Konzum pokreće mobilnu mrežu

poruka: 92
|
čitano: 20.144
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Konzum pokreće mobilnu mrežu".
14 godina
Re: Konzum pokreće mobilnu mrežu
Sum_of_all_fears kaže...

Nekad davno sam imao Tele2 broj i na nekim mjestima u Rijeci i ZGu je pokazivalo samo Tele2 kao naziv mreže (tamo je radio i 3G) dok je drugdje pisalo Tele2 i ispod T-mobile i 3G nije radio, samo GPRS/EDGE. Dakle, ili sam naletio na bazne stanice koje ne šalju ime kako treba ili imaju baš svoje odašiljače. Mislim da imaju svoje.

Onda imaju svoje bazne stanice, al očito nedovoljno njih.

Uglavnom, ak ništa drugo budu srušili još cijene. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se postaviti.

16 godina
odjavljen
Chronosus kaže...

Onda imaju svoje bazne stanice, al očito nedovoljno njih.

Uglavnom, ak ništa drugo budu srušili još cijene. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se postaviti.

Imaju pokrivena gušće naseljena područja a ostalo krpaju nacionalnim roamingom tako da nisu "virtualna" mreža kao BonBon i Tomato.

Mogu oni rušiti cijene do preksutra ali ostaje problem raštrkanosti ljudi po raznim mrežama. Nađu oni način kako pokriti jeftiniju uslugu.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
17 godina
neaktivan

nznm šta su se svi uzjebali oko toga što todorić radi? ne vidim ništa loše u toma da otvara benzinsku, ili pokreće mobilnu mrežu.

radnike plaća malo? a koliku bi po vama plaću trebao imati jedan trgovac u dućanu mješovite robe? zašto ti ljudi onda ne nađu neki bolje plaćeni posao? oh wait - ne mogu jer nisu dovoljno obrazovani ili kvalificirani, ili na kraju krajeva sposobni.

ne plaća obaveze prema dobavljačima? now there's a shocker!!1 newsflash: u hrvatskoj ih ne plaća gotovo nitko. zašto? zato što nam je zakonodavstvo takvo da je to dozvoljeno.

ubija konkurenciju? j*ebal*a vas konkurencija, 100 malih dućana koji imaju polovičnu do nikakvu ponudu, i moram ih obići deset da bi nešto kupio, plus cijene koje se kreiraju prema vremenskoj prognozi. veća konkurencija znači niže cijene. tko ne može opstati, nema što tu tražiti. zakon evolucije.

Silence! I Kill You...

5 2 hvala 1
16 godina

Ovo je potez za brzo zgrtanje gotovine, isto kao i otvaranje benzinskih crpki. Već vidim ubrzo  K-autoservis, K-tehnički pregled, K-vrtić, K-školu, K-bolnicu... sve što se plaća kešom!

Ulaskom u EU propada biznis "uvezi jeftino, prepakiraj, pa prodaj skupo", pa je ovo logičan slijed zbivanja unutar koncerna koji neplaćanjem uništava dobavljače, u kojem ljudi rade za crkavicu dok se gazda okolo vozi helikopterom, zaposjeda park prirode, i državu drži za j... jer izrabljuje 35000 ljudi koji bi mogli završiti na HZZ-u. A svi znamo što to znači za ovu državu. Znači, on može biti dužan koliko želi, ali ja i svi ljudi koji pošteno rade plaćaju još 2% veći PDV kroz hranu, gorivo i sve ostalo da država i dalje funkcionira.

Od mene neće dobiti ni jedne lipe!

best regards, Maks_Bilogorski
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
Moonwalker82 kaže...

Od mene neće dobiti ni jedne lipe!

Upravo to, tko ne zeli ne mora kupiti i gotovo. :)

17 godina
neaktivan

Čudno mi je ovo sa predbrojem... Na HAKOM-ovim stranicama (http://www.hakom.hr/default.aspx?id=817) se vidi da je HT zakupio tri numeracije (pored 098 i 099):

0970

0977

0979

E sad, Bonbon je 0977 (svi bonBon brojevi počinju sa 097/7xx-xxxx), a u svim PR-ovima se K-mobile spominje uz predbroj 0977. Da li to znači da se BonBon ukida (?!) ili se radi o grešci, pa će K-mobile biti na 097/9xx-xxxx ili 097/0xx-xxx)???

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 17:19 (darkwanderer).

0 0 hvala 0
15 godina

radi se o gresci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.multiplusmobile.hr/

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Da baš sam vidio,neki dan sam baš raspravljao da bi mogao imati neke veze sa multi karticom ili kako se već zove,pa i nije nešto povoljan na simpi sad ima bez nadoplate bona 1000 min,untar t mobile fikse i mobilne mreže,a moji su skoro svi unutar.

K-

U3PM

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
U3PM kaže...

Da baš sam vidio,neki dan sam baš raspravljao da bi mogao imati neke veze sa multi karticom ili kako se već zove,pa i nije nešto povoljan na simpi sad ima bez nadoplate bona 1000 min,untar t mobile fikse i mobilne mreže,a moji su skoro svi unutar.

K-

Svak odabire ono što mu paše. Kao i Simpa, i Multiplus je virtualna mreža, a i očigledno je zdravo da ima dosta mreža i konkurencije, a kao što znamo TELE2 posluje sa velikim gubitcima, pa će ovce vjerojatno vrlo brzo otperjat negdje drugo, kao što uvijek rade. 

Naravno ove mreže velike firme neće odabirat, te one idu u VIP ili T-Mobile, pa njima ovo ne šteti, a za osobne potrebe su ovo odlične prilike.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Internet je preskup.
15 godina
neaktivan

Poruke su preskupe!!! U današnje vrijeme društvenih mreža i ostalih blagodati interneta poruke bi trebale biti 5 lipa s pdv-om!

Nemam ništa protiv konkurencije,ali ovo je čista pohlepa koja neće proći,još ako prođe onaj Jacin zakon o registraciji broja (što je s tim na kraju?)

Imao sam ja i tele2 i bonbon i tomato kartice,ali nakratko,tako mislim da će i ovi brojevi biti nakratko,imati će puno korisnika,jer će se kartice djeliti uz K-Plus jogurt!

T-Mobile tj. Simpa u zadnje vrijeme napreduje jako dobro prema nižim cjenama,tako da još 6 mjeseci i bježim sa njihove pretplate na simpu,jer nema baš nekih pogodnosti na pretplati.

K-

U3PM

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ja čekam Kerumou mrežu :)

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
U3PM kaže...
zakon o registraciji broja (što je s tim na kraju?)

Polako se provodi. Pojedini operateri tu i tamo nagrade registrirane korisnike ili su pojedine usluge dostupne samo njima. Pročitaj točku 4 u uvjetima korištenja najnovije brutalne tarife tomata, pa ćeš vidjeti što ta točka znači.

14 godina

Ljudi što više mreža to bolje :)zbog jeftinijih cijena poziva i mobitela :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bude li se morao registrirati svaki broj,tko će onda kupovati K-Plus brojeve i ne samo njih,već i ostale.

Mjere protiv kriminala,a putovnicu izvadiš u policiji na lažno ime,koja smo mi država.

Ne vjerujem da će Todorić opstati u mobilnom biznisu,nije baš jeftin!

Isto kao hrana za pse K-Plus 9.99,a Darling stoji pored nje i cijena je ista,samo sad ju je digao na 14kn,gad.

Želim reći da ti proizvodi K-Plus i nisu toliko jeftiniji od brendiranih,tako da rađe kupim Vindiju,Ožujsko,Franck...nego K-Plus,Aro,S buđet i ostale prepakirane stvari proizvedene u Hrvatskoj!

U3PM

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
footballer kaže...

Ja čekam Kerumou mrežu :)

besplatni pozivi prema dalmatinskoj zagori {#}

mijenjam stan od 20 kvadrata za dva manja
17 godina
no name kaže...

nznm šta su se svi uzjebali oko toga što todorić radi? ne vidim ništa loše u toma da otvara benzinsku, ili pokreće mobilnu mrežu.

radnike plaća malo? a koliku bi po vama plaću trebao imati jedan trgovac u dućanu mješovite robe? zašto ti ljudi onda ne nađu neki bolje plaćeni posao? oh wait - ne mogu jer nisu dovoljno obrazovani ili kvalificirani, ili na kraju krajeva sposobni.

ne plaća obaveze prema dobavljačima? now there's a shocker!!1 newsflash: u hrvatskoj ih ne plaća gotovo nitko. zašto? zato što nam je zakonodavstvo takvo da je to dozvoljeno.

ubija konkurenciju? j*ebal*a vas konkurencija, 100 malih dućana koji imaju polovičnu do nikakvu ponudu, i moram ih obići deset da bi nešto kupio, plus cijene koje se kreiraju prema vremenskoj prognozi. veća konkurencija znači niže cijene. tko ne može opstati, nema što tu tražiti. zakon evolucije.

Zasto se ti ne ubijes jeftinom strujom?

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
15 godina
neaktivan

Diktira sve,sad bi i benzin i telekomunikacije! Opasno,jako opasno! Za 20 godina će posjedovati sve  I NAS!

U3PM

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zamislite za 20 godina,vozite dijete na upis u K-Školu,idete busom K-Bus,pozdravljate vozača koji se zove K-Zdravko 526,putem prolazite kraj K-Ljekarne,K-Petrol,Konzuma,K-Vrtić,K-Bolnica...ulazite u K-Školu,javlja vam se učiteljica K-Marija 2597 koja vam donosi uđbenike izdavača K-Knjiga,razgledate školu,kuhinju,taman je doručak K-Plus sendvić,K-Mlijeko..djeca su sva u K-Home uniformama,nakon nekog vremena idete kući,djetetu treba sirup pa naiđete u K-Ljekarnu i kupite K-GlavoboljaStop,nakon toga odete po namirnice u Konzum,nazovete ženu s Multi Plus mobilne mreže da ćete kasniti jer ste bili u Konzumu i da morate još na K-Petrol.Nakon što ste došli kući žena stavlja K-Plus kavu i pali se tv,program K-TV1.

Sutra je radni dan,99% je da je radno mjesto kod Todorića!

U3PM
15 godina
neaktivan
U3PM kaže...

Zamislite za 20 godina,vozite dijete na upis u K-Školu,idete busom K-Bus,pozdravljate vozača koji se zove K-Zdravko 526,putem prolazite kraj K-Ljekarne,K-Petrol,Konzuma,K-Vrtić,K-Bolnica...ulazite u K-Školu,javlja vam se učiteljica K-Marija 2597 koja vam donosi uđbenike izdavača K-Knjiga,razgledate školu,kuhinju,taman je doručak K-Plus sendvić,K-Mlijeko..djeca su sva u K-Home uniformama,nakon nekog vremena idete kući,djetetu treba sirup pa naiđete u K-Ljekarnu i kupite K-GlavoboljaStop,nakon toga odete po namirnice u Konzum,nazovete ženu s Multi Plus mobilne mreže da ćete kasniti jer ste bili u Konzumu i da morate još na K-Petrol.Nakon što ste došli kući žena stavlja K-Plus kavu i pali se tv,program K-TV1.

mislis da cemo imat para za k-plus?

vise mi se cini da cemo kupovat "standard"

mijenjam stan od 20 kvadrata za dva manja
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
U3PM kaže...

mislis da cemo imat para za k-plus?

vise mi se cini da cemo kupovat "standard"

Zaboravio si na novu valutu koja će zamijeniti kunu: K-bonovi. {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
15 godina
protjeran
U3PM kaže...

Bude li se morao registrirati svaki broj,tko će onda kupovati K-Plus brojeve i ne samo njih,već i ostale.

Mjere protiv kriminala,a putovnicu izvadiš u policiji na lažno ime,koja smo mi država.

Ne vjerujem da će Todorić opstati u mobilnom biznisu,nije baš jeftin!

Isto kao hrana za pse K-Plus 9.99,a Darling stoji pored nje i cijena je ista,samo sad ju je digao na 14kn,gad.

Želim reći da ti proizvodi K-Plus i nisu toliko jeftiniji od brendiranih,tako da rađe kupim Vindiju,Ožujsko,Franck...nego K-Plus,Aro,S buđet i ostale prepakirane stvari proizvedene u Hrvatskoj!

Kupovat će ih ljudi kojima će ti brojevi biti potrebni. I auto moraš registrirati nakon što ga kupiš, zar ne? Pa ne vidim da se itko buni.

Hoće li mreža opstati? Pa nude cijene slične tele2 knock-out tarifi i tomato 0,45 tarifi. Ako ima interesa za te tarife, netko će kupiti i ovu Multiplus karticu.

Meni je često najvažnije da je proizvod proizveden baš u Hrvatskoj, kako bih nekome kupovinom toga proizvoda sačuvao radno mjesto.

15 godina
neaktivan
propuhmajstor kaže...
Meni je često najvažnije da je proizvod proizveden baš u Hrvatskoj, kako bih nekome kupovinom toga proizvoda sačuvao radno mjesto.

Otkad (ni)je T-Mobile hrvatski? I o kakvom "proizvodu" ti pričaš? Ovo je čista preprodaja...

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
15 godina
neaktivan

A jedno je auto,drugo je broj,mješaš jabuke i mrkve.Kupujem i ja Hrvatsko,što više,samo nije sve Hrvatsko,ne samo među K-Plus proizvodima,već i Podravka,Zvijezda...

Ma kakav novac,biti će bonovi samo!

U3PM

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vlad0 kaže...
propuhmajstor kaže...

Otkad (ni)je T-Mobile hrvatski? I o kakvom "proizvodu" ti pričaš? Ovo je čista preprodaja...

A što je Hrvatsko? T-Mobile (T-Com) nisu,nisu ni bonbon ni Iskon koji su u njihovom vlasništvu,Tele 2 nije,Vip i Tomato nisu...ako imam izbor kupujem Hrvatsko,ne mogu kupiti hrvatske banane,auto...kad to nema!

U3PM
15 godina
neaktivan

Tata,daj mi 10 k-bonova za kavu u k-kaffe-u

U3PM

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
vlad0 kaže...

Ti si krivo skopčao stvari. Kada sam pisao o hrvatskom proizvodu, onda nisam mislio na mobilnu mrežu, jer je u poruci koju sam citirao bilo riječi o nečem drugom.

Što se tiče hrane i svega ostalog, radije ću kupiti hrvatski proizvod, nego strani.

17 godina
protjeran
no name kaže...

1.nznm šta su se svi uzjebali oko toga što todorić radi? ne vidim ništa loše u toma da otvara benzinsku, ili pokreće mobilnu mrežu.

2.  radnike plaća malo? a koliku bi po vama plaću trebao imati jedan trgovac u dućanu mješovite robe? zašto ti ljudi onda ne nađu neki bolje plaćeni posao? oh wait - ne mogu jer nisu dovoljno obrazovani ili kvalificirani, ili na kraju krajeva sposobni.

3.  ne plaća obaveze prema dobavljačima? now there's a shocker!!1 newsflash: u hrvatskoj ih ne plaća gotovo nitko. zašto? zato što nam je zakonodavstvo takvo da je to dozvoljeno.

4. ubija konkurenciju? j*ebal*a vas konkurencija, 100 malih dućana koji imaju polovičnu do nikakvu ponudu, i moram ih obići deset da bi nešto kupio, plus cijene koje se kreiraju prema vremenskoj prognozi. veća konkurencija znači niže cijene. tko ne može opstati, nema što tu tražiti. zakon evolucije.

1. Neka otvara, ali nebi bilo loše ni kada bi se isto omogućilo recimo, Shellu. Pokreće mobilnu? Ako nije dovoljno troje operatera, neka država omogući ostalim stranim mobilnim operaterima ulazak na hrvatsko tržište.

2. U Hrvatskoj se ni bolje školovani ne plaćaju ništa bolje niti bolje školovani ne mogu uvijek naći posao adekvatan svojoj stručnoj spremi jer državu i pravosuđe vode sposobni ljudi mentalnog sklopa kao i ti.

3. Institucije ne rade svoj posao a zakoni se ne provode, jer bi Todorić odavno platio velike kazne budući da izdaje bonove koji nisu platežno sredstvo u Republici Hrvatskoj. Kako je usko povezan sa političkom mafijom a ruka ruku mije, lako može glumiti Rothschilda u Hrvatskoj.

4. Ne ubija on konkurenciju jer je nema u Hrvatskoj, on jedino ubija hrvatske radnike koji kod njega rade za kikiriki a političari mu to omogućavaju. Pazi da ti se zakoni evolucije jednom ne obiju o glavu.

Prije svega neka Todorić dokaže otkuda mu prvi milijun, onda neka dokaže otkuda mu žito ukradeno iz Đakovštine a onda neka ga država prestane financirati. Onda možemo razgovarati o sposobnosti.

http://www.biografije.org/todoric.htm

15 godina
protjeran
U3PM kaže...

A jedno je auto,drugo je broj,mješaš jabuke i mrkve.Kupujem i ja Hrvatsko,što više,samo nije sve Hrvatsko,ne samo među K-Plus proizvodima,već i Podravka,Zvijezda...

Ja zbilja ne znam kako vas nekolicina ne možete razumjeti o čemu netko piše...

Ako se piše o Ožujskom, Francku i Podravci, onda to sigurno nisu nazivi mobilnih mreža! A na svakom proizvodu piše gdje je proizveden. Da, kava ne raste u Hrvatskoj (koliko ja znam), ali se ovdje prži i pakira, pa netko zaradi plaću radeći te poslove. I zato kupujem domaće proizvode jer time čuvam nečije radno mjesto.

Ne, sve nije hrvatsko, zato biram ono što je hrvatsko dok god mogu doći do hrvatskog proizvoda. Kada to nije moguće, kupim nešto strano.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice