz da si platio carinu na granici (i možda još neki porez :x). Mob kupljen vani vrlo vjerojatno nema hrvatski T9. A software se može nadograditi, postoje neke muljaže s product codeom koje omogućuju nadogradnju drugačije varijante softwarea od one koja je originalno isporučena s mobitelom t. d. se vjerojatno može ubaciti i T9.

17 godina

pišu da je to drugi nokijin mobitel sa TS, nije nego peti ako se ne varam.

i isto sigurno je da će se pojaviti u VIP-u, dok za T-mobile neznam.

0 0 hvala 0
17 godina
macgyver kaže...

Ja sam mislio kupit mob u Austriji (ne N97, nego neku bolju Nokiju kad izadje), pa me zanima dal garancija vrijedi kod nas i dal ta u Austriji ima hrvatski T9? I ako ne, dal se moze hrvatski T9 ugraditi?

I dal je istina da tamo dolaze kvalitetniji mobiteli nego kod nas?

promijenom product code možeš staviti hr. meni pa tako i T9 i DA kavalitetniji su u pravilu uređaji dobavljeni iz vana (zapadna europa) npr. Austrija.

17 godina

ma, perverzija, radje uzmem dobar laptop

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

ma, perverzija, radje uzmem dobar laptop

nisi ti ni manit.... pametno ili kako da kažem potpisujem?

if u want to stay alive... just stay
17 godina
neaktivan

Hebeno preskupo! Mislim da je to najskuplji mobitel koji je ikada izašao (izuzevši one pozlaćene).

U  velikoj  većini  featura  je  lošiji  od  Samsung  OmniaHD  (koji  je  dosta  bugovit),  ali  je  cijena  oko  4300kn.

Oni  koji  misle  kupiti  N97,  rađe  pričekat  koji  mjesec  i  uzet  na  crno  za  3  i  pol  soma.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma preskupo.. poznavajući vip, pretpostavljam oko 2000- 3000 na pretplatu..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Preee dobar mobiltel.... 32 GB memorijee ... Kolko kamera ima mpx??? - prepostavljam 8 ili vise .. mozda cak i 12!?Uglavnom odlican mobitel, jedv cekan da dođe u Tele2 pa da ga mogu kupit i isaprobat!! :) Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma koja prosecna plata ko ima toliku platu u ku..c ja imam 1500 kn mesecno

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasto me ova Nokia neodoljivo Podsjeca na SE X1?

Ima kameru? Snima video? Za ovoliko para treba imati sve. Ovo kosta koliko i laptop (doduse manja je ali..)

A competent and self-confident person is incapable of jealousy in anything. Jealousy is invariably a symptom of neurotic insecurity Lazarus Long

0 0 hvala 0
17 godina

Ovaj je drugi TS a ne peti kao što je netko napisao! a kamera je 5 Mpx.

p.s. 400-ti post Smijeh

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 18:53 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Burs kaže...

Hebeno preskupo! Mislim da je to najskuplji mobitel koji je ikada izašao (izuzevši one pozlaćene).

U  velikoj  većini  featura  je  lošiji  od  Samsung  OmniaHD  (koji  je  dosta  bugovit),  ali  je  cijena  oko  4300kn.

Oni  koji  misle  kupiti  N97,  rađe  pričekat  koji  mjesec  i  uzet  na  crno  za  3  i  pol  soma.

I N96 je isto bila 6000

16 godina
protjeran
Joe Cavallo kaže...

p.s. 400-ti post Smijeh

ili zovi pivu ili muci

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

p.s. 400-ti post Smijeh

A Nokia 6708?-> http://www.gsmarena.com/nokia_6708-1518.php

Eto ja se npr. nje sjećam!

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
17 godina
Joe Cavallo kaže...

p.s. 400-ti post Smijeh

peti je, ali drugi ovakvog tipa S60 rel.5

već imaš jedan iznad mog posta znači još moraš malo sam pronaći

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 20:58 (HCSC).
17 godina

U kojem smislu su kvalitetniji mobovi za zap eu nego za nas?

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
17 godina

Uglavnom od mjesta proizvodnje, dali Finska ili Mađarska ili Kina, il nešto treče. Sami useri isto vele. A i sto tako sam pročitao i da mobitel iz Finske može biti klase A i B ili tako nekako i da opet postoje razlike među njima, navodno da naš T-mobile uzima ove nižeg razreda.

Ako ima itko da zna koju riječ više, nek napiše.

0 0 hvala 0
17 godina

sve to stoji ali mi malo nema smisla, jedino sta se mogu razlikovati je materijal izrade (sto je glupost), zavrsna obrada (bolja, losija - kao omaklo nam se pa cemo to poslat u Hrvatsku) i softver (sto se lako moze vidjeti)...ali opet to ne mogu biti neke razlike koje se namjerno cine da neka serija mobitela bude nesto losija pa da ju posaljemo negdje drugdje..

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 14:47 (pavac).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice