mama, mama vidi ovaj časopis, izgleda neki o životinjama...kakve su ovo čudne životinje, a vidi ovoooo nagradna igra: 20 000 kn glavna nagrada, dva mjeseca poslije... mama mama dobili smo 20 000!!!!!!!!!!!!!!
evo jedna psovka na binarnom jeziku: 0011000010010100101000100100000111110010100100100001101100111100110010101!
a dajte bugovci pi*** mu materina ako to ne mozete vec jednom je***o objaviti onda u ku**c i sve
Da samo znate kolko sam puta Reloadao stranicu.... Za svaki put da sam dobio 1 kn već bi imao 1000kn!!!!
Pa dobro majku mu zar nije trebalo biti izvlačenje 1.9. tj. danas? Konačno dočekao dan izvlačanja a sad ni glasa o dobitnicima.
Evo mi o tome pričamo od 10 sati jutros
ja potpuno zaboravio da danas stiže novi mw2 video kojeg dugo čekam.
Kolko košta iznajmljivanje aviona???
Kolko košta iznajmljivanje aviona???
Više od 20k kuna
HVALA BUG
Konačno sam saznao kako je kad si u stanju potpunog očaja
kosta 20000kn za jedno bombardiranje - ja narucio
ajmo al quaidu i sjevernu koreju zamoliti da bug bombardiraju
Ja mislim da se cijeli forum danas sveo na ovu temu sve ostalo je dead
(možeš kupit f-16 jedna koša 15M $)
Ovo mi je ko da Hrvatska igra u na finalu svjetksog prvenstva, i penali su...
Dobil bude onaj sa vip fejs reklame pa nas bude sve skupa zahebo i pozdravil prigodnim plesom oko novog kompa u Ve-milu!
AmD, ajmo se kladit da se bez veze uzrujavaš. Ionako nećeš dobiti.
ne smije zena dobiti, mi tu spamamo satima i sad da neka zenska dobije fujj
Jel se vi zezate ili ste zaista tako plitka nazadna šovinistička bića?
imam osjećaj ko da sam na nespavalicama na steroidima.
Pa dobro majku mu zar nije trebalo biti izvlačenje 1.9. tj. danas? Konačno dočekao dan izvlačanja a sad ni glasa o dobitnicima.
Evo mi o tome pričamo od 10 sati jutros
Zato treba spavat do 13h kao ja, nebi se ni sjetio da vi niste temu bumpali :)
AmD, ajmo se kladit da se bez veze uzrujavaš. Ionako nećeš dobiti.
znam ja vec da necu ni ku**c dobiti ali ja se nadam jbg
Ja se slažem da žena dobije ali ona koja se kuži u kompove i koja neče uzaludno potrošit tee novce!
imam osjećaj ko da sam na nespavalicama na steroidima.
Točno to...a zamisli ovo...bugovci ne objave do 22:00 rezultate
onda možemo u nespavalicama o ovome raspravljat, mislim da bi to išlo jedna stranica po sekundi
diss ako ti ne zelis osvoiti nagradu onda STFU mi se nadamo i ne zelimo da zena osvoji, gdje si jos vidio zensku da je uber geek to samo mi muski mozemo
diss ako ti ne zelis osvoiti nagradu onda STFU mi se nadamo i ne zelimo da zena osvoji, gdje si jos vidio zensku da je uber geek to samo mi muski mozemo
točno to! nemam ja ništa protiv da uber geek ženska osvoji, dapače, bilo bi fora
Ja se slažem da žena dobije ali ona koja se kuži u kompove i koja neče uzaludno potrošit tee novce!
Pa ako si želi kupiti vešmašinu, mikrovalnu, peglu i LCD opet dobro... Fakat ste geekovi, dajte malo razmišljajte izvan okvira monitora.
Imamo li jednu u svojim redovima???
točno to! nemam ja ništa protiv da uber geek ženska osvoji, dapače, bilo bi fora
tako je, smao da ne osvoji neka fufica koja nema pojma kak se otvara kuciste a kamoli kaj drugo
Mislim da ovo sve treba staviti u HoS. Nisam se dugo ismijao ovako.
Znate sto bi bilo najgore. Da to osvoji neka zenska i da to potrosi u VeMilu na friteze tostere pekace kruha i takve stvari.
Pa ako si želi kupiti vešmašinu, mikrovalnu, peglu i LCD opet dobro... Fakat ste geekovi, dajte malo razmišljajte izvan okvira monitora.
Jbt ja zivcan a ti takve postove pises...pretpostavit ću da si zensko, bar se nadam. Pa onaj ko kupuje bug sigurno neće potrošit tih 20k kuna na j*benu peglu!!!!!!!!!!!!!!!!