Napredno upravljanje porukama iz Facebooka

poruka: 35
|
čitano: 7.496
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Napredno upravljanje porukama iz Facebooka".
16 godina
RE: Napredno upravljanje porukama iz Facebooka
Darky kaže...

ovo je sasvim relativno

Ti kažeš da samo tvoj prijatelj može vidjeti što je na tvom zidu

ja sam tvoj prijatelj i svaku objavu koji napišeš piše se po mom zidu.

No ja imam postavke da svi mogu vidjeti sve, moj prijatelj kojeg ti ne poznaješ isto ima sve otvoreno i tako se lančano ode 6 skokova i netko tko nema nikakve veze ni s tobom i sa mnom može vidjeti sve što je na mom i tvom zidu....

ti možeš podesiti svoje postavke, ali ne možeš svojih prijatelja i nije rupa kod tebe već kod njih

a jednom kad informacija ili neželjena slika ode po facebooku više je nećeš zaustaviti, pogotovo kad krene dijeljenje.

tako da na facebooku imaš privatnost kao da je i nemaš....

Piše ti na naslovnoj strani, ne na tvom zidu, i to možeš samo ti vidjeti.

17 godina
neaktivan
Darky kaže...

@wyks

odgovor iz teena će ti napisati na facebook profilu, a da bi ga mogao pročitati znaš kaj ti slijedi.... {#}

Damn.

Onda ću zvat Dragu Sanju sa zadnje strane Globusa

Anarchists of the world, unite!
15 godina
neaktivan
Napredno upravljanje porukama iz Facebooka

No, unatoč tome svakako je riječ o velikom potezu Facebooka koji nije ušao u izravan sukob s Gmailom i drugim velikim freemail servisima, nego je stvorio nešto sasvim novo, te se nada da će istisnuti e-mail kakav danas poznajemo.

No way...

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Darky kaže...
sirka666 kaže...

Vidin da ovde ima dosta govora o facebook privatnosti. U postavkama sam možeš odredit šta će ljudi koji ti nisu prijatelji (a i prijatelji) vidit na tvom profilu.

ovo je sasvim relativno

Ti kažeš da samo tvoj prijatelj može vidjeti što je na tvom zidu

ja sam tvoj prijatelj i svaku objavu koji napišeš piše se po mom zidu.

No ja imam postavke da svi mogu vidjeti sve, moj prijatelj kojeg ti ne poznaješ isto ima sve otvoreno i tako se lančano ode 6 skokova i netko tko nema nikakve veze ni s tobom i sa mnom može vidjeti sve što je na mom i tvom zidu....

ti možeš podesiti svoje postavke, ali ne možeš svojih prijatelja i nije rupa kod tebe već kod njih

a jednom kad informacija ili neželjena slika ode po facebooku više je nećeš zaustaviti, pogotovo kad krene dijeljenje.

tako da na facebooku imaš privatnost kao da je i nemaš....

Ne, možeš regulirat i šta ljudi koji ti nisu prijatelji mogu vidit. Npr nekoga koga nemaš ka prijatelja možeš mu gledat slike, videe sve. A nekome možeš vidit samo sliku profila.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
17 godina
neaktivan

A svakih par mjeseci neki gaf facebooka i sve je svima na izvolte ;)

Facebook i privatnost ne ide u istu recenicu.

:)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice