Koga briga za Galaxy S IV?

poruka: 144
|
čitano: 39.597
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koga briga za Galaxy S IV?".
12 godina

Cijena obicnih i smartphona

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Koga briga za Galaxy S IV?
Endymon kaže...

Cijena obicnih i smartphona

coviku ne triba nista vise od obicnog smartphone-a... Slazem se sa tebom sta se toga tice.

Iako osobno nebi nikad uzea touchscreen mobitel za te pare, jel je to ajme majko.Sa vrimena sve nekako pocne stekat. Ne lezu mi ni novi mobitel a kamo li stariji " obicniji" touchscreenovi. (nema do BB-a i njihove tipkovnice.)

Sta se tice S4 sve smrdi na nekakav marketinski trik oko izgleda. Vjerujem da ce imat dosta poboljsanja vec postojecih stvari ali nevirujem da ce bit icega novoga i inovativnog.

12 godina

Bas to.Mobovi sa touchscreenom se brze kvare.

Jos i ja radim na dosta vlaznom radnom mjestu.

I bas se vidi da nije jedan touchscreen za takva mjesta.

Vise za urede i ciste poslove.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Zar se zbilja pokrenila rasprava što je jeftinije. Normalna stvar da su "obični" mobiteli jeftiniji, slabiji su, puno manje opcija, manji ekrani...

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ili pazi sad:

iPod touch - 1700kn ista stvar kao iPhone 5 samo bez sim kartice (ostalo je sve tu) + huawei za 200kn ili bilo koji android za 500kn pa da mos ukljucit wifi router.

opet si ispod te magicne granice od 2500kn a imas potpunu funkcionalnost oboje. (naravno ako ti se da nositi dva razlicita uredjaja sa sobom)

ovi svi smartphoneovi su samo postale novije verzije nokie n-gage. trebali su ih sve ostaviti na razini iphone 3gs, i htc desire, ovo dalje sto su napravili sa njima mi i nije neka revolucija. Ali dobro, posto su se svi nakupovali tih skupih mobitela valjda su smanjili cijene razvoja ovih jos jeftinijih smartphoneova pa je to valjda dobro.

Iskreno. dvije aplikacije koje stvarno cine smartphone su browser i mail, da nije njih vratio bih se odma na sony ericsson t20 - lara croft edition.

ovo me podsjeca na situaciju od prije kojih 7-8 godina kada su laptopi kostali po 10tisuca kuna, dok bi normalan pc mogao sloziti za cca 5-6, a isto su svi htjeli laptop i pravdali se da im treba jer putuju ovo ono, i dok je bilo ljudi kojima je stvarno to trebalo iz tih razloga drugi su se opravdavali samo zato jer im laptop bolje izgleda od pc-a. Pola tih ljudi nije te laptope jos makla sa istog radnog stola na koji su ga stavili kad su ga prvi put kupili. Ali hvala bogu otvorili su put svima ostalima koji zele laptop po jeftinijoj cijeni.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

skoro i zaboravih napomenuti, cilj je svim proizvodjacima danas prodavati bas smarphoneove i prakticki unistavati razvoj normalnih gsm telefona. Mozda zadnji normalni ne-smartphone je bila nokia x2 (posto sadrzi symbian tehnicki i jest smartphone, ali ja taj symbian gledam kao nesto trecerazredno, sorry).

Jedna funkcija koju je bilo koji mobitel mogao kopirati od smartphoneova je ona da ti rasporedjuje poruke u conversatione (nadam se da se sjecate te opcije jer se ni ja ne mogu sjetiti kako je izgledao život bez toga prije) koju danas ne vjerujem da ima itijedan ne-smartphone mobitel.

Programski tu opciju je lakse napraviti nego slanje mms-a ili reproduciranje videa, ali nitko je nema (bar koliko znam), tekstualni mail na mob-u je isto nista za napraviti ako pola mobitela danas ima nekakvu face aplikaciju ili wap-browser.

Kopiranje teksta, flashlight aplikacija, ili stojaznam kakve sve ne mogucnosti stanu i u normalan mobitel a ne treba imati ni android ni iOs da bi ih vrtile, kamoli 4 jezgre.

Uglavnom, ja bih recimo htio vidjeti neki flagship ne-smartphoneova za 200-300kn radije nego svako dva dana čitati o tome kako izlazi galaxy s pa galaxy s2 pa galaxy s+ pa galaxy s2+ pa galaxy s advance pa galaxy s3 pa galaxy s3 LTE pa galaxy s4.

1 1 hvala 0
15 godina

fakat ne kužim čemu sad na temu o top modelu smartphonea filozofska rasprava o tome jesu li bolji/povoljniji obični telefoni ili smartphoneovi ukoliko ti mobitel treba samo za pisanje poruka i zvanje.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 12:00 (Ezio).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
jumboY kaže...

99$ Appleu i nije neki problem dati. Zauzvrat stvarno dobijes odlicnu podrsku od strane njihovih devova. Iz iskustva pricam.

To da moras imati mac je debilana, no jbg, ne mozes ni za wp8 nativno programirati na macu/linuxu.

No nije istina da nema workarounda. Imas dosta alata online za pravljenje iOS nativnih aplikacija. Imaju i emulatore i sve. No emulatori su bezveze. Ukoliko ne mislis testirati aplikaciju na stvarnom uredjaju, bolje ju ne izbacivati uopce. IMHO naravno :)

Ovdje imaš podršku kako god, ogroman community koji je uvijek spreman pomoći i ne moraš platiti ništa.

Ezio kaže...

Znaci ti bi razvijao aplikacije za os uredjaja kojeg nemas i to bi radio na platformi koja nema nikakve veze sa platformom za koju bi radio aplikacije? Ukratko, lupetas i trazis prava koja nemaju nikakvog smisla a ponajmanje se ticu korisnika koji uzivaju u aplikacijama kojih ima na bacanje.Dakle ne gube apsolutno nista i uopce ne pate zbog tvojih problema. Ideja da na svojem uredjaju koristim aplikaciju nekog developera koji ju nije isprobao u stvarnom okruzenju i radio ju je u emulatoru emulatora mi je naprosto velicanstvena. Dodje mi da ju platim sto dolara na nevidjeno.

Kakve ima veze na kojoj platformi radim? Šta, ako sam na Macu aplikacije se kompiliraju na magično bolji način i odmah bolje izvršavaju? Što se tiče isprobavanja na pravom uređaju, naravno da bi isprobao ali u početku, emulator je zbilja zgodniji za korištenje pri debugiranju nego "pravi" uređaj. Pošto to nikad nisi radio, nemaš pojma pa ću te ostavit u neznanju.

sirka666 kaže...

A što to konkretno sve znači za krajnjeg korisnika?

Ništa.

Znači manje free aplikacija jer - 100$ godišnje + ~2000$ za kakav pristojan polovni Mac + 300$ za iPhone znači popriličan trošak za malog developera.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
16 godina
neaktivan

Jebes Smartphone ako nemoze lock-at 60 FPS na Temple run .....hehehehehehe {#}

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

najbolje kupit u oglasniku neki mobitel nov ili skoro nov s garancijom po povoljnoj cijeni, u ducanu se neisplati kupovat skuplji mobitel, jedino ove jeftinije. Ako ti mobitel treba iskljucivo za pozive i poruke onda ti netreba nikakav smartphone, al ako ces povremeno surfat internetom, koristit GPS navigaciju, onda ti je bolje uzet smartphone...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ekipa kao ja se ne sverca po tramvajima nego uredno placa svoj danak drustvu, a kad se svercas po tramvajima mogao si jos koju kunu ustediti i kupiti jeftiniji mobitel.

internet bankarstvo slazem se je korisno, ali to vec postoji i za BADA uredjaje i za nokia x2 koji je ovdje po mome normalan telefon.

moj kut gledanja nije najpametniji i nece uci u anale povijesti, ali za razliku od tvog kuta gledanja nece uci u nikakve anale opcenito.

0 0 hvala 0
17 godina

Logika kaže da većini smartphone ne treba.

Kod kuće imamo upaljene kompove i veliki ekran sa internet vezom.

Na poslu (tko radi u uredu) ima opet komp sa internet vezom.

Na putu do posla se vozi automobil ili se hoda pješke pa nema smisla čitati večernji.hr. Eventualno neki razgovor, a to se može i sa mobitelom glupsonom.

Nitko od nas nije takva tražena persona koja mora biti dostupna na facebooku, tweeteru, emailu u svakoj sekundi svijesnog stanja uma, a kako rekoh i obični telefon i sms mogu poslužiti svrsi.

magistar prava

4 2 hvala 0
17 godina

Za prosječnog neukog korisnika (dakle ne bug-forumaša) smartphonovi su loša solucija.

DA - imaju lag, pogotovu jeftiniji, a time se odmah gubi na intuitivnosti. Jednostavnost i responzivnost su ključ Appleova uspjeha.

DA - većina tih korisnika i  nema potrebe i želje za ičim osim osnovnog, a tu je dumbphone bolji.

IPAK - ljudi ih kupuju, čudeči se što je to i zašto su to uopće kupili.

Kud svi Turci...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

Bas me zanima kaj je to iOS donesel novoga iz generacije u generaciju, osim novog wallpapera? Par bugova, da ljudima lakse puca signal i draina baterija.

Koji klaun, to samo ameri mogu pusiti takav marketing..

daniel
13 godina
neaktivan

Bit ce zanimljiva noc od ponoci pa nadalje .

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Testiraju koliko dug citat može forum prikazati prije nego što opali stack overflow...

BTW, S IV stvarno nikog ne zanima prema broju poruka i pregleda na ovoj i na onoj drugoj temi...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Testiraju koliko dug citat može forum prikazati prije nego što opali stack overflow...

BTW, S IV stvarno nikog ne zanima prema broju poruka i pregleda na ovoj i na onoj drugoj temi...

Nikog ne zanima isto ce bit ce ga ljudi pogledati iza svojih ekrana

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
14 godina

Haha Petricu.
Sad je već 60 tisuća. 

Kladim se da i ti gledaš i odbrojavaš.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

POČELO!

Don't miss!

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
S2, CM10.1 Nightly - Android 4.2.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
parizer kaže...

Evo predstavljanje uživo. Još malo i počinje.

https://www.youtube.com/user/SAMSUNGmobile?feature=watch

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
15 godina
neaktivan

meni je mobitel super ali mi je isto i prevelik (moje osobno mišljenje pa bez hate-a)

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice