Od kolovoza manje prostora na OneDriveu

poruka: 70
|
čitano: 6.892
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od kolovoza manje prostora na OneDriveu".
9 godina
neaktivan

Ja sam već poruku o smanjenju prostora dobio negdje prije 3-4 mjeseca. i tada mi je smanjen na 5 gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Lopovi, prevaranti, lihvari, eto što su oni iz Microsofta.

Ajme ljudi puka san ka kokica
Moj PC  
13 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Od kolovoza manje prostora na OneDriveu
Koja smijurija od kompanije... baš se pitam hoće usput i ukinuti i bonus koji daju nekim Galaxy uređajima ili im je 5 mjeseci od izlaska uređaja ipak prekratko za ukinuti usluge koje su donedavno tako nabrijano oglašavali..

3 0 hvala 0
16 godina
A ima se 26 mlrd $ za linkedin... Mogli su za puno manje kupit jos diskova a ne ovako zaj... korisnike.
Lack of money is the root of all evil. George Bernard Shaw

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

bas sam danas uplodao nesto na OneDrive i imam 30 giga besplatnog prostora za pohranu.

Od toga mi je zauzeto 10 giga.

Steta, glupa im je politika.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jadno. Takve marketinške poteze mogu 'razumijet' od malih tvrtki koje se pokušavaju probit,.. Al od respektabilnih tvrtki poput Microsofta nikako.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja odavno prešao s OneDrivea na pCloud, bila akcija 50 GB besplatno za sve korisnike OneDrivea. Sve što ste trebali napraviti je spojiti pCloud račun s OneDrive-om i pCloud će sam kopirati sve datoteke OneDrivea. Za razliku od OneDrivea, na pCloudu se može zaraditi dodatan prostor povezivanjem Facebooka, Instagrama, Picase, pozivanjem prijatelja (nije ograničeno koliko možete pozvati, 1 GB po frendu) i praćenjem tutorijala (dobiva se 3 GB). Što je najbolje, nema ograničenja u brzini downloada i uploada. 

Ne znam vrijedi li još akcija, ali probajte. Ništa ne možete izgubiti. Inače besplatan račun ima 20 GB prostora.

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/pcloud-daje-korisnicima-onedrivea-50-gb-besplatno/233583.aspx

3 1 hvala 4
11 godina
protjeran

Ma goni ih u ku*ac!

Imam onedrive account, 5GB mi nije ništa, budući da igrom slučaja snimam i video snimke (Full HD kvaliteta, ipak smo 21. stoljeće). Nedavno dobio upozorenje od njih, sad mi ne preostaje nego neki drugi cloud hosting uzeti, ili još bolje Synology DiskStation ili slično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ajme gamadi, imam 12gb slika i šta sad tjeraju me dalje, još me jedino onedrive vezao za njih nakon razočaranja sa wp7,8.. Istom su me politikom potjerali, pa stvarno počinjem vjerovat u tezu da namjerno ujteruju svojim korisnicima, netko želi uništiti ms iznutra? 100x manje firme nude svojim korisnicima više prostora,
ms bi trebao davati bar 100gb free, dno dna. Hvala, doviđenja.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

U Microsoftu se počelo štediti za Windows Phone 11. Taj će konačno riješiti sve probleme, pa je i development skup :)

Distributed Computing Statistics for Croatia http://goo.gl/5b6Q5W

0 3 hvala 0
10 godina
protjeran

MS korisnici dobijaju udarac za udracem. 

5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Da imalo imaš znanja, znao bi da je Windows 10 zadnji Windows iz MS-a. Sad će biti nešto tipa Windows 10.1, Windows 10.2 itd..., ili s nekim nazivima kao što je ovaj update što dolazi 2.8.

@ Molim da autor članka doda da je bila prijava računa koji ne žele da se skine tih 30 GB.

http://www.windowsnovosti.com/2015/12/vjerni-korisnici-onedrive-mogu-sacuvati.html

Nemojte pisati nepotpune članke da ljeni juzeri cipelare po MS-u....

17 godina
protjeran

Microsoft se osramotio, opet. Fanboji na aparatima, opet.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
Dex.pwn kaže...

Da imalo imaš znanja, znao bi da je Windows 10 zadnji Windows iz MS-a. Sad će biti nešto tipa Windows 10.1, Windows 10.2 itd..., ili s nekim nazivima kao što je ovaj update što dolazi 2.8.

@ Molim da autor članka doda da je bila prijava računa koji ne žele da se skine tih 30 GB.

http://www.windowsnovosti.com/2015/12/vjerni-korisnici-onedrive-mogu-sacuvati.html 

A šta će bit kad dođu do Windowsa 10.9 ?

14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Dex.pwn kaže...

10 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
Dex.pwn kaže...

10.91, 10.92 itd. Inace u Hrvatskoj su radili istrazivanje gdje su nasli korelacije izmedju korisnika MSa i glasaca HDZ-a.

12 godina
Ivo Robić kaže...
nicky.sl kaže...
Dex.pwn kaže...

10.91, 10.92 itd. Inace u Hrvatskoj su radili istrazivanje gdje su nasli korelacije izmedju korisnika MSa i glasaca HDZ-a.

Koja je razlika između glasača HDZ-a i SDP-a???

17 godina

Jedni su pali na lijevu stranu na glavu a drugi na desnu.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
17 godina
moderator

Ostavite politiku (HDZ-SDP) za privatne poruke ili za teme u podforumu "Ostalo".

7 1 hvala 4
16 godina
Inaće način na koji funkcionira onedrive je idiotski. Recimo napraviš 5 fotki nečega i želiš ostavit jednu fotku a ostale zbrisati. Fotke će se zbrisati sa moba ali ne i sa onedrivea. Nije dovoljno brisati samo sa mobitela, već moraš ići posebno u Onedrive i tamo ponovno brisati
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
odjavljen

Khm, poveži onda mobitel s OneDriveom. Mješašbackup(sigurnosna kopija) s tom slikom koju si stvorio u glavi.

Ubiti, kad ti je uključeno kopiranje fotki na OneDrive, on će ti uploadati fotku na OneDrive, i to je to. Kad povežeš fotografije i OneDrive(u punom smislu), onda će ti on preuzimati fotke s OneDrivea, i prikazivati ih. Također će raditi i backup fotografija koja uslikaš. Ako tada obrišeš fotografiju, on će ti je obrisati i na OneDriveu, jer je povezan s njime(samo će fotografiju prebaciti u smeće, da ti kasnije bude jasno kad primjetiš to )

16 godina

Nakon ovog briljantnog poteza, za kojeg znam još od proljeća, pretplatio se na 100gb prostora na Google Disku i Microsoftovom sranju rekao bye, bye...

kužim ja kaj ti očeš reč, kad je na full za svaki fajl iz te vreče se bude ogasio pri pokretanju istog...pismenost by Mrakky
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Nakon ovog briljantnog poteza, za kojeg znam još od proljeća, pretplatio se na 100gb prostora na Google Disku i Microsoftovom sranju rekao bye, bye...

a jesi se zajebo. mogo si uzet office 365 personal na godinu dana besplatno i imat 1tb coluda.

16 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

10.10

Nisi nikad vidio? AMD driveri, OSX operacijski sustav, Python verzije.... I jos mnogo mnogo toga

Ne kuzim zas bi bilo cudno vidjet verziju 10.19.2.2576 (obicno je ovo zadnje build number al nema striktnog pravila)

mojpismonosa
14 godina
odjavljen

A što nakon godinu dana?

17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

A što nakon godinu dana?

ponovo imaš rođendan. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
11 godina
Dex.pwn kaže...

/CUT/

Ubiti, kad ti je uključeno kopiranje fotki na OneDrive...

Ubiti koga-što?

15 godina
neaktivan

Netko me je pitao kako zaraditi još prostora na pCloudu. Evo kako:

Btw pronašao sam neki promo link za korisnike OneDrivea -> https://www.pcloud.com/onedrive-promo/

0 0 hvala 1
17 godina
Novi korisnik dobije 10GB koje moze inicijalnim postavljanjem dici na 13GB.
Akcija s One Driveom je zavrsila.
15 godina
neaktivan

Ali još pozivanjem prijatelja možeš još dobiti do 20 GB.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 10:38 (Marko :D).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice