Spustili su oni cijenu, al ja svejedno jučer prešel na Optimu, doduše, ugovor je na čekanju, al 30.04., adio T-com.
Bil sam na jednom predavanju gdi je govoril jedan iz marketing t-com i naravno kad su počela pitanja studenti su ga izrešetali toliko da mi ga je bilo žal.
No najzanimljiviji odgovr je bil na pitanje zašto ste toliko skuplji u odnosu na konkurenciju?
A odgovor je ovak slično išel. Vi studenti ste specifična skupina, znate koristiit internet i sve njegove prednosti, no t-com ima namjeru uvesti adsl čim većem broju korisnika kojima je glavno da na internetu nešto pročitaju tako da su naši paketi okrenuti prema njima.
Uglavnom, htel je reći da budu izvukli čim više para od onih koji nemaju baš previše pojma o adslu, internetu...
To je rečeno u 11. mjesecu i onda je najavil ove promjene u trećem mjesecu, al nije to još to.
Još je bilo pitanja i o besplatnim poukama na netu, dal im mreža uopće može podnesti HDTV s obzirom da negdje ne mogu isporučiti ni 2 Mbit-a, a za HDTV treba 4-5 itd. uglavnom nije mu bilo lako.
Mene jedino zanima jel već ovaj mjesec imamo 10 GB jer tam na user.t-com.hr mi još piše super paket od 5 GB?