Sutra naslov u novinama: Više od dvadeset ljudi počinilo samoubojstvo, jedino im je zajedničko da su svi bugovi forumaši
Sutra naslov u novinama: Više od dvadeset ljudi počinilo samoubojstvo, jedino im je zajedničko da su svi bugovi forumaši
i da ne osvojiše ništa
Budimo sretni sto rezultati nisu stigli jer samo sad neki od nas jos uvijek mogu sanjat sta bi kupili za 20 k
Ajde smirite zivce decki, ionak niko od nas nece to dobiti. U nagradnu igru je uslo vise od 50k ljudi. Jel stvarno mislite da smo takve srece.
Ma evo, sad mi nije tolko bitno hoću li ja dobit ili ne, al stvarno bi bilo lijepo da dobije jedan od nas koji na zadnje četri stranice sve i svašta pišemo
EDIT: nije 4, nego 6, stvarno smo ludi
Uskoro smo svi sa po 4.5 zvjezdica koliko thumbs upova imamo. XD
sutra u svim stranim medijima - SHOCKING NEWS:IN CROATIA 150 PEOPLE DONE SUICIDE.THEY ALL SUICIDED BECAUSE THEY WERE VAITING THAT CROATIAN MAGAZINE BUG ANNOUNCES WHO WON THE MAIN PRIZE 4000 DOLLARS!!
ili tak nekak eng mi nije jaca strana
Ovo se više neda izdržat ako dobije netko no name onda stvarno nije fer!
Ne utjecu, palcevi na rank!
sutra u svim stranim medijima - SHOCKING NEWS:IN CROATIA 150 PEOPLE DONE SUICIDE.THEY ALL SUICIDED BECAUSE THEY WERE VAITING THAT CROATIAN MAGAZINE BUG ANNOUNCES WHO WON THE MAIN PRIZE 4000 DOLLARS!!
Fulo si pise se waiting, aa vec rakija udara vidim
O Bože dragi... Ja sad navijam da ženska osoba dobije!
Odvratno kakvih ljudi ima. Fuj.
Ne utjecu, palcevi na rank!
Fulo si pise se waiting, aa vec rakija udara vidim
a jbg kaj ja mogu, koliko se tresem dobro je pa sam nekaj napsiao kak treba
ne smije zena dobiti, mi tu spamamo satima i sad da neka zenska dobije fujj
Največe poniženje za ovaj forum bi bilo da dobije žensko!
Edit:kasnim
Pa dobro majku mu zar nije trebalo biti izvlačenje 1.9. tj. danas? Konačno dočekao dan izvlačanja a sad ni glasa o dobitnicima.