Nadogradnja foruma

poruka: 841
|
čitano: 94.536
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja foruma".
13 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

TU i TD lista je bila jedna od boljih stvari na forumu i jedna zbog koje se razlikovao od mase drugih. Lakse su se pronalazili istomisljenici i mogli smo nastaviti diskutirati na mailu ili slicno, imo sam volje kliknut nekom TU ili TD, sad mi sve to gubi smisao.

Neka se vidi tko se slaze s cime na forumu, a tko se ne slaze ;)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/

35 2 hvala 2
14 godina
protjeran
Nadogradnja foruma

Najbolja vijest dana. Ovaj forum je apsolutno trebao osvježenje. Nije ga već jako dugo bilo ako se ne varam. Ali moram priznati da mi nedostaju stari smajlići. {#}(smajlić je tu čisto zato što jest {#})

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

nek ste vi meni živi i zdravi i čim manje zle krvi na forumu...svi mi ponekad dođemo u napast postati najpametniji (i sebe sam ulovil par puta...i baš mi ovdje dobro dođe ovaj novi {#}), ali kak nam dolaze zimski praznici i Božić -i njihov i naš (one koji vjeruju u Bug i one koji ne vjeruju) treba pokušavat biti čim prijateljskije naklonjen svima oko sebe...svima sve najbolje {#}

Moj PC  
6 2 hvala 2
15 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Ja budala nisam par mjeseci pisao po forumu i dobih jednu zvijezdu?

Cool story bro...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 15:02 (shady1024).

0 3 hvala 0
12 godina
protjeran
Nadogradnja foruma

meni nevalja nadogradnja...
ne prikazuje mi se ova kariola ka na slici članka.  

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Nadogradnja foruma
mario.L_hr kaže...

Bilo bi dobro kad bi se u odgovore uvrstio i link na onoga kome se odgovara. Ovako u većim i dinamičnijim temama često nisi siguran kome se odgovara.

Pa zar to vec ne postoji? Ako pritisnes gumb  Odgovori ili  Citiraj, onda ti se u donjem desnome kutu poruke pojavi link  Nadporuka, koji vodi do poruke na koju se odgovara.

Usto postoji i mogucnost hijerarhijskog prikaza poruka. To mozes samjestiti u gornjem desnom vrhu teme:

I would love to change the world, but they won't give me the source code
13 godina
protjeran
Nadogradnja foruma

meni su jutros nesto zezale privatne, doduse sad opet sve sljaka

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti

0 1 hvala 0
15 godina
captain_soap_McTawish kaže...
mario.L_hr kaže...

Bilo bi dobro kad bi se u odgovore uvrstio i link na onoga kome se odgovara. Ovako u većim i dinamičnijim temama često nisi siguran kome se odgovara.

Pa zar to vec ne postoji? Ako pritisnes gumb Odgovori ili Citiraj, onda ti se u donjem desnome kutu poruke pojavi link Nadporuka, koji vodi do poruke na koju se odgovara.

Usto postoji i mogucnost hijerarhijskog prikaza poruka. To mozes samjestiti u gornjem desnom vrhu teme:

Nisi shvatio ono što sam htio reći. Hrpu puta ne znaš da li je netko odgovorio tebi ili nekome drugom.

Zašto bi bio problem da se uz odgovor automatski linka i kome se odgovara?

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
shady1024 kaže...

Ja budala nisam par mjeseci pisao po forumu i dobih jednu zvijezdu?

Cool story bro...

Blago tebi, hvatam dosta duga jednu punu i nikako.{#}

Dabogda promašili pa umjesto TD lupili po Hvala! {#}{#}

Ubi bene, ibi patria.
17 godina
Nadogradnja foruma

Imam osjecaj da se forum otvara puno brze, bar ovdje u tudini.... {#}

***** Maxxy *****
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Nisi shvatio ono što sam htio reći. Hrpu puta ne znaš da li je netko odgovorio tebi ili nekome drugom.

Stisneš link "nadporuka" na kraju svakog posta i otići ćeš na onaj post kojem se odgovaralo.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
Nadogradnja foruma

Gledam i nevjerujem. Svaki post ima hrpu TD-ova.Zašto tako nije bilo i prije? Niste imali muda?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
15 6 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Gledam i nevjerujem. Svaki post ima hrpu TD-ova.Zašto tako nije bilo i prije? Niste imali muda?

To je samo na ovoj temi eskaliralo, ostatak foruma je uredu.

Swedish latin super funk.
16 godina
sirka666 kaže...

To je samo na ovoj temi eskaliralo, ostatak foruma je uredu.

Meni je ovo prije bilo bolje. Recimo netko izvali sarkazam i onda hrpa priglupih klipana izvali 10+ TD jer ne kuže da je sarkazam.Uvijek mi je to bilo zanimljivo gledat{#}.Onda kad se upuštaš u neku raspravu već znaš na čemu si {#}

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
Danny_HR kaže...
mario.L_hr kaže...

Stisneš link "nadporuka" na kraju svakog posta i otići ćeš na onaj post kojem se odgovaralo.

Sve 5 ali na temi poput ove bi bilo puno preglednije da piše nešto poput:

RE za Danny_HR:

i onda u nastavku tekst. Ovako mi se čini nepreglednije. Ipak možda je samo do mene (godine + naočale).{#}

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Bravo, da ne zaboravim, ukoliko (nekim čudom) netko od moderatora ovo čita;

da li je ova nadogradnja razlog sporosti primanja e-mail obavijesti da je primljena privatna poruka?

Zadnjih par dana mi u pravilu dođe PM u inbox Bug-a recimo u 3PM a e-mail obavijest u

inbox od gmaila tek par sati kasnije.

Do sad, zadnjih 3 godine praktički je radilo 'do u sekund'.

Hvala.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nadogradnja foruma

Opet nema dodatka za matematicke formule. {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Prava stvar za sve tolove {#}

>_<
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nadogradnja foruma

A ja blejim u monitor  i klikam ko lud na td/tu gumb i mislim da sam poludio {#}

ne znam, ne mogu se priviknuti na tu sivu boju brojeva, koda mi fali neš

smatram da je ovo linija manjeg otpora, jer je ipak nešto značilo kad si vidio tko se slaže sa tobom a tko ne

a redikula koji daju td bezveze je uvijek bilo i bit će (sad možda i više)

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 15:32 (The Unforgiven).
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

:)

0 0 hvala 0
15 godina
Nadogradnja foruma

Odlična nadogradnja hvala za zvjezdicu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

super je ovo. Nego kad sam vidia boju td i tu mislia sam da nešto nije u redu s mojim vidom.. Nekako mi je bolje bilo kad je boja bila crvenija

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nadogradnja foruma

Syntax highlighter bi bio prava nadogradnja. Trenutni kod je bezveze, a nije da je nešto posebno za integrirati. Par kb skripta.

Ad astra peronospora

5 0 hvala 2
14 godina
protjeran
joze kaže...

super je ovo. Nego kad sam vidia boju td i tu mislia sam da nešto nije u redu s mojim vidom.. Nekako mi je bolje bilo kad je boja bila crvenija

Da, bilo bi dobro da barem boju vrate.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 15:37 (NiramX).
16 godina
Nadogradnja foruma

Dobio 1,5 zvjezdicu, konačno sam se pomaknuo s jedne, mislim da sam ih i zaslužio tokom protekle 3 godine.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 15:37 (perkoxcar).
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

lol meni su čak i ukinuli onih pola zvjezdice {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
6 0 hvala 3
15 godina
Nadogradnja foruma

napokon je mobilni m.bug na redu {#}

the sound of engine is cure for everything!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

napokon je mobilni m.bug na redu {#}

E baš to.

{#}

Nek samo dodaju da se vide poslane privatne poruke i ja tansre.

{#}

16 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Fora, sad se nitko ne boji lupit TD{#}

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.

3 8 hvala 0
16 godina
Nadogradnja foruma

Prva stvar - ukidanje liste korisnika koji su dali TU i TD je kretenizam2. Stvarno mi nije jasan razlog tog ukidanja. Ne bi se bunio, ali ovo umanjuje funkcionalnost foruma. Dakle, ono što to znači je, "Slažem se" i "Ne slažem se". Pa u raspravi, nije mi kvragu bitno koliko se ljudi samnom slaže, nego tko ti ljudi jesu. Da je to nekakav rejting ajde, ali to su gumbi uvedeni s namjerom da zamjene takve glupave postove ("Slažem se", Ne slažem se").

Ali OK, od sada jednostavno lupam postove "Slažem se", "Ne slažem se", pa možda shvatite koliko je to glupavo. Stvarno bi volio čuti pravi razlog ukidanja istih.

Druga stvar, za koju me nije briga i apsolutno mi je svejedno, su te zvjezdice. Moram priznati da niti ja ne kužim kriterije. Nije da sam tu 3 god., svakodnevno, 8.5k postova, niti jedan karton, lupam prijave (da, ja sam taj izdajnik), a ni ne trolam baš često, tako da mi je presmiješno kad vidim tko se našao ispred mene..

Ono što sam primjetio jest da se dosta starih forumaša, koji su nekad ovdje bili daleko najbolji autori, vratilo na vrh (npr. Oly_E3 i Hyperion). Daleko od toga da nisu bili izvrsni forumaši, ali u zadnje vrijeme jedva da postoje na forumu i onda izbiju tako visoko...humor...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

39 1 hvala 19
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice