Microsoft kupio Nokiju za 7,2 mlrd USD

poruka: 126
|
čitano: 30.207
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft kupio Nokiju za 7,2 mlrd USD".
16 godina
odjavljen
Re: Microsoft kupio Nokiju za 7,2 mlrd USD

ja sam mislio da nema ružnijeg sučelja od touchwiza a kad ono šaka u oko.... pljus!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ja sam mislio da nema ružnijeg sučelja od touchwiza a kad ono šaka u oko.... pljus!

Ne diraj to ,to je Linux. Dobit ćeš po pi*ki. {#}

Sad će ti doći C0rto i dati lekciju. {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
12 godina
protjeran

O vašem ukusu govore vaši avatari. A što se tiče "pokoravanja svijeta", unatoč graktanju riječ je o statističkoj pogrešci a ne o "trećem ekosistemu" kako je gazda Elop najavljivao platformu vaših vlažnih snova.

Ne razumijem ovo "pa to je Linux"? Pa sve moderne mobilne platforme su Linux ili Unix, zar ne? Osim ako uz BlackBerry, iOS, Android, FirefoxOS, MeeGo, Tizen, Sailfish OS... ne računate i PT ("prozori- telefon"). deb... developers*3 aaaaaaaaaaaaajmo.

is.gd/filipvk1000 : -Da bar NEBUDE,bilo bi super VIDIT ali imam tako jak OSJEČAJ da će ovo LIČIT strašno na Android- is.gd/VelikiBrat -Ne znam, meni ovo očajno izgleda (VIZUALNO).-
15 godina
Microsoft kupio Nokiju za 7,2 mlrd USD

Koji je vama klinac da se ovako prepucavate. Ko da je to nešto važno. Njima je ova suma novca ko nama prosječni odlazak u špeceraj.

Tko će na kraju biti bolji, možemo samo nagađati i trkelčjati po forumu u maniri samozvanih gurua s potencijalima babe Vange i vidovitog Milana (Milan a nije Bandić, tu nešto sigurno nije uredu). Ne valja kad se ta rasprava svede na osobni nivo i vrijeđanje drugog. To obično pokazuje nedostatak argumenata i .... Pametan zna kada treba stati.

Stručnjak za odmaganje...

3 0 hvala 1
12 godina
protjeran

Pa ja sam ih hvalio, a ne vrijeđao. Nemam ja toliko dobro mišljenje o  ... tome :-)
Fora mi je ovaj kizo, navukao je ljudi i ljudi na nešto što im nije trebalo i nije ga sram već i dalje gudi isto. Pa samo na ovom forumu imaš 3-4 ljudi koji proklinju WP a kupili su ga bili zbog slinenja o fluidnosti i sl. Do prije godinu dana se kleli u silverlight, omg...

is.gd/filipvk1000 : -Da bar NEBUDE,bilo bi super VIDIT ali imam tako jak OSJEČAJ da će ovo LIČIT strašno na Android- is.gd/VelikiBrat -Ne znam, meni ovo očajno izgleda (VIZUALNO).-
16 godina
neaktivan
C0rto kaže...

O vašem ukusu govore vaši avatari.

{#}{#}

Ovo je za tvoj avatar. Toliko o ukusima.

mario.L_hr kaže...

Koji je vama klinac da se ovako prepucavate. Ko da je to nešto važno. Njima je ova suma novca ko nama prosječni odlazak u špeceraj.

Ne valja kad se ta rasprava svede na osobni nivo i vrijeđanje drugog. To obično pokazuje nedostatak argumenata i ....

Pa reci to kolegi. On je taj koji uvijek ulijeće i počne klat sve po redu..

Samo stavi u post neku od riječi: Microsoft ,Nokia ,WP ,Elop .... i samo čekaj!

Da ,ne valja ,a to ,i samo to je što on radi - vrijeđa svakoga tko ima drugačije mišljenje.

I čudi se zašto ga ljudi na forumu ne podnose i ismijavaju.

C0rto kaže...

Fora mi je ovaj kizo, navukao je ljudi i ljudi na nešto što im nije trebalo i nije ga sram već i dalje gudi isto.

{#}

Tebi je stvarno krajnje vrijeme da potražiš stručnu pomoć. Molim te ,stavi me napokon na ignore.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 9:49 (kizo2703).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice