U ovom slucaju - da, inace ne, jer kada se neko slaze samo lupi Slazem se ili kada se ne slaze ono drugo.
I sada ima istu funkciju, ali ne znam ko se ne slaze i jos bitnije ko se slaze samnom.
U ovom slucaju - da, inace ne, jer kada se neko slaze samo lupi Slazem se ili kada se ne slaze ono drugo.
I sada ima istu funkciju, ali ne znam ko se ne slaze i jos bitnije ko se slaze samnom.
Jel ima još netko probleme sa Arhivom poruka?
Već nekih tjedan dana nemogu otvorit Arhivu poruka.
Kod mene otvara bez problema ! Koristim Firefox !
Radi mi sve normalno u Operi, ali u Chromeu nemogu otvoriti.
Djeco, vatajte se knjiga i učenja! A Vi veliki, marš radit nešto i bit koristan zajednici!! Koliko se energije troši na razglabanju o bezveznim TU i TD...to samo na Balkanu ima! I onda još kukamo kako je teško ovdje živjeti. Bitch, please...
Ovo je forum i tu smo da diskutiramo, a ako ti se ne svida tema i ''spamovi'' tebe stvarno nitko ne tjera da pratis istu temu i komentiras. Ili sam u krivu?
1. Isto tako bih uveo jednomjesećnu provjeru, tj. reset pasworda na email svakog korisnika, koji bi potom trebao sa novim paswordom(kojeg dobije na valjani email) ući u svoj account. U slućaju promjene mail adrese ili gubitak iste, korisnici, odnosno sudionici foruma bi bili dužni takvu promjenu na vrijeme priložiti vezano za njihov account.
2. Također bi neaktivnost forumaša u recimo roku od petnaestak dana, stavio istog u neki ajmo reć" stand by" mod, poslje kojeg bi trebalo,karikirano, odgovorit na "sigurnosno pitanje", kojeg bih dakako uveo na samoj kreaciji accounta.
1. Isto to ima na ESL-u samo sto je 6 mj ja mislim. Sta se time dobiva? A zasto to?
2. Npr. ja odem na more na 2 tj, i ja se vratim i moram odgovoriti na neka sigurnosna pitanja kao da sam bot ili kao da se privu put regam na forum? A zasto to?
Radi mi sve normalno u Operi, ali u Chromeu nemogu otvoriti.
Meni na chromeu radi!
___
Citirat cu komentar koji sam napisao prije mj dana.
''To bi se trebalo ukinuti i staviti thanks meter (tako cu ga ja nazvati). Znaci svaki put kad ti netko stisne hvala dobivas jedan "hvala" bod, i bodovi bi stajali ispod/iznad avatara. Npr takav procedura je na XDA-developers forumu.''
I sad mislim da je to jako glupo, zato jer pojedinci stalno stavljaju TD na svaki komentar i nema nikakvih sankcija protiv njih. Isto tako bi se punilo i s TNX-ovima tako da nema logike...
___
I da se nadovezem jucer sam dobio zvijezdicu, jos netko?
___
Ispricavam se sto sam pisao 3 komentara jer nisam su sva tri posta s razlicite stranice.
1. Isto tako bih uveo jednomjesećnu provjeru, tj. reset pasworda na email svakog korisnika, koji bi potom trebao sa novim paswordom(kojeg dobije na valjani email) ući u svoj account. U slućaju promjene mail adrese ili gubitak iste, korisnici, odnosno sudionici foruma bi bili dužni takvu promjenu na vrijeme priložiti vezano za njihov account.
2. Također bi neaktivnost forumaša u recimo roku od petnaestak dana, stavio istog u neki ajmo reć" stand by" mod, poslje kojeg bi trebalo,karikirano, odgovorit na "sigurnosno pitanje", kojeg bih dakako uveo na samoj kreaciji accounta.
1. Isto to ima na ESL-u samo sto je 6 mj ja mislim. Sta se time dobiva? A zasto to?
2. Npr. ja odem na more na 2 tj, i ja se vratim i moram odgovoriti na neka sigurnosna pitanja kao da sam bot ili kao da se privu put regam na forum? A zasto to?
Ako imaš neki svoj prijedlog, slobodno ga napiši; nitko ti ne osporava. Ovako, tvoje ismijavanje može biti odraz samo neznanja, koje ti također nitko ne osporava.
Nadao sam se da će ova nadogradnja riješiti brzinu foruma ali nije, pogotovo kad ideš tražiti sadržaj poruka unutar teme, tražilica prečesto bloka. Ja rijetko pišem na forumu ali kad pišem, kaže "Nedozvoljeni html kod blablabla" to mi se dogodi u 30% slučajeva. Primjetio sam i da su postroženi vulgarni izrazi ali vidim da neki forumaši nekako zaobilaze tu zaštitu, kako to?
Nadao sam se da će ova nadogradnja riješiti brzinu foruma ali nije, pogotovo kad ideš tražiti sadržaj poruka unutar teme, tražilica prečesto bloka. Ja rijetko pišem na forumu ali kad pišem, kaže "Nedozvoljeni html kod blablabla" to mi se dogodi u 30% slučajeva. Primjetio sam i da su postroženi vulgarni izrazi ali vidim da neki forumaši nekako zaobilaze tu zaštitu, kako to?
napišeš jebotipasmater(vid, upalilo je,frende samo sam stipkao prvo šta mi je palo napamet-no hard feeelings)
.
外籍人士(piz darije) a piždarije?
ej nadređeni jel se poboljsava m.bug... ocekujem potpuni redizajn, sad je zivi uzas i to jos it forum
Lagano se prilagođavam na ovaj TU/TD sistem iako mi nije drag niti će bit.
Recimo u periferiji - ultimativna tema, netko kaže da je taj i taj Razer miš/slušalice dobar. I ima 3 TU i 1 TD. I sad recimo da je taj TD od forumaša 191x7, a ova 3 TU od nickova tipa "RaZerpwnZor" itd., ja bi normalno zaključio da taj miš nije dobar jer je TD dala osoba koja vjerojatno zna najviše o periferiji na BUG forumu.
Ovako je to samo broj i ništa više, a prije uopće nije bio toliko važan broj koliko osobe koje su dale TU/TD.
Ova opcija za ukidanje TDa, NO!
Često volim čitat temu "Što se događa sa našim društvom?" čisto zato jer iako imam svoje mišljenje, želim vidjet kako drugi razmišljaju i naučit nešto novo(proširit vidike).
Recimo imate kontroverzan post, znači neki se slažu, neki ne.
Sa TU/TD ja vidim da je to kontroverzan post jer recimo ima 15TU i 15TD. Bez TD ja vidim samo 15Thumps UPova i pomislim, pa ovaj je potpuno u pravu.
Da, slažem se u potpunosti, po meni također preloša ''nadogradnja''. Ne donosi ništa pozitivno, osim manje posla.
Hoće li se ukinuti TU i TD u oglasima? Šta se nekome ima sviđati ili ne sviđati moj oglas.
Što je sa onima koji bezveze lupaju TD na svaki oglas i besplatno očekuju da ljudi nude stvari? To oštećuje pretplatnike Buga koji mogu neograničen broj puta objaviti
oglas jer im utječe na prodaju. Bar bi za njih trebala postajati opcija da se ne vidi to.
Kako TD utječe na njih točno?
Kako TD utječe na njih točno?
Bi li radije kupio proizvod sa 15 TU ili sa 15 TD?
Negativna ocjena posta u oglasu može odvući potencionalnog kupca. Ionako te ocjene baš nisu uvijek utemeljene.
ANKETA:
23 | Maknite TU i TD iz oglasa |
---|---|
0 | Maknite samo TD |
10 | Ostavite oba |
Negativna ocjena posta u oglasu može odvući potencionalnog kupca. Ionako te ocjene baš nisu uvijek utemeljene.
Ako nešto kupuješ, onda se informiraš. Ako su tebi TU/TD neki faktor kod odlučivanja hoćeš li kupiti nešto onda...
Ako nešto kupuješ, onda se informiraš. Ako su tebi TU/TD neki faktor kod odlučivanja hoćeš li kupiti nešto onda...
pa onda ga niti netreba tam
" Ako nešto kupuješ, onda se informiraš. "
Znači TU i TD je nepotreban u oglasima. To je ono što sam i napisao u prvom postu.
Za teme tipa Humor ,Smijesne slike ,Slike vaseg HW
ostavio bi samo TU
Za teme tipa Humor ,Smijesne slike ,Slike vaseg HW
ostavio bi samo TU
Da ima tamo nekih pretplatnika samo lupaju TD, valjda im ne možemo zadovoljiti njihov istančani smisao za humor.
Btw, sada mi forum ide kao formula, a zadnja 2-3 dana je bio vrlo spor.
$%4$-potjerao sam ih SVE s rutera,i opet taj Bug forum šteka..ajd ljudi popravite to
jel se radi sta po pitanju m.bug-a??
jel vi moderatori mozete vidjet ko je stisnuo kaj
jel se radi sta po pitanju m.bug-a??
Koliko god da rade nece biti bolje nego sto se moze napraviti za tapatalk. PC Ekspert je optimizirao forum za tapatalk i predobro he korsiti preko mobitela.
jel vi moderatori mozete vidjet ko je stisnuo kaj
Mogu.