igrali itko od vas red alert 3 ?
Sad vam se Bugovci smiju iz redakcije, dok vi tu gubite zivce
samo nek se smiju, sad ce granate poceti po njima padati
Ja sam dobio nagradu.
Ne morate se više mučiti.
Nece oni objavit rezultate, zabavno im je gledat tu nas u nervozi...gadovi jedni bugovski
Sad vam se Bugovci smiju iz redakcije, dok vi tu gubite zivce
I ja sam tog misljenja da se valjaje po podu, sad pogotovo nece objavit do neko doba
namjerno naj je*****u i smiju se tamo ko budale sad nama kaj smo toliko histericni!!!
Mogu se kladit da oni ni nemaju te novce.... to sve na majice potrosili -.-
kolik ja vidim nista od toga da objave ko je dobio.. steta.. :D
Sigurno su pri odabiru dobitnika naisli na bug :D
Nece oni objavit rezultate, zabavno im je gledat tu nas u nervozi...gadovi jedni bugovski
Pa da oni jedu cevape i umiru od smijeha gledajući ekipu kako lomi kosu sa glave!
zaš se novi cod neće zvat bug warfare 2?
NAPALMM spreman...
da paljim?
Ja mislim da se oni iz podruma smiju! Jer se boje airstrike-a
Koje će biti salve psovki kada budu objavljeni rezultati. Biti će tu puno nezadovoljnih ljudi.
Vjerovatno Bugovci sada rade evakuaciju
Oni sebi uzeli 30k kuna i potrošili....znao sam
ma jbt meni se ruke tresu kao da sam se nadrogirao, ako dobijem nekaj onda cu toliko biti sretan jbtttt
NAAAAAPALLLLLLMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ajmo se razić malo pa kad se ne budemo nadali,objavit će rezultate
BUGOVCI!
Dao Bog da imali štucavicu i proljev u isto vrijeme ako ne objavite rezultate u roku od 5 minuta!
Prijedlog bugovcima, napravite nagradnu igru svaki mjesec, moze glavna nagrada bit 5k kuna a ne 20...i mozete nas svaki mjesec gledat kako se ubijamo od nervoze
Koje će biti salve psovki kada budu objavljeni rezultati. Biti će tu puno nezadovoljnih ljudi.
Vjerovatno Bugovci sada rade evakuaciju
Krenut ce roj forumasa sad na Bugovu redakciju
bugovci dao Bog da vam se pokvare kompovi ak ne objavite sad!!!!!!
haha već sedma stranica, počeli sa trećom.
BANDAAAAA... moram gibat doma...
ajde ja stizem iz sl. broda sad u zagreb pa ajmo nas jedno 500 na redakciju !!!!!!!!!!! i uzmemo kalase i bombe
Vijest iz rukava:
Dobitnike će objaviti u večernjem dnevniku.
LOL pa koliko ste vi Bug-ova uzeli da se tako zivcirate, ja jedva skupio za jedan