mob ima čak i usb inport
e sada mi je ova motorolica tesku dilemu uvalila.... sto uzeti... motorolicu, htc legend, ili SE x10
izmedju legenda i milestone, milestone ?!?! x10, pa bolji je od oba... skuplji :) on se usporedjuje sa desireom....
misecima čekam milestone da dođe u hr,smartphone koji obećava.
sviđa mi se šta posjeduje fizičku qwerty tipkovnicu i veliki ekran.nije amoled ka u legende,ali je veći za 0.5 incha.
istiće mi preplata u vip-u,minjam mob.
mislim se između njega i htc legende.
motorola milestone ili htc legend?
teška dvojba.
misecima čekam milestone da dođe u hr,smartphone koji obećava.
sviđa mi se šta posjeduje fizičku qwerty tipkovnicu i veliki ekran.nije oled ka u legende,ali je veći za 0.5 incha.
istiće mi preplata u vip-u,minjam mob.
mislim se između njega i htc legende.
motorola milestone ili htc legend?
teška dvojba.
Motorola Milestone unatoc tome sta nema AMOLED ekran ima izuzetno dobar ekran, vrlo ostar sa izuzetno dobrim bojama :)
Ovisi sta vise volis da imas "ciglu" u depu ali da zato mozes tipkat ko kralj ili zelis vise "elegantnti" mob..koji je takoder vrlo otporan na udarce :)
Ja bi osobno isao na Legenda....
Jest da sam HTC ljubitelj, ali u ovom dvoboju bih odabrao Milestone. Legend mi nije nešto privlačan.
...e Desire to je stroj.
Jest da sam HTC ljubitelj, ali u ovom dvoboju bih odabrao Milestone. Legend mi nije nešto privlačan.
...e Desire to je stroj.
Meni je Legend odlican, lijepsi od Desire-a, a i jako mi se svida njegova robusnost :)
Samo da ima bolji ekran i procu...tu ga Desire naprosto ubija.
...e Desire to je stroj.
Mislio sam uzeti Milestone jer ima tipkovnicu, sto bi mi denekle dobro doslo, ali... cjenom je isti ko desire... oba 500e, pa ipak idem na desire...
usporedbi s legendom(400e) uzeo bih ipak milestone...
Ako se dvojiš Desire vs. Milestone i kažeš da bi ti fizička QWERTY tipkovnica dobro došla onda odi na Milestone, jest da je Desire po hardweru jači ali korisnici koji već koriste Milestone uopće se ne žale na sporist uređaja. Budimo iskreni ni sam Android ne zahtijeve poveće resurse kao i njegove app.
...a čista ovako usporedba Milestone vs. Desire pobjedu bi odnio Desire.
Meni se osobno novi Samsung i9000 Galax S čini vrlo zanimljivo.
Zapravo, ono što me (osim brzine i iznimnog ekrana) posebno privlači je prvi sustav unosa teksta na tač skrinu koji mi se čini upotrebljiv u praksi.
Obratite pažnju na 2:30 :
Inače, samo da kratko hraćneme tipa pod niknejmom "The Man"...
Osim što za sliku profila ima kriminalca, ubojicu, terorista i komija (samo čekam dan kada će neki intelektualac tog kalibra staviti sliku Hitlera ili Staljina), u stanju je bezobrazno i neargumentirano vrijeđati sve koji eto, nisu kupili isti telefon kao on.
Dakle, hrać-pljuc...
lijep mobitel ... vjerovatno može poslat sms, i možeš nazvat nekoga s njime... to mi je dovoljno... jos ako mu baterija traje po 7 dana... sve ostalo je osim recimo dobre kamere čisto bacanje love na gadget...
Che-a stavljas u isti kos sa hitlerom i staljinom? Moze te
bit sram...
Upravo se vratio iz VIP-a razočaran. Ali ne mobitelom nego VIP-om. Naime htio sam vidjeti u živo kako telefon izgleda, kakav mu je ekran,
boje. Koja je razlika u prikazu između njega i HTC Legenda koji ima taj novi AMOLED ekran. Ali nažalost ništa od toga. Mogao sam ga gledati
i tipkati po njemu, ali ne i upaliti da vidim kako stvarno izgleda. Ne samo njega, nego niti HTC za usporedbu! To je isto kao da ja hoću kupiti
auto, a prodavač mi kaže da ne smijem sjesti u njega. HALO!!! Ne kužim, počinješ s prodajom najboljeg proglašenog telefona u Americi.
Umjesto da na sva zvona zvoniš kako ga samo ti imaš i hvališ se, ti ga nemreš ni pokazat svojim potencijanim kupcima. Neću sad ulazit u to
tko je tu kriv, zastupnik ili VIP, ali opći dojam je da netko nije napravio svoj posao kako treba.
Uglavnom, ostaje mi to da nazovem svog frenda koji radi u VIP-u, i da ga zamolim da mi on "sredi" da mogu vidjeti telefon, prije nego
ga kupim. Što se telefona tiče, izgleda odlično. Obrada je sasvim OK, izgleda profesionalno i poslovno. Tipkovnica mrak! Pogotovo za mene
koji dosta koristi ssh, terminal i slične stvari za tipkanje naredbi. Dok HTC Legend ne želim uopće više primit u ruku. Možda Desire bude bolji
po tom pitanju.
U kojemu si to Vipu bio? ja prošo tri u zg, i nigdje ga nisam vidio. Jer bi htio usporediti Milestone i xperiu x 10.
Hvala
Che-a stavljas u isti kos sa hitlerom i staljinom? Moze te
bit sram...
Hitler je bio nacistički masovni ubojica, Staljin i Če komunistički.
Staljin je bio Staljin, Če je bio Staljin wannabe.
Staljin je najviše ubijao u vlastitoj zemlji, Hitler i Če su ubijali uglavnom po tuđim zemljama.
Sva trojica su podržavali kriminalne ideologije.
Če je na Kubi vodio zatvor u kojem je bio sudac, porota i krvnik.
Gotovo da je jedini zaslužan za dovođenje Kastra na vlast, a znamo da je Kastro good gaj, zar ne? I tamo je prekrasno pa je zato do sada na STOTINE TISUĆA ljudi riskiralo život pokušavajući u kaiću pobjeći do Floride udaljene minimalno 150 km.
Osnovao je kubanske radne logore itd...
Gle, on je bio GLAVNI OPERATIVAC i GLAVNI KRVNIK rigidnog staljinističkog režima kao i UPRAVITELJ zatvora.
Pričamo o režimu koji je zatvorio (u postotku populacije više ljudi nego Staljin i o režimu koji je u prve tri godine pobio više ljudi nego Hitler u prvih 6.
PA njega se i sam Kastro želio riješiti (i to uspječno) jer je bio luđak i manijakalni ubojica.
Koliko glup moraš biti da ta kvog zlikovca staviš na majicu?!
Da, stavljam kretena uz bok sa ovom dvojicom (i Pol Potom, Maom, Idi Aminom i ostalom mentalno poremećenom ekipom)...
Ovo nema veze s temom, kao ni citat s razumom, više spada pod humor
Kad su isti nek proba nosit majicu s Hitlerom pa ce ga u svakoj kulturnoj zemlji zatvorit.
ovo je tema o telefonu a ne o che-u.
Da neki neupućeni ne bi stekli krivo mišljenje o Cheu na osnovu tendecioznog natpisa jednog anonimnog forumaša, evo nešto o Jean-Paul Sartreu:
"He embraced communism, denied the purgings of Stalin, had an affair with a KGB-agent"
To ti je jedan citat u wikipediji prije ovoga što si ti naveo.
Nemojte više o meni raspravljat. Dosta je toga za danas.
U kojemu si to Vipu bio? ja prošo tri u zg, i nigdje ga nisam vidio. Jer bi htio usporediti Milestone i xperiu x 10.
Hvala
Prije nego što odeš u VIP centar, nazovi njihov info telefon da provjeriš u kojim poslovnicama ih ima. Tako sam i ja prvi put išao bez veze.
I provjeri obavezno dali ih možeš upaliti :-).
Meni se osobno novi Samsung i9000 Galax S čini vrlo zanimljivo.
Zapravo, ono što me (osim brzine i iznimnog ekrana) posebno privlači je prvi sustav unosa teksta na tač skrinu koji mi se čini upotrebljiv u praksi.
Obratite pažnju na 2:30 :
Inače, samo da kratko hraćneme tipa pod niknejmom "The Man"...
Osim što za sliku profila ima kriminalca, ubojicu, terorista i komija (samo čekam dan kada će neki intelektualac tog kalibra staviti sliku Hitlera ili Staljina), u stanju je bezobrazno i neargumentirano vrijeđati sve koji eto, nisu kupili isti telefon kao on.
Dakle, hrać-pljuc...
Sve ce te dinde mide doc i na ostale Android uredaje...tako da sto se tice software Galaxy nije u nikakvoj prednosti, barem za one koje se znaju snac :)
Ali ovako gledano Galaxy S je vrhunski mob!
zanima me kako postaviti traku favorita na mozilu firefox