Nadogradnja foruma

poruka: 841
|
čitano: 94.484
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja foruma".
13 godina
Re: Nadogradnja foruma

U ovom slucaju - da, inace ne, jer kada se neko slaze samo lupi Slazem se ili kada se ne slaze ono drugo.

I sada ima istu funkciju, ali ne znam ko se ne slaze i jos bitnije ko se slaze samnom.

14 godina
Nadogradnja foruma

Jel ima još netko probleme sa Arhivom poruka?

Već nekih tjedan dana nemogu otvorit Arhivu poruka. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 3 hvala 0
15 godina
Nadogradnja foruma

Kod mene otvara bez problema ! Koristim Firefox !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Nadogradnja foruma

Radi mi sve normalno u Operi, ali u Chromeu nemogu otvoriti.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 1 hvala 0
14 godina
Realist kaže...

Djeco, vatajte se knjiga i učenja! A Vi veliki, marš radit nešto i bit koristan zajednici!! Koliko se energije troši na razglabanju o bezveznim TU i TD...to samo na Balkanu ima! I onda još kukamo kako je teško ovdje živjeti. Bitch, please...{#}

Ovo je forum i tu smo da diskutiramo, a ako ti se ne svida tema i ''spamovi'' tebe stvarno nitko ne tjera da pratis istu temu i komentiras. Ili sam u krivu?

14 godina
Realist kaže...

1. Isto tako bih uveo jednomjesećnu provjeru, tj. reset pasworda na email svakog korisnika, koji bi potom trebao sa novim paswordom(kojeg dobije na valjani email) ući u svoj account. U slućaju promjene mail adrese ili gubitak iste, korisnici, odnosno sudionici foruma bi bili dužni takvu promjenu na vrijeme priložiti vezano za njihov account.

2. Također bi neaktivnost forumaša u recimo roku od petnaestak dana, stavio istog u neki ajmo reć" stand by" mod, poslje kojeg bi trebalo,karikirano, odgovorit na "sigurnosno pitanje", kojeg bih dakako uveo na samoj kreaciji accounta.

1. Isto to ima na ESL-u samo sto je 6 mj ja mislim. Sta se time dobiva? A zasto to?
2. Npr. ja odem na more na 2 tj, i ja se vratim i moram odgovoriti na neka sigurnosna pitanja kao da sam bot ili kao da se privu put regam na forum? A zasto to?

14 godina
Tomek.Klc kaže...

Radi mi sve normalno u Operi, ali u Chromeu nemogu otvoriti.

Meni na chromeu radi!

___

Citirat cu komentar koji sam napisao prije mj dana.
''To bi se trebalo ukinuti i staviti thanks meter (tako cu ga ja nazvati). Znaci svaki put kad ti netko stisne hvala dobivas jedan "hvala" bod, i bodovi bi stajali ispod/iznad avatara. Npr takav procedura je na XDA-developers forumu.''

I sad mislim da je to jako glupo, zato jer pojedinci stalno stavljaju TD na svaki komentar i nema nikakvih sankcija protiv njih. Isto tako bi se punilo i s TNX-ovima tako da nema logike... 
___

I da se nadovezem jucer sam dobio zvijezdicu, jos netko? 
___
Ispricavam se sto sam pisao 3 komentara jer nisam  su sva tri posta s razlicite stranice. {#}

13 godina
protjeran
dinos3 kaže...
Realist kaže...

1. Isto tako bih uveo jednomjesećnu provjeru, tj. reset pasworda na email svakog korisnika, koji bi potom trebao sa novim paswordom(kojeg dobije na valjani email) ući u svoj account. U slućaju promjene mail adrese ili gubitak iste, korisnici, odnosno sudionici foruma bi bili dužni takvu promjenu na vrijeme priložiti vezano za njihov account.

2. Također bi neaktivnost forumaša u recimo roku od petnaestak dana, stavio istog u neki ajmo reć" stand by" mod, poslje kojeg bi trebalo,karikirano, odgovorit na "sigurnosno pitanje", kojeg bih dakako uveo na samoj kreaciji accounta.

1. Isto to ima na ESL-u samo sto je 6 mj ja mislim. Sta se time dobiva? A zasto to?
2. Npr. ja odem na more na 2 tj, i ja se vratim i moram odgovoriti na neka sigurnosna pitanja kao da sam bot ili kao da se privu put regam na forum? A zasto to?

Ako imaš neki svoj prijedlog, slobodno ga napiši; nitko ti ne osporava. Ovako, tvoje ismijavanje može biti odraz samo neznanja, koje ti također nitko ne osporava. {#}

Na zemlji je još istina živa, opazih je i ja dječjim okom: Ližu kučku dok joj se sok sliva, svi psi redom, na juriš i skokom.
15 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Nadao sam se da će ova nadogradnja riješiti brzinu foruma ali nije, pogotovo kad ideš tražiti sadržaj poruka unutar teme, tražilica prečesto bloka. Ja rijetko pišem na forumu ali kad pišem, kaže "Nedozvoljeni html kod blablabla"   to mi se dogodi u 30% slučajeva. Primjetio sam i da su postroženi vulgarni izrazi ali vidim da neki forumaši   nekako zaobilaze tu zaštitu, kako to?

=▲<
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cevi kaže...

Nadao sam se da će ova nadogradnja riješiti brzinu foruma ali nije, pogotovo kad ideš tražiti sadržaj poruka unutar teme, tražilica prečesto bloka. Ja rijetko pišem na forumu ali kad pišem, kaže "Nedozvoljeni html kod blablabla"   to mi se dogodi u 30% slučajeva. Primjetio sam i da su postroženi vulgarni izrazi ali vidim da neki forumaši   nekako zaobilaze tu zaštitu, kako to?

napišeš jebotipasmater(vid, upalilo je,frende samo sam stipkao prvo šta mi je palo napamet-no hard feeelings)

There is the first time for everything
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 19:14 (micho0305).
15 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma
čekaj, ja upišem: p*zdarije i kaže mi da ne koristim vulgarne izraze rofl
=▲<
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

.

Love is in the air :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 20:34 (ajdin99).

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

外籍人士(piz darije) a piždarije?

There is the first time for everything
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 19:55 (micho0305).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
ajdin99 kaže...

Provjeravam koliko zvijezda imam {#}

TD now!

{#} ( pogledaj sliku )

15 godina
Nadogradnja foruma

ej nadređeni jel se poboljsava m.bug... ocekujem potpuni redizajn, sad je zivi uzas i to jos it forum

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Nadogradnja foruma

Lagano se prilagođavam na ovaj TU/TD sistem iako mi nije drag niti će bit.

Recimo u periferiji - ultimativna tema, netko kaže da je taj i taj Razer miš/slušalice  dobar. I ima 3 TU i 1 TD. I sad recimo da je taj TD od forumaša 191x7, a ova 3 TU od nickova tipa "RaZerpwnZor" itd., ja bi normalno zaključio da taj miš nije dobar jer je TD dala osoba koja vjerojatno zna najviše o periferiji na BUG forumu.

Ovako je to samo broj i ništa više, a prije uopće nije bio toliko važan broj koliko osobe koje su dale TU/TD.

Ova opcija za ukidanje TDa, NO!

Često volim čitat temu "Što se događa sa našim društvom?" čisto zato jer iako imam svoje mišljenje, želim vidjet kako drugi razmišljaju i naučit nešto novo(proširit vidike).

Recimo imate kontroverzan post, znači neki se slažu, neki ne.

Sa TU/TD ja vidim da je to kontroverzan post jer recimo ima 15TU i 15TD. Bez TD ja vidim samo 15Thumps UPova i pomislim, pa ovaj je potpuno u pravu.

Pingu ;)
Moj PC  
26 1 hvala 6
15 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Da, slažem se u potpunosti, po meni također preloša ''nadogradnja''. Ne donosi ništa pozitivno, osim manje posla.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
17 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hoće li se ukinuti TU i TD u oglasima? Šta se nekome ima sviđati ili ne sviđati moj oglas.

Što je sa onima koji bezveze lupaju TD na svaki oglas i besplatno očekuju da ljudi nude stvari? To oštećuje pretplatnike Buga koji mogu neograničen broj puta objaviti

oglas jer im utječe na prodaju. Bar bi za njih trebala postajati opcija da se ne vidi to.

16 godina
odjavljen

Kako  TD  utječe  na  njih  točno?

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Kako  TD  utječe  na  njih  točno?

Bi li radije kupio proizvod sa 15 TU ili sa 15 TD?

Negativna ocjena posta u oglasu može odvući potencionalnog kupca. Ionako te ocjene baš nisu uvijek utemeljene.

ANKETA:

23 Maknite TU i TD iz oglasa
0 Maknite samo TD
10 Ostavite oba
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 15:53 (Brian).
16 godina
odjavljen
Brian kaže...

Negativna ocjena posta u oglasu može odvući potencionalnog kupca. Ionako te ocjene baš nisu uvijek utemeljene.

Ako nešto kupuješ, onda se informiraš. Ako su tebi TU/TD neki faktor kod odlučivanja hoćeš li kupiti nešto onda...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Brian kaže...

Ako nešto kupuješ, onda se informiraš. Ako su tebi TU/TD neki faktor kod odlučivanja hoćeš li kupiti nešto onda...

pa onda ga niti netreba tam

http://revohd.com
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Brian kaže...

" Ako nešto kupuješ, onda se informiraš. "

Znači TU i TD je nepotreban u oglasima. To je ono što sam i napisao u prvom postu.

13 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma
TU i TD se trebaju ukinuti na cijelom forumu.
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
Moj PC  
0 20 hvala 0
13 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma

Za teme tipa Humor ,Smijesne slike ,Slike vaseg HW

ostavio bi samo TU

http://revohd.com
Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
Arnold Layne kaže...

Za teme tipa Humor ,Smijesne slike ,Slike vaseg HW

ostavio bi samo TU

Da ima tamo nekih pretplatnika samo lupaju TD, valjda im ne možemo zadovoljiti njihov istančani smisao za humor.

Btw, sada mi forum ide kao formula, a zadnja 2-3 dana je bio vrlo spor.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 1:02 (boxer).
17 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

$%4$-potjerao sam ih SVE s rutera,i opet taj Bug forum šteka..ajd ljudi popravite to

Cum sapienti viro libenter diserimus
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Nadogradnja foruma

jel se radi sta po pitanju m.bug-a??

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Nadogradnja foruma

jel vi moderatori mozete vidjet ko je stisnuo kaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

jel se radi sta po pitanju m.bug-a??

Koliko god da rade nece biti bolje nego sto se moze napraviti za tapatalk. PC Ekspert je optimizirao forum za tapatalk i predobro he korsiti preko mobitela.

b00 kaže...

jel vi moderatori mozete vidjet ko je stisnuo kaj

Mogu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice