Najbolje meni da se opustim uz Pes,pa ću se vratit za dva sata
ja cu lokalne bakice vjestice angazirati ak ne dobijem, ak dobijem angazirati cu ih da imaju srece!!
zna netko broj od redakcije da ih nazovemi pitam koju pi*** materinu oni cekaju kaj hoce da 50000 ljudi danas ode u ludnicu????
zna netko broj od redakcije da ih nazovemi pitam koju pi*** materinu oni cekaju kaj hoce da 50000 ljudi danas ode u ludnicu????
Imaš na zadnjoj stranici Bug-a,ja mislim
ja vise vjerujem vatrenoj sili od bakica i uroka
davaj kordinate
naime nalazim se kontrolnoj sobi u lori split ( SJEDISTE HRM-a=
Ako treba ja ti dam air support!
Unakrsno si dižemo tlak i živce svakim novim F5 stiskom, na kraju ćemo svi pomrijeti od infarkta, a 25k Bug će potrošiti na vijence!
nesto se pocelo puno pisat u ovu temu uoci objave xD
Imaš na zadnjoj stranici Bug-a,ja mislim
idem vidjeti!!
Ni baba vanga nije mogla ovo predvidjeti... Pa sta radeeeeeeee!?!?!
Ja ovo citam i ne vjerujem.
90% vas koji tu pisete je na rubu transa :D
ima od izdavaca nema od redakcije jbg
salji migove
ima od izdavaca nema od redakcije jbg
Zovi izdavača pa prijeti da ćeš zapalit redakciju ako ne da broj, ima nas dovoljno za jednu osrednje veliku lomaču
ja sam sad listao katalog od allesa i ruke mi se toliko tresu da sam jedva prolistao!!!!jbt uskoro cu u ludaru ak ne dobijem a onda tuzim bug za dusevnu bol!!
zna netko broj od redakcije da ih nazovemi pitam koju pi*** materinu oni cekaju kaj hoce da 50000 ljudi danas ode u ludnicu??(??
Imam ja private airfield može 2 raptora čak ih neče vidjet kako dolaze!
telefon izdavaca - 01/3821555 zovite i recite da smo lomacu pripremili ispred i da uskoro palimo
ja sam sad listao katalog od allesa i ruke mi se toliko tresu da sam jedva prolistao!!!!jbt uskoro cu u ludaru ak ne dobijem a onda tuzim bug za dusevnu bol!!
za duševnu bol, ha? a šefika imam i ja bol. kakvu ti imaš bol? boli me što ćeš me tužit, ma boli me ona stvar što ćeš me tužit. :)
moze ja cu poslat apocalypse tako da ce sve otic u ...... ........ ........
Oču ja biti Tito... Živio Maršal
Zvao sam, rekli su da ne pristaju na te glupe blefove i da BTW Oleg ima aparate za gašenje spremne
Sad vam se Bugovci smiju iz redakcije, dok vi tu gubite zivce
ja sam evo narucio jedan airstrike it afganistana - stizu svake minute granate na bug...
LOL jedva sam postao, srusili te server!
Haha :)