Zar nije danas to izvlačenje!
Trebalo bi bit...
Nagrada je odlicna ,netko ce bit jako jako sretan !!!!!!!
N1 BUG
Ma sve tri su odlične 5k kuna !
ma meni bi bilo super i da dobijem 5k kuna, bio bi happy, jer bi napokon prvi put u zivotu nekaj dobio....
Nemojte mi se smijat ali ja jedino što sam u životu dobio je ronhil kišobran i metalnu pepeljaru ( ne pušim ja nego roditelji a bila nagradna igra i ja slao one markice s kutije cigareta)
U koliko je izvlačenje?
mislim da ce biti oko 13h kao i za majice
ja bi bio sretan s majcom, a 5 tisuća bi bio vrhunac!
tolko sam iščekival majcu, ali ništa, a vljda 5 000 budem dobio...
Da dobijem barem 5k kuna mislim da bi dobio infarkt i crko prije nego što bi došao po nagradu!
LOL jako optimistično !!!!!!
A kada cemo znati Ko je dobio Glavne nagrade???:D
ja da dobijem bilo koju nagradu poceo bi vristati i dobio bi srcani, umro i opet imam ku**c hh
valjda ce objaviti na stranici kao i za majce
Bas super. Od danas vemil ima i akciju. Makar da je tv na snizenju i upadne 20k kuna...
AKCIJA: 15% popusta na bijelu tehniku i male kućanske aparate!
Ja mislim da ne postoji nešto kao random izvlaćenje jer računalu trebaju parametri if i then tako da....
Generirati nešto random (iliti nasumično) je računalu jako komplicirana stvar. Programi koje imaš na kompu služe se raznim varijablama: sistemski sat, zauzeće CPUa i memorije, kapacitet tvrdog diska, itd itd. Random.org snima zvuk iz okoline i to uključuje u svoju randomizacijsku formulu, tako da se s njim dobiju bolji rezultati nego sa običnom formulom.
Pred par godina sam čitao vijest (mislim da je bila u Bugu) o generatoru nasumičnih brojeva koji koristi termički šum, a lako ga je implementirati. Pronašao sam patent - zanimljivo rješenje.
i koliko % šanse ima svatko od nas!
kad ce i gdje objavit dobitnike?
u pola 6 na placu kod babe Mire bit ce papir s dobitnicima
Pa valjda na stranici bug-a u prijašnjem postu piše da je izvlaćenje počelo u 13:00
Ayde objavite više dobitnike....
Košarica u vemilu je puna samo čekam potvrdu..
Ayde objavite više dobitnike....
Košarica u vemilu je puna samo čekam potvrdu..
hh.....
ja se ne nadam ni cemu jer znam da su mi sanse 0,00000001% da cu nesto osvojit.
A ko zna možda naštimaju danas niko nedaje pare tako lako!
A ko zna možda naštimaju danas niko nedaje pare tako lako!
ma ne vjerujem, mislim da su oni pošteni....
Samo što sam si sve živce pojeo već...
I ja isto nemogu dočekati i onda nevidim svoje ime i padnem u depresiju i ubijem se!
nooo, što bude već jednom izvlačenje ? XD
don't worry be happy
Ne razumijem zašto u pravilima igre piše "Imena dobitnika bit će objavljena na web-adresi www.bug.hr i u dnevnom tisku između 7. i 12. 9. 2009.".....a u Bugu i na http://www.bug.hr/200/ piše da će rezultati biti objavljeni danas. Kad će na kraju biti onda?
pa danas valjda
I ja isto nemogu dočekati i onda nevidim svoje ime i padnem u depresiju i ubijem se!
ja isto tako, bilo bi mi krivo da ne dobijem jer cak ni majicu nisam dobioo...