Moguće bežično streamanje 4K videa

poruka: 2
|
čitano: 1.118
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Moguće bežično streamanje 4K videa".
17 godina
Moguće bežično streamanje 4K videa

odmah dobijem trćkalicu od ovakvih vijesti jer se sjećam kako su prvo tvrdili da tel. linija ne može prenijeti više od 56k, pa onda da DSL nemože više od par MB, pa da bežično nemože više od 802.11g pa relativno nedavno velike vijesti da je HD kvalitetu videa moguće stremati preko bežične veze i sad ovo.

zaključak je: NARAVNO da je moguće bežično streamanje 4K videa, zar je itko ikad sumnjao? (i ako je, bolje mu je bilo da šuti da ne ispadne tupav)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 9:30 (Ges).

8 0 hvala 0
14 godina
Re: Moguće bežično streamanje 4K videa
Ges kaže...

odmah dobijem trćkalicu od ovakvih vijesti jer se sjećam kako su prvo tvrdili da tel. linija ne može prenijeti više od 56k, pa onda da DSL nemože više od par MB, pa da bežično nemože više od 802.11g pa relativno nedavno velike vijesti da je HD kvalitetu videa moguće stremati preko bežične veze i sad ovo.

zaključak je: NARAVNO da je moguće bežično streamanje 4K videa, zar je itko ikad sumnjao? (i ako je, bolje mu je bilo da šuti da ne ispadne tupav)

Sve je to super, ali koliko će to dobro raditi? Na žalost, kolko god bio praktičan s jedne strane wifi je užasno nepouzdan s druge strane. Ne znam ni sam koliko sam živaca, novaca i vremena potrošio na pokušaje osposobljavanja wifi-a u svojoj sobi koja se nalazi 7 m i jedan i pol zid od routera. Pa i dan danas mi je tehnika za normalno učitavanje youtube filmića primanje antene. Danas mi se baš u drugoj kući počeo blesirati wifi dongle - užario se ko ugljen i ne pokazuje ni jednu mrežu (relativno novi d-link, btw). Frendica me neki dan zvala da joj wifi slabo do nikako ne radi - 5-6m od routera.

Prije baš i nije bilo alternative, razvlačenje žica nemoguća misija. Ali sad si razmišljam, homeplugovi su sad 160kn po adapteru, što je cijena jednog osrednjeg g adaptera ili osnovnog n. U osnovi je žićana veza, a može se i pretvoriti u wifi ako se tako želi. Wifi samo u nužnim slučajevima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice