ja sam mislio da nema ružnijeg sučelja od touchwiza a kad ono šaka u oko.... pljus!
ja sam mislio da nema ružnijeg sučelja od touchwiza a kad ono šaka u oko.... pljus!
Ne diraj to ,to je Linux. Dobit ćeš po pi*ki.
Sad će ti doći C0rto i dati lekciju.
O vašem ukusu govore vaši avatari. A što se tiče "pokoravanja svijeta", unatoč graktanju riječ je o statističkoj pogrešci a ne o "trećem ekosistemu" kako je gazda Elop najavljivao platformu vaših vlažnih snova.
Ne razumijem ovo "pa to je Linux"? Pa sve moderne mobilne platforme su Linux ili Unix, zar ne? Osim ako uz BlackBerry, iOS, Android, FirefoxOS, MeeGo, Tizen, Sailfish OS... ne računate i PT ("prozori- telefon"). deb... developers*3 aaaaaaaaaaaaajmo.
Koji je vama klinac da se ovako prepucavate. Ko da je to nešto važno. Njima je ova suma novca ko nama prosječni odlazak u špeceraj.
Tko će na kraju biti bolji, možemo samo nagađati i trkelčjati po forumu u maniri samozvanih gurua s potencijalima babe Vange i vidovitog Milana (Milan a nije Bandić, tu nešto sigurno nije uredu). Ne valja kad se ta rasprava svede na osobni nivo i vrijeđanje drugog. To obično pokazuje nedostatak argumenata i .... Pametan zna kada treba stati.
Pa ja sam ih hvalio, a ne vrijeđao. Nemam ja toliko dobro mišljenje o ... tome :-)
Fora mi je ovaj kizo, navukao je ljudi i ljudi na nešto što im nije trebalo i nije ga sram već i dalje gudi isto. Pa samo na ovom forumu imaš 3-4 ljudi koji proklinju WP a kupili su ga bili zbog slinenja o fluidnosti i sl. Do prije godinu dana se kleli u silverlight, omg...
O vašem ukusu govore vaši avatari.
Ovo je za tvoj avatar. Toliko o ukusima.
Koji je vama klinac da se ovako prepucavate. Ko da je to nešto važno. Njima je ova suma novca ko nama prosječni odlazak u špeceraj.
Ne valja kad se ta rasprava svede na osobni nivo i vrijeđanje drugog. To obično pokazuje nedostatak argumenata i ....
Pa reci to kolegi. On je taj koji uvijek ulijeće i počne klat sve po redu..
Samo stavi u post neku od riječi: Microsoft ,Nokia ,WP ,Elop .... i samo čekaj!
Da ,ne valja ,a to ,i samo to je što on radi - vrijeđa svakoga tko ima drugačije mišljenje.
I čudi se zašto ga ljudi na forumu ne podnose i ismijavaju.
Fora mi je ovaj kizo, navukao je ljudi i ljudi na nešto što im nije trebalo i nije ga sram već i dalje gudi isto.
Tebi je stvarno krajnje vrijeme da potražiš stručnu pomoć. Molim te ,stavi me napokon na ignore.