Nit ga možeš nosit u džepu, niti je za kakve torbice. Mindfuck.
ako je točno, ipak šire raspon uređaja.za svakog ponešto ovisno o novčaniku i preferencijama.
hoće li zaista apple ukinuti "ekskluzivnost" i hejtingtrolovima oduzeti jedan od glavnih razloga pljuvanja: nedostatak šire ponude?
već vidim po drugim threadovima kako se istaknuti forumski pametnjakovići prilagođavaju i mudruju o malo drukčijem pakiranju istog proizvoda za "apple vjernike koji ce pokupovati sve sto im se nudi".
Nit ga možeš nosit u džepu, niti je za kakve torbice. Mindfuck.
a jbga ni vrit ni mimo
Mali iPad ? Teeško. Za developere jos jedna zezancija + Nema "eksluzive". A ak cu imat pare i ak cu zeljet ipad necu kupovat neki "mini".. il cu uzet ipad kak spada il cu uzet galaxy.. hebes mini. bez zamjere : )
ako je točno, ipak šire raspon uređaja.za svakog ponešto ovisno o novčaniku i preferencijama.
hoće li zaista apple ukinuti "ekskluzivnost" i hejtingtrolovima oduzeti jedan od glavnih razloga pljuvanja: nedostatak šire ponude?
već vidim po drugim threadovima kako se istaknuti forumski pametnjakovići prilagođavaju i mudruju o malo drukčijem pakiranju istog proizvoda za "apple vjernike koji ce pokupovati sve sto im se nudi".
Za 250$ ako radi kao iPad 2, kupujem ga pa makar cipele prodao.
APPLE ZA MENE!
Za 250$ ako radi kao iPad 2, kupujem ga pa makar cipele prodao.
APPLE ZA MENE!
šta će ti taj sirotinjski.
ja ti poklonim svoj ipad 2 džabe za 450$.
NOT - GONNA - HAPPEN.
NOT - GONNA - HAPPEN.
WE - SHALL - SEE
:D
Jeli ovo već bilo? Pa su odustali? A to je bilo sa mini iPhoneom ja mislim. Ovo je po meni najvjerovatnije false
ne vjerujem da ce biti ipad mini po maloj cijeni. to bi znacilo da apple prelazi na psihologiju ostalih, tj da appleovi uredjaji budu rasprostranjeni kao ovi ostali nižeg cjenovnog ranga. svijetu nebi apple bio toliko zanimljiv da postane jeftiniji :D
ne vjerujem da ce biti ipad mini po maloj cijeni. to bi znacilo da apple prelazi na psihologiju ostalih, tj da appleovi uredjaji budu rasprostranjeni kao ovi ostali nižeg cjenovnog ranga. svijetu nebi apple bio toliko zanimljiv da postane jeftiniji :D
Nije stvar u cijeni - stvar je u psihologiji.
Jesi li čuo za paradox of choice iliti paradoks izbora? Jedan od najvažnijih razloga zadovoljstva Appleovih mušterija.
nisam. ako ti se da, možeš pojasniti ;)
Kako li su samo izracunali ovih 0.85 u 7 inca.
Zasto ne 0.79?
ovo me podsjetilo na par dana nakon nove godine, izašao sam malo šetati se po trgovačkom centru, i bila su masovna sniženja.
Na prvu ruku djeluje kao da prodavači idu na ruku kupcima, međutim ako se bolje zamisliš ispada da ti čak i uvrijeme kada si potrošio zadnju lipu (slavlje, putovanje, hotel, idr.) fino ti vele "evo ti na, ma uzeti ću ti još i onih par kuna koje si mislio uštedjeti !".
Potrošači su glupi kao ovce. Treba biti prodavač.
Ne, ovo je uništilo fanboye, hm,hm, koga... Jer ste se dosad izvlačili kako je Apple ekslkluziva, ima jedan model dok ih ostali proizvođači štancaju... A sad ćemo prema glasinama imati iPad3 16GB, iPad3 32GB, iPad3 Mini 16GB, iPad Mini 32GB, iPad2 8GB, iPad3 WiFi 16,32,64 (to su tri) i možda još kojeg LTE - i to su samo najnoviji modeli, a ima još - iPad2 16GB, iPad2 32GB, iPad2 WiFi 64GB, iPad2 64GB, iPad2 WiFi 32GB, iPad2 WiFi 16GB - bože kolko je to modela!
Glupost. Apple ne daje mogućnost izbora.
ma nemoj. nema druge nego da kupiš apple proizvod?
Ne, ovo je uništilo fanboye, hm,hm, koga... Jer ste se dosad izvlačili kako je Apple ekslkluziva, ima jedan model dok ih ostali proizvođači štancaju... A sad ćemo prema glasinama imati iPad3 16GB, iPad3 32GB, iPad3 Mini 16GB, iPad Mini 32GB, iPad2 8GB, iPad3 WiFi 16,32,64 (to su tri) i možda još kojeg LTE - i to su samo najnoviji modeli, a ima još - iPad2 16GB, iPad2 32GB, iPad2 WiFi 64GB, iPad2 64GB, iPad2 WiFi 32GB, iPad2 WiFi 16GB - bože kolko je to modela!
Pa nakupilo se toga kroz par godina. Ima prilično modela i to više zahvaljujuči trajanju modela po par godina, nego brzom izbacivanju novih modela. Za razliku od drugih gdje modeli izlaze po tekučoj vrpci a izbor se svodi najčešće na kopanje po hrpama smeća.
hahahha....ovaj zadnji komentar je najjaci...dakle,sve sto nije apple zavrsi u smecu, dok "i" proizvodi idu direktno u muzej ;)
e bas sam se lijepo nasmijao u rano ujutro.
svaka ti dala.
mi mozemo nagadjati sta ce biti i da li ce ista od ovoga i biti, no cinjenica jeste da apple ima ime i status upravo zbog eskluzive i uzimanja novca od onih kupaca koji su spremni dati vise (da budem zao,pa nadodam- za istu stvar koju konkurencija nudi bez prefiksa "i") jer tu skuplja ekstraprofit.
i bar meni se cini, da bi dugorocno ovo bio los potez nagrizene jabuke, jer ne mijenja se konj koji pobjedjuje
hahahha....ovaj zadnji komentar je najjaci...dakle,sve sto nije apple zavrsi u smecu, dok "i" proizvodi idu direktno u muzej ;)
što bi moj prijatelj bluemax rekao: bukvalac
Da li je itko od vas pročitao biografiju Jobsa? Čisto da se upoznate filozofijom kojom je vodio kompaniju.. a ako se i dalje vode istom, ništa od malog ipad-a..
e bas sam se lijepo nasmijao u rano ujutro.
svaka ti dala.
mi mozemo nagadjati sta ce biti i da li ce ista od ovoga i biti, no cinjenica jeste da apple ima ime i status upravo zbog eskluzive i uzimanja novca od onih kupaca koji su spremni dati vise (da budem zao,pa nadodam- za istu stvar koju konkurencija nudi bez prefiksa "i") jer tu skuplja ekstraprofit.
i bar meni se cini, da bi dugorocno ovo bio los potez nagrizene jabuke, jer ne mijenja se konj koji pobjedjuje
Tebi zbilja treba crtati, ja nisam rekao da ono što nije apple ide u smeće.! Ja sam rekao da ono što nije apple uglavnom je smeće.
Hej, ovo je već vrijeđanje ... koje BTW pokazuje kolko si *. Ti želiš reći da su Dell monitori, HP kompjuteri, Samsung TV-i i mobiteli, Yamaha ili Denon linije, Canon printeri, Logitech periferije, Sony fotići i kamere - sve to smeće. Koja si ti bezobrazna kamikaza. Pola appleovih proizvoda nisu niti najbolji po karakteristikama niti izradi, kvare se, ekrani su žuti, imaju inovativne nedostatke s baterijom i SD karticom, da ne kažemo kako je Apple još kakio u kahlicu dok su većina ovih firmi radile prvoklasne proizvode i bile poznate za većinu normalnih ljudi. Kromanjonac bi pametniju stvar rekao, s ovim si zaslužio isključenje!
Da li je itko od vas pročitao biografiju Jobsa? Čisto da se upoznate filozofijom kojom je vodio kompaniju.. a ako se i dalje vode istom, ništa od malog ipad-a..
Upravo tako. Ako izlete s ovim malim iPad-om, to znači da su već skrenuli s filozofije na kojoj je trenutni kompanijin uspjeh zasnovan. Možda im to i donese kratkoročnu dobit, ali dugoročne posljedice će biti zasigurno negativne. Osobno ne vjerujem da će se to dogoditi, izaći će novi iPad3, a Apple će vjerojatno daljni rast temeljiti na novim proizvodima, e.g. TV.
Tebi zbilja treba crtati, ja nisam rekao da ono što nije apple ide u smeće.! Ja sam rekao da ono što nije apple uglavnomje smeće.
na tvoju zalost, cesti problemi s apple-ovim proizvodima u zadnje vrijeme te demantiraju
apple je mozda jednom i imao kvalitetne prozivode, ali sad idu samo na kvantitet, pa normalno pada kvaliteta
To nije izbor koji nudi Apple.

Ovo izgleda ko prvoožujska fora :)
Nikako ne zvuči kao nešto što bi Aplo napravilo.
Ajde logik promijeni nick.Evo počinjem crtati
Tebi zbilja treba crtati, ja nisam rekao da ono što nije apple ide u smeće.! Ja sam rekao da ono što nije apple uglavnomje smeće.
A ti momak si neki inženjer, doktor, znanstvenik, pa možeš ocijeniti što je smeće, a što nije.
Vjerojatno ni ne znaš osnovnu arhitekturu mikroprocesora bez googlanja i wikipedia-e, ali zato si kvalificiran nazivati smećem nešto što hrpa inženjera i tehničara sastavlja godinama.
Bravo!
To nije izbor koji nudi Apple.
?? Apple ti nudi izbor: kvaliteta=apple ili uglavnomsmeće=ostali