Isprobali smo HTC One

poruka: 455
|
čitano: 78.864
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo HTC One".
14 godina
Isprobali smo HTC One
Moj PC  
7 1 hvala 4
12 godina
neaktivan
Re: Isprobali smo HTC One
zuper kaže...

I najbolji lik za pratiti na twitteru haha. Već dugo ovo sprema.

16 godina
HTC Hrvatska je na FB potvrdila da ce mob biti dostupan u Travnju kod operatera.

Nakon sto sam proveo par sati s HTC One u VIPa, pa nakon toga malo se igrao radi usporedbe s Xperiom Z, SG3 i mojim HOXom, jednostavno, po meni se to ne moze usporedit. HTC One je prica sama za sebe po svim stvarima.

Tko ce docekat u pm ...
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
Isprobali smo HTC One

skoro savršen uređaj. jedino kamera ima lošiju kvalitetu pri normalnom osvjetljenju i malo mpx. al za ostalo ne vidim nikakve mane

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
zuper kaže...

skoro savršen uređaj. jedino kamera ima lošiju kvalitetu pri normalnom osvjetljenju i malo mpx. al za ostalo ne vidim nikakve mane

Za mene je to mob godine, bolji mi je od sgs4.

16 godina
Zuper, ako pogledas malo reviewe, sve ce ti bit jasno oko kamere. 4mpx sa brzim shutterom i ultrapixelima je best sto mos nac danas po meni. Nebi minjao za 8 ili 13mpx nikako. O Zoe da ne govorim.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Ova ultrapixel kamera je samo nacin da kazu, smanjili smo sa 8mpix na 4mpix.

Dakle oni nisu nista drugo napravili nego smanjili broj pixela. Bas nista :D. Shodno tome su veci zato sto ih je manje i upijaju vise svijetla.

Ali da, samo su smanjili broj megapixela kamere i to je to. Dobar jeftin potez i dobar marketinski trik. Ali opet, marketing ce im bit nikakav, tako da ne ocekujem neki preveliki uspijeh njihov.

Sigurno cu ga kupit kad ce biti dostupan kao i sve mobitele do sada, ali sumnjam da cu ga dugo drzat, tko zna.

Vidjet cemo S4 low light performanse tako da.

Moj PC  
3 13 hvala 0
17 godina
Isprobali smo HTC One
Xperia Z ::: next: HTC One
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Isprobali smo HTC One

kamera je odlična u uvjetima smanjenog osvjetljenja gdje dolazi do izaražaja taj senzor, ali pri danjem osvetljenju po meni nije bolja kamera od recimo ip5 ili gs3, to su rekli i na gsmareni

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Pri danjem svjetlu kamera je očajna

15 godina

da kamera je tako tako na dnevnom svjetlu prema SG3 i Iphone 5  a prema GS4 necu ni spominjat cija je za dvije klase iznad

plus zamjenjiva baterija, mogucnost prosirenja micro sd karticom, jaca baterija ( 2600mAh vs. 2300 mAh ) i naravno Super Amoled Full HD ekran od 5˝

u manjem kucistu od HTC One

ipak je SG4 za mene bolji

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 11:48 (pasko).
15 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Ma los je sg4 u svakom pogledu. Da nes valja vec bi ga kupio,ali kad vidim onu ruznu plastiku,ruzno sucelje koje je u rangu sa iphonovim i preveliki ekran odma napravim ovo {#}.

1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Prevelik erkan a mobitel je manji dimenzijama od HTC One ahahahahaha.

Kamera nije nista posebno ionako i ovako tako da. Lumia 920 pojede za dorucak a ima 8Mpix, kazem, samo su smanjili broj pixela i shodno tome dobili vece pixele koji bolje hvataju svijetlost ali na ustrub rezolucije.

Ionako skoro svi imaju caseove za mobitel tako da je svejedno od cega je, taj aluminij se grebe bez problema tako da ne hvala.

Nista posebno od uredaja, ali najveci neprijatelj su si oni sami i rezanjem troskova u marketing branši. Najgluplji potez.

Moj PC  
3 8 hvala 0
15 godina
BMK kaže...

Prevelik erkan a mobitel je manji dimenzijama od HTC One ahahahahaha.

Kamera nije nista posebno ionako i ovako tako da. Lumia 920 pojede za dorucak a ima 8Mpix, kazem, samo su smanjili broj pixela i shodno tome dobili vece pixele koji bolje hvataju svijetlost ali na ustrub rezolucije.

Ionako skoro svi imaju caseove za mobitel tako da je svejedno od cega je, taj aluminij se grebe bez problema tako da ne hvala.

Nista posebno od uredaja, ali najveci neprijatelj su si oni sami i rezanjem troskova u marketing branši. Najgluplji potez.

o cemu ti govoris ? kakvo rezanje troskova ? ove godine su povecali troskove marketinga za 300%, daj se malo informiraj prije nego nesto bubnes.

i tu vidim da se stavljaju slike beta softwera (a vrlo vjerojatno i hardwera) i to jos zoomirane, koje naravno da ce izgledati lose usporedivo sa 9Mpx jacom kamerom...svasta

malo pogledajte kako izgledaju slike http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2169626

15 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Pa kamera nije nista posebno to se slazem,ali je bolja od 90% mobitela pogotovo mikrofoni koji snimaju,kaj se tice snijmanja koncerta definitivno je No.2 mob! No.1 je 808 naravno,dok je sg4 tamo negdje na dnu liste po tom pitanju. Kaj se case-a tice to nikad ne nosim jer poruzni mob i bude preglomazan onda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 11:39 (kach).

0 0 hvala 0
14 godina
Kamera je iznad svih ali dok se ne zumira. Inace proizvodi lijepe slike.
15 godina
Isprobali smo HTC One
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

U temi o ONE "reklamiras" I9500 i sta mislis kakava ce biti reakcija ?!

Da kamera na I9500 je vjerojatno nesto bolja nego na ONE ! ALI i dalje Samsungovi telefoni izgledaju kao plasticna kutijica za sapun s (pre)tamnim displayom i (pre) zasicenim bojama.

Meni koji 99% vremena gledam u display i 1 % fotkam,sta mislis da je bitnije u ukupnom dojmu ?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 12:23 (wenclino).
15 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Pa ok su slike nis im ne fali,low light sigurno ima one bolje,ali to mi nis ne znaci kad je opceitno dizajn telefona 20 puta gori nego dizajn one-a. Isto tak i sucelje je katastrofa,tw mi izgleda koda je napravljen 2005-e.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 13:25 (kach).

10 2 hvala 0
15 godina
kach kaže...

Pa ok su slike nis im ne fali,low light sigurno ima one bolje,ali to mi nis ne znaci kad je opceitno dizajn telefona 20 puta gori nego dizajn one-a. Isto tak i sucelje je katastrofa,tw mi izgleda koda je napravljen 2005-e.

a sense je puno bolji imao frend one x i meni je bez veze

nije ni tw ono nesto vauuu ali meni je ok

Sada Galaxy S3 uskoro Galaxy S4
14 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Touchwiz barem ima podosta opcija za razliku od Sensa5, smece, bas odvratno nesto, na OneXu obozavam sense 4+ i sav taj eyecandy, ali mi se uopce ne svida Sense5, nema wow efeketa i lijepih animacija, ikonica, i svega.

Bezveze, ugl evo i kamera je bolja nego na One, nije dobro zbilja za HTC.

Moj PC  
1 11 hvala 0
15 godina
Isprobali smo HTC One

Sense, kakav je da je, izgleda za klasu modernije od tw-a.

Moj PC  
13 1 hvala 0
14 godina
kach kaže...

(bla bla bla) preveliki ekran odma napravim ovo {#}.

Ajd ti reci nama jesi ti normalan.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Haha ne znam zašto jednostavno Samsungovci ne fck off-aju u S4 temu i tamo pišu hvalospjeve, ovako svaki dan istu glupost radite. Ako netko voli BMW-a nema nikakve šanse da ga uvjeriš da je Merc bolji, i obrnuto, tako da ne znam zašto uvijek mlatite praznu slamu.

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
Penryn kaže...

Haha ne znam zašto jednostavno Samsungovci ne fck off-aju u S4 temu i tamo pišu hvalospjeve, ovako svaki dan istu glupost radite. Ako netko voli BMW-a nema nikakve šanse da ga uvjeriš da je Merc bolji, i obrnuto, tako da ne znam zašto uvijek mlatite praznu slamu.

Ne znam zašto jednostavno ne citirati osobu na koju se odnosi.

Također ne vidim smisao u ranije citiranom postu.
Njemu je 4,99" preveliku u kućištu koje je manje od onoga sa 4,7" zaslonom.
{#} 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Ne, dapace, ja volim HTC ali mislim da je One totalni promasaj.

Veliko kuciste, mali ekran u odnosu na isto, okrljesteni Sense koji je prije bio bas prekrasan, samo su promjenili fontove, izbacili menu tipku, smanjili rezoluciju kamere, ne znam ako je to tebi odlican uredaj, go for it, ja kazem da nije dobar, pogotovo ne za te novce koliko ce kostat.

Steta, veselio sam se nesto poput HTC DNA sa vecom baterijom i recimo Snapdragonom 600 i predivnim Sensom 4+.

Ovako, razocaran totalno. Sigurno cu ga kupit kad dode kod nas kao i sve ostale uredaje, ali mi se ne svida nikako.

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

A odnosi se na sve koji u HTC One temi govore o Samsungu, šta bi sad HTC-ovci trebali svratit u S4 temu i poseruckat ga malo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 20:27 (Penryn).
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
Penryn kaže...

A odnosi se na sve koji u HTC One temi govore o Samsungu, šta bi sad HTC-ovci trebali svratit u S4 temu i poseruckat ga malo?

Jesam li ja možda spomenuo u ovoj temi neki drugi uređaj osim HTC Onea u nekom drugom kontekstu?
Ili da sam pljuvao po Oneu?
Komentirao sam samo budalaštinu koju je napisao kolega kach. Ništa više.

14 godina
BMK kaže...

Ne, dapace, ja volim HTC ali mislim da je One totalni promasaj.

Veliko kuciste, mali ekran u odnosu na isto, okrljesteni Sense koji je prije bio bas prekrasan, samo su promjenili fontove, izbacili menu tipku, smanjili rezoluciju kamere, ne znam ako je to tebi odlican uredaj, go for it, ja kazem da nije dobar, pogotovo ne za te novce koliko ce kostat.

Steta, veselio sam se nesto poput HTC DNA sa vecom baterijom i recimo Snapdragonom 600 i predivnim Sensom 4+.

Ovako, razocaran totalno. Sigurno cu ga kupit kad dode kod nas kao i sve ostale uredaje, ali mi se ne svida nikako.

+ ono što svi zaboravljaju.
99% je od ljepila i gotovo ga je nemoguće popraviti.

A to mi je zadnje što mi treba.

U kakvom god bumperu, caseu bio, uvijek se može razbit.
I što onda? 

17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Jesam li ja možda spomenuo u ovoj temi neki drugi uređaj osim HTC Onea u nekom drugom kontekstu?
Ili da sam pljuvao po Oneu?
Komentirao sam samo budalaštinu koju je napisao kolega kach. Ništa više.

A ne znam zašto si se onda osjetio prozvanim.. post sam napisao bezveze, ne upirući prstom u nikoga, možda jedino u BMK, on je u zadnje vrijeme počeo trollati na najjače.

No dobro, ni meni se ne sviđa One zbog nikakve popravljivosti(aluminij + ljepilo - nula bodova), zbog relativno loše kamere pri dobrom osvjetljenju i možda još par stvari, pa opet ne trollam ovako ogorčeno kao ovaj gore. Al ako je mob uživo stvarno extra kako većina govori, lako ću mu zažmiriti na par ovih minusića.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 20:38 (Penryn).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice